Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 29, 2007 23:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben ilk gün ona kendi elimle börek,kek falan yapardım.Sonra da onunla çok iyi komşu olmak isterdim..

brkn
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 30, 2007 16:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
kapıyı çalar yasemine 1 dakika bakardım sonrasını hatırlayamazdım Very Happy

Ahmet1
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 4, 2007 16:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
cNHaNDBaLL demiş ki:
tanışmak için elimden geleni yapardım (sınırı aşmadan tabi)
sana katılıyorum zaten sonrası gelir bide çok sevinirdim

VADAAAA
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 4, 2007 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
harbiden güzel olurdu şaşırırdım Cool Cool Cool

ikkursun
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 11:07 - Mesaj konusu: Re: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
galiba her gün onun yanına giderdim Shocked Rolling Eyes Very Happy Arrow Surprised

yoshycan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
evlerin arasına tüp geçit yaptırırdım. Very Happy

SAKOPA
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 7, 2007 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
küt diye yere düşerdim herhalde Cool Cool Cool

yoshycan
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 7, 2007 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
şöyle bir bakardım sonra bir daha bakardım sonra bidaha.............. böyle gider bu

iremTUNCAL
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 13, 2007 11:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Hergün ona giderdim herhalde :D

---
Admin Notu :
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz. Mesajlarınızı küçük harflerle yazınız. Site duyuru ve kurallarını okuyunuz.

hepsimyoshyim
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 14, 2007 13:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
heycandan bayılırdım
Very Happy

ultrAslanbia
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 14, 2007 15:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
bilmem heyecandan bayılırdım sanırım ve kapının önünden ayrılmazdım :)

---
Admin Notu :
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz.
Duyuru ve kurallara uygun olmayan mesajlar onaylanmayarak direkt silinir.

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 14, 2007 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Misafir
Escoba iyi düşünce aslında zaten herkes rahatsız ediyor bir de biz gidersek iyice bunalırdı zamana bırakırdım anneme de böyle derdim Laughing

BAHADIR
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 12:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
her gün çay içmeye giderdim Very Happy

TarzGril92
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 21, 2007 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
Smile gayet normal bir durum birşey yapacağımı sanmıyorum ama gördüğüm zaman bir merhaba derim Razz

CyberApache
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 09:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Valla ben öyle bir abartırdım ki mehtaran takımıyla giderdim karşılamaya elimden geleni yapardım onun hemen yan dairesini satın alır otururdum o nereye ben oraya :D

---
Yönetici Notu :
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz.
Duyuru ve kurallara uygun olmayan mesajlar onaylanmayarak direkt silinir.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi