Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?

burakfanclup
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 11:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Valla arkadaşlar keşke böyle birşey olsa ama zor yinede olsa tanışırdım iyi bir komşuluk yapardım bir dediklerini iki etmezdim vs. ama böyle birşey olmaz Confused ama olsa iyi olurdu değilmi arkadaşlar Confused:

---
Yönetici Notu :
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz.
Duyuru ve kurallara uygun olmayan mesajlar onaylanmaz ve direkt silinir.

gonzalez
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 23, 2007 13:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
1 fincan tuz alabilir miyim derdim ondan sonra onunla konuşurdum ve onu ne kadar çok sevdiğimi söylerdim ama maalesef bu olmaz çünkü ben izmirde oturuyorum ama o istanbulda Sad Sad Sad

handballer
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 23, 2007 15:47 - Mesaj konusu: herhalde
Yeni Üye Yeni Üye
öyle bişey olsa herhalde delirirdim. Yasemin çok hoş ve tatlı biri. keşke elimde olsada hiç bana yakın yerde oturmasını beklemeden tanışabilsem onunla ama onu görünce dilim tutulur herhalde çünkü çok güzelllll Embarassed

aksesuar
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 23, 2007 19:17 - Mesaj konusu: Re: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ben ilk başta şok geçirirdim.ama sonra hemen evine gider ona hoşgeldin deyip onu ne kadar sevdiğimi anlatırdım

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 23, 2007 20:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende şok geçirir sonra yanına gider resim çekinir sohbet ederdim birde onu ne kadar çok sevdiğimi anlatırdım

sezgin352
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 17:02 - Mesaj konusu: Hmm süper olurdu:D
Yeni Üye Yeni Üye
onunla iyi bir komşu olmak için ferrari siyah arabamı parçalardım en düşkün olduğum aleti parçalardım gerçekten paramparça yapardım ev önünde:D

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Takımdan Takımdan
evinin önüne kırmızı bir porsche carrera GT alıp dikiz aynasına bir kağıt bıakırdım derdim ki seni seven bir aşık Cool

izmitliEda41
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 23:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
onunla arkadaş olmak çookisterdim

MesutYasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 28, 2007 01:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
ilk önce hoş geldiniz diye tıklardım kapılarını,daha sonra zamana göre tanışmayı dilerdim,reddedebilir tabiki de insanlık hali çünkü onu rahatsız eden bir sürü insan vardır zaten,ama o çok cana yakın birisi bana göre öyle bişi yapmaz zaten komşu olduğu kişiye

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 28, 2007 02:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Takımdan Takımdan
nerde o günler yaaa neyse ben cevabımı veriyim heralde bayılırdım heyecandan patlardım üf yaaa hayali bile güzel

nursi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 28, 2007 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ben her zaman yaptığım gibi onuda misafirim olarak ağarlar ve ayrıca imzasını alırdım Very Happy

yoshy52
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 1, 2007 21:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
tanışırdım onu çok sevdiğimi söylerdim

mustafadamla
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 2, 2007 11:08 - Mesaj konusu: Re: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
hemen yaseminle tanışırdım çünkü yasemin çok sevimli çok cana yakın

DjFree35
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 2, 2007 11:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
bilecikli demiş ki:
ben insallık haliyle gider hoş geldiniz yok bu yok şu ondan sonra arkadaşlık olmaya çalışırdım

Evett Bende aynısını yapardım...

---
Admin Notu :
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Duyuru ve kurallara uygun olmayan mesajlarınız onaylanmayarak silinir.

yosimbenim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 09:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
çok sevinirdim sevinçten havalara uçardım gider tanışırdım arkadaş olurdum şık şık konuşurdum.

---
Admin Notu :
Lütfen mesajlarınızı türkçe imla ve yazım kurallarına uygun olarak yazınız.
Duyuru ve kurallara uygun olmayan mesajlar onaylanmaz ve direkt silinir.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi