| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
| cimcimedilan |
Tarih: Pazar, Temmuz 29, 2007 23:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ben ilk gün ona kendi elimle börek,kek falan yapardım.Sonra da onunla çok iyi komşu olmak isterdim.. |
|
|
|
|
| brkn |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 30, 2007 16:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
kapıyı çalar yasemine 1 dakika bakardım sonrasını hatırlayamazdım  |
|
|
|
|
| Ahmet1 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 4, 2007 16:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
cNHaNDBaLL demiş ki: tanışmak için elimden geleni yapardım (sınırı aşmadan tabi) sana katılıyorum zaten sonrası gelir bide çok sevinirdim |
|
|
|
|
| VADAAAA |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 4, 2007 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
harbiden güzel olurdu şaşırırdım  |
|
|
|
|
| ikkursun |
Tarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 11:07 - Mesaj konusu: Re: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
galiba her gün onun yanına giderdim  |
|
|
|
|
| yoshycan |
Tarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
evlerin arasına tüp geçit yaptırırdım.  |
|
|
|
|
| SAKOPA |
Tarih: Salı, Ağustos 7, 2007 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
küt diye yere düşerdim herhalde  |
|
|
|
|
| yoshycan |
Tarih: Salı, Ağustos 7, 2007 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
| şöyle bir bakardım sonra bir daha bakardım sonra bidaha.............. böyle gider bu |
|
|
|
|
| iremTUNCAL |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 13, 2007 11:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Hergün ona giderdim herhalde :D
---
Admin Notu :
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz. Mesajlarınızı küçük harflerle yazınız. Site duyuru ve kurallarını okuyunuz. |
|
|
|
|
| hepsimyoshyim |
Tarih: Salı, Ağustos 14, 2007 13:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
heycandan bayılırdım
 |
|
|
|
|
| ultrAslanbia |
Tarih: Salı, Ağustos 14, 2007 15:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bilmem heyecandan bayılırdım sanırım ve kapının önünden ayrılmazdım :)
---
Admin Notu :
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz.
Duyuru ve kurallara uygun olmayan mesajlar onaylanmayarak direkt silinir. |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Salı, Ağustos 14, 2007 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
|
Misafir
|
Escoba iyi düşünce aslında zaten herkes rahatsız ediyor bir de biz gidersek iyice bunalırdı zamana bırakırdım anneme de böyle derdim  |
|
|
|
|
| BAHADIR |
Tarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 12:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
her gün çay içmeye giderdim  |
|
|
|
|
| TarzGril92 |
Tarih: Salı, Ağustos 21, 2007 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
gayet normal bir durum birşey yapacağımı sanmıyorum ama gördüğüm zaman bir merhaba derim  |
|
|
|
|
| CyberApache |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 09:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
Valla ben öyle bir abartırdım ki mehtaran takımıyla giderdim karşılamaya elimden geleni yapardım onun hemen yan dairesini satın alır otururdum o nereye ben oraya :D
---
Yönetici Notu :
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz.
Duyuru ve kurallara uygun olmayan mesajlar onaylanmayarak direkt silinir. |
|
|
|
|
|
|