Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?

birsu65
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 9, 2008 12:41 - Mesaj konusu: yasemin abla karşı evde
Yeni Üye Yeni Üye
Yasemin abla bizim evin karşısında otursaydı onunla gezerdik ve msn adresini alırdım onunla msnde bile sohbet etmiş olurdum Very Happy kızıl dilber Laughing

cemre94gzd
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Yaseminin beni çok sevmesi için elimden geleni yapardım

ayseyaseminayse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 5, 2008 14:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
tanışır güzel arkadaş ve iyi bir komşu olurduk

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

bestehepsigrubu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 5, 2008 20:22 - Mesaj konusu: Bende
Yeni Üye Yeni Üye
Komşu olduğu için normal bir insan gibi tanışırdım.Sonra arkadaş olurduk.Yasemin'e beni diğer kızlarla tanıştırmasını isterdim.Ve ondan imza alırdım. Very Happy

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 26, 2008 15:50 - Mesaj konusu: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
En yakın arkadaşlarımla ev ziyaretine giderdim... Wink

duttydutty
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 26, 2008 20:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Bence yasemin in dikkatini çekmek için, araba lazım Very Happy Benimde sevdiğim bir şey olduğu için..arabalardan konuşup,bol bol yarış yaparız.. işte komşuluk budur! Razz

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
14. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi