Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?

balbay
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 09:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
ben o gün dürbün alırdım Laughing

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 09:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Takımdan Takımdan
balbay demiş ki:
ben o gün dürbün alırdım Laughing

Lafı ağzımdan aldın. Very Happy

fb1907yasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 14:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
berkanyoshy demiş ki:
evinin önüne kırmızı bir porsche carrera GT alıp dikiz aynasına bir kağıt bıakırdım derdim ki seni seven bir aşık Cool
farklı

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Takımdan Takımdan
Hayır bende diyecektim dürbün alırdım diye o bakımdan Wink

fb1907yasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
anlıyorum seni Rolling Eyes

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 19:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Very Happy hehe

1nFeruu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 4, 2007 13:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
samimi olabilmek için elimden gelen herşeyi

yoshycan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 11:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
rüyadan uyanırdım

axxa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 18:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ilk başta gider boynuna atlardım tabi...sonra evime çağırırdım kendimi tanıtırdım

axxa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
aslında ben yasemin ablayla hiç ayrılmayan iki kardeş olmak isterdim.ama ne yazıkki
Crying or Very sad

samettopcuoglu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 18, 2007 15:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
yasemin yanıma taşınsa camlara devamlı onun resmini yapıştırır ve onun evinin önüne hergün çiçek bırakırdım. Very Happy

yooshyANDmurat
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 18, 2007 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
onunla çok çok çok çok iyi bir komşu olmak isterdim

Kres
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 18, 2007 17:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
Adettendir bir komşu ziyaretine giderdim. Mr. Green
Evden çıkarmıydım?
Orası bilinmez.
Eeee daa karpuz keseceydik Wink

cemreVufuk
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 18, 2007 22:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
Ben ziyarete giderdim.Önce hayranı olduğumu felan filan muhabbet ederdim.Sonra Cemre'yi sorardım.SmileSmileSmile

cemreaybishh
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 11:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
bayılırdım Very Happy Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi