| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
| sumbul |
Tarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 21:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bu süper olurdu ya...Ben ve Yasemin Yanımızdaki binaya taşınıyor Annemin benden daha önce haberi olur büyük ihtimal.Sonra ben okuldan geldiğimde sanırım annem bana Yasemin´in yanımıza taşındığını alıştıra alıştıra söylerdi.Çünkü bir anda kaldıramayabilirim.Annem de beni biliyor.Sonra koşarak onun yanına giderdim... Sonrasını hatırlamayabilirim.Dilim tutulabilir  |
|
|
|
|
| pamukkedi |
Tarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
| ben bayılırdım şimdiden söyleyim YASEMİN SENİ ÇOOOOK SEVİYORUM....her halde yanımızdaki binaya taşınsa ben bayılırdım bende yanına gidip boynuna atlardım |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 00:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Görevli

|
Yeni bir cevap:
Zaten manyamış durumdayım. Herhalde iyice sıyırırdım kafayı...Yasemin' in yan binaya gelmemesi, hem onun; hem de benim sağlığım açısından çok daha iyi  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Fazla abartma Naz'cım .Sadece akıl hastanasinde 1-2 gün geçirirsin o kadar  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 22:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Görevli

|
Ben önemli değilim. Önemli olan Yasemin...24 Saat yanında olmak için istemeden rahatsızlık verebilirim. Sanırım yan binaya gelse ben okula falan da gitmem  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 14:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Naz a katılıyorum bende kafayı yerdim..Onunu görebilmek için...Herhalde kapısının önüne kamp kurardım...Yanlız gerçektende ne yapardım bilemiyorum.. |
|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Salı, Mart 11, 2008 11:17 - Mesaj konusu: hergün |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| hergün bizim eve davet ederdim onunla sıkı fıkı olmaya çalışırdım |
|
|
|
|
| Thecentaur |
Tarih: Salı, Mart 11, 2008 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
Heralde ne yapacağımı bilemezdim  |
|
|
|
|
| TATLIKIZ03 |
Tarih: Çarşamba, Mart 19, 2008 13:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 11:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ay ne güzel olurdu! Bilmem ki. Yapabileceğim her şeyi yapardım  |
|
|
|
|
| hepsikoliklerii |
Tarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 17:51 - Mesaj konusu: yasemin |
|
|
Üye

|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 11:35 - Mesaj konusu: Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bana gerçekten inme inerdi çok heyecanlandım onu görünce |
|
|
|
|
| yoshyciseyhan |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
| heyecanlı olurdum heralde aslında yaşamak lazım |
|
|
|
|
| eAz90 |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 15:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
| ben sürekli ona kek börek filan yapıp götürürdüm |
|
|
|
|
| ATABEY |
Tarih: Salı, May 6, 2008 22:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
Ben kesin olarak onla tanışırdım.İyi bir komşu olurduk.Ben onları çook seviyorum.  |
|
|
|
|
|
|