| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
| balbay |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 09:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
ben o gün dürbün alırdım  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 09:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Takımdan

|
balbay demiş ki: ben o gün dürbün alırdım 
Lafı ağzımdan aldın.  |
|
|
|
|
| fb1907yasemin |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 14:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
berkanyoshy demiş ki: evinin önüne kırmızı bir porsche carrera GT alıp dikiz aynasına bir kağıt bıakırdım derdim ki seni seven bir aşık  farklı |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Takımdan

|
Hayır bende diyecektim dürbün alırdım diye o bakımdan  |
|
|
|
|
| fb1907yasemin |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
anlıyorum seni  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 19:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
hehe |
|
|
|
|
| 1nFeruu |
Tarih: Salı, Eylül 4, 2007 13:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| samimi olabilmek için elimden gelen herşeyi |
|
|
|
|
| yoshycan |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 11:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| axxa |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 18:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| ilk başta gider boynuna atlardım tabi...sonra evime çağırırdım kendimi tanıtırdım |
|
|
|
|
| axxa |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
aslında ben yasemin ablayla hiç ayrılmayan iki kardeş olmak isterdim.ama ne yazıkki
 |
|
|
|
|
| samettopcuoglu |
Tarih: Salı, Eylül 18, 2007 15:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
yasemin yanıma taşınsa camlara devamlı onun resmini yapıştırır ve onun evinin önüne hergün çiçek bırakırdım.  |
|
|
|
|
| yooshyANDmurat |
Tarih: Salı, Eylül 18, 2007 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| onunla çok çok çok çok iyi bir komşu olmak isterdim |
|
|
|
|
| Kres |
Tarih: Salı, Eylül 18, 2007 17:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
Adettendir bir komşu ziyaretine giderdim.
Evden çıkarmıydım?
Orası bilinmez.
Eeee daa karpuz keseceydik  |
|
|
|
|
| cemreVufuk |
Tarih: Salı, Eylül 18, 2007 22:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
Ben ziyarete giderdim.Önce hayranı olduğumu felan filan muhabbet ederdim.Sonra Cemre'yi sorardım.   |
|
|
|
|
| cemreaybishh |
Tarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 11:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
bayılırdım  |
|
|
|
|
|
|