Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?

yaseminkolik41
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:28 - Mesaj konusu: yasemin bizim evin yanına taşınırsa ne yaparım?
Yeni Üye Yeni Üye
tabikide hoşgeldine giderim ve sevinçten havalara uçarım daha ne isteyebilirimki yoshy bizim binanın yanına taşınmış doğal olarak diğer gruptakilerde taşınırdı bahaneyle bütün HEPSİ'yle tanışmış olurum:)

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 20:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Takımdan Takımdan
Her gün son ses Hepsi dinlerim Laughing

devilsofgfb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
gidip tanışırdım sonra da fırsat buldukça yanına giderdim...

tuanayos
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 19:30 - Mesaj konusu: sevinçden
Yeni Üye Yeni Üye
sevinçten çılgına dönerdm.ne yapacağıma bilmezdim Laughing

tuanayos
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
sevinçten çılgına dönerdim.ne yapacağımı bilmezdim Laughing

prensesyaren93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 22:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
Sevinçten çılgına dönerdim!.. Rolling Eyes Wink Very Happy Shocked

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 22:28 - Mesaj konusu: Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ilk önce bayılırdım sonra komşu ziyaretine giderdim=)

XHePSiKoLiKX
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 00:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
Ben de ilk çıldırırdım sonra evine giderdim Very Happy Very Happy Very Happy

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 11:30 - Mesaj konusu: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
heyecandan ne yapacağımı bilemezdim

koliqebs
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 14:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ilkten tanışırım..sonra arkadaşlık kurmaya çalışırım fazla rahatsız da etmem... Smile

55eray
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 12:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ben hemen gider anneme yemek yaptırır ve onlara götürürüm hoş geldiniz diye ve onlarda içeriye çağırırsa hemen tanışır kaynaşırım ilk seferde olmazsa bidaha denerdim
Razz Laughing Laughing

pamukkedi
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
ben heralde duyduğumda tanışmadan bayılırdım ama tanışmak için can atardım

tanshu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Heyecanımı dizginleyip ona komşu ziyaretine giderdim onunla dost olmayı yakın arkadaş olmayı denerdim.

---
Moderatör Notu :

Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz..!
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir..!
Lütfen mesajlaınızın tamamını koyu renkli yazmayınız!

kubilay2008
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 17:27 - Mesaj konusu: yoshy
Yeni Üye Yeni Üye
yaseminin oturduğu evin yakınlarında otursaydım . yardım edebileceğim durumlarda bana bildirmesini isterdim ortama alışması için çevreyi tanıtırdım
gerekmedikçe rahatsız etmezdim. Smile

erendilaraeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 13:15 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları
Yeni Üye Yeni Üye
Şaşırırım ama bende eren nerde derım Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
12. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi