Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 01:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
yanına gider tanışır yeni taşındıysada yemek yaptırır anneme götürürdüm

ccrraasshh
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 11:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
kapısının önüne paspas olurdum

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 12:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
pencerenin camından yasemin seni ve hepsi çok çok seviyorum Exclamation -yazılı pankart asardım.ve yasemin pencereden bakınca yazıyı görmesini isterdim. Idea

batuhan98
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
ben biraz heyecanlanırdım

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 23:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
bende derim eren nerde

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 19:38 - Mesaj konusu: resim çekinirdim
Üye Üye
İlk işim onunla tanışmak olurdu. Evet sizler gibi ikinci işimde resim çekinmek bol bol sonra ona haber verirdim. Evimde bir hazırlık yapardım. Onu çağırırdım ve ondan cemre gülçin ve ereni de çağırmasını isterdim. Hoş vakitler geçirirdim.
Sanırım en değişik cevap benimki oldu. Smile

ysnrglck97
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 15:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ayyy delirirdim herhalde her gün 5-10 kez evine gider 20 kezde arardım ve önceden şarkı sözlerini alırdım. Laughing Very Happy

cemre94gzd
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
taşınır taşın maz yanına giderdim

HAYELPERISI
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
kafayı yerdim herhalde Very Happy

EDACIKYALAN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 10, 2008 14:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
abartmazdım zamanla iyi dost olurduk

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 15:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hayali bile güzel Rolling Eyes

wwwwwwwwwwxxxxx
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 23, 2008 09:25 - Mesaj konusu: slmm
Yeni Üye Yeni Üye
Very Happy ben ne yapardım kendimi tanıtırdım öncelikle sonrasıda hergün ziyaretine gelirdim ama bunların hepsi hayel...

yoshjm
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 23, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
gidip onunla tanışırdım iyi bir komşu olmaya çalışırdım onunla fazlada abartmazdım

ayshepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 23, 2008 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
Valla o kadar çook sevinirdim ki hiçbirşey yapamazdım herhalde Embarassed Smile

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 12:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
ben kaskatı kalır öylece dururdum karşısında Embarassed sonra komşu ziyaretine giderim Very Happy Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
13. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi