| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
| yaseminkolik41 |
Tarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:28 - Mesaj konusu: yasemin bizim evin yanına taşınırsa ne yaparım? |
|
|
Yeni Üye

|
| tabikide hoşgeldine giderim ve sevinçten havalara uçarım daha ne isteyebilirimki yoshy bizim binanın yanına taşınmış doğal olarak diğer gruptakilerde taşınırdı bahaneyle bütün HEPSİ'yle tanışmış olurum:) |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 20:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Takımdan

|
Her gün son ses Hepsi dinlerim  |
|
|
|
|
| devilsofgfb |
Tarih: Cuma, May 9, 2008 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| gidip tanışırdım sonra da fırsat buldukça yanına giderdim... |
|
|
|
|
| tuanayos |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 19:30 - Mesaj konusu: sevinçden |
|
|
Yeni Üye

|
sevinçten çılgına dönerdm.ne yapacağıma bilmezdim  |
|
|
|
|
| tuanayos |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
sevinçten çılgına dönerdim.ne yapacağımı bilmezdim  |
|
|
|
|
| prensesyaren93 |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 22:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
Sevinçten çılgına dönerdim!..  |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 22:28 - Mesaj konusu: Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ilk önce bayılırdım sonra komşu ziyaretine giderdim=) |
|
|
|
|
| XHePSiKoLiKX |
Tarih: Salı, May 20, 2008 00:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
Ben de ilk çıldırırdım sonra evine giderdim  |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 11:30 - Mesaj konusu: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
| heyecandan ne yapacağımı bilemezdim |
|
|
|
|
| koliqebs |
Tarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 14:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
ilkten tanışırım..sonra arkadaşlık kurmaya çalışırım fazla rahatsız da etmem...  |
|
|
|
|
| 55eray |
Tarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 12:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
ben hemen gider anneme yemek yaptırır ve onlara götürürüm hoş geldiniz diye ve onlarda içeriye çağırırsa hemen tanışır kaynaşırım ilk seferde olmazsa bidaha denerdim
 |
|
|
|
|
| pamukkedi |
Tarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
| ben heralde duyduğumda tanışmadan bayılırdım ama tanışmak için can atardım |
|
|
|
|
| tanshu |
Tarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
Heyecanımı dizginleyip ona komşu ziyaretine giderdim onunla dost olmayı yakın arkadaş olmayı denerdim.
---
Moderatör Notu :
Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz..!
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir..!
Lütfen mesajlaınızın tamamını koyu renkli yazmayınız! |
|
|
|
|
| kubilay2008 |
Tarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 17:27 - Mesaj konusu: yoshy |
|
|
Yeni Üye

|
yaseminin oturduğu evin yakınlarında otursaydım . yardım edebileceğim durumlarda bana bildirmesini isterdim ortama alışması için çevreyi tanıtırdım
gerekmedikçe rahatsız etmezdim.  |
|
|
|
|
| erendilaraeren |
Tarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 13:15 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları |
|
|
Yeni Üye

|
Şaşırırım ama bende eren nerde derım  |
|
|
|
|
|
|