| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
| SEDA987 |
Tarih: Salı, Temmuz 22, 2008 01:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| yanına gider tanışır yeni taşındıysada yemek yaptırır anneme götürürdüm |
|
|
|
|
| ccrraasshh |
Tarih: Salı, Temmuz 22, 2008 11:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| kapısının önüne paspas olurdum |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Salı, Temmuz 22, 2008 12:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
pencerenin camından yasemin seni ve hepsi çok çok seviyorum -yazılı pankart asardım.ve yasemin pencereden bakınca yazıyı görmesini isterdim.  |
|
|
|
|
| batuhan98 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
| ben biraz heyecanlanırdım |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 23:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| 58busra58 |
Tarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 19:38 - Mesaj konusu: resim çekinirdim |
|
|
Üye

|
İlk işim onunla tanışmak olurdu. Evet sizler gibi ikinci işimde resim çekinmek bol bol sonra ona haber verirdim. Evimde bir hazırlık yapardım. Onu çağırırdım ve ondan cemre gülçin ve ereni de çağırmasını isterdim. Hoş vakitler geçirirdim.
Sanırım en değişik cevap benimki oldu.  |
|
|
|
|
| ysnrglck97 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 15:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
ayyy delirirdim herhalde her gün 5-10 kez evine gider 20 kezde arardım ve önceden şarkı sözlerini alırdım.  |
|
|
|
|
| cemre94gzd |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| taşınır taşın maz yanına giderdim |
|
|
|
|
| HAYELPERISI |
Tarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
kafayı yerdim herhalde  |
|
|
|
|
| EDACIKYALAN |
Tarih: Pazar, Ağustos 10, 2008 14:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| abartmazdım zamanla iyi dost olurduk |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 15:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Hayali bile güzel  |
|
|
|
|
| wwwwwwwwwwxxxxx |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 23, 2008 09:25 - Mesaj konusu: slmm |
|
|
Yeni Üye

|
ben ne yapardım kendimi tanıtırdım öncelikle sonrasıda hergün ziyaretine gelirdim ama bunların hepsi hayel... |
|
|
|
|
| yoshjm |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 23, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| gidip onunla tanışırdım iyi bir komşu olmaya çalışırdım onunla fazlada abartmazdım |
|
|
|
|
| ayshepsi |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 23, 2008 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
Valla o kadar çook sevinirdim ki hiçbirşey yapamazdım herhalde  |
|
|
|
|
| burcuhepsiyoshy |
Tarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 12:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
ben kaskatı kalır öylece dururdum karşısında sonra komşu ziyaretine giderim  |
|
|
|
|
|
|