Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?

hadikopkop
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 10, 2008 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
hoşgeldiniz derdim sonra yavaş yavaş arkadaş olmaya çalışırdımSmile

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 10, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
onu deliler gibi sevdiğimi söyler sonra da bayılırdım Sad

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 10, 2008 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Takımdan Takımdan
Sürekli tesadüfen karşılaşmış numarası yaparım. Fazla konuşmam sık sık filmlerden replikler atarım. Gece gündüz güneş gözlüğü takıp gezerim. Sürekli bir gizem havası veririm. Uzun deri ceketimi üzerimden yaz kış eksik etmem. O yakınlarımdayken telefonda birileriyle konuşuyormuş numarası yaparak ona emirler yağdırırım. Sürekli düşünceli dalgın meşgul adam rolu yapıp aklım sıra dikkat çekmeye çalışırım. Ama sonra anlarım ki bunların hiçbiri bir işe yaramaz ve kimse zerre sallamıyor. İlk gördüğüm yerde " Ehe mehe... Merhaba ben şuyum ehe bir imzanı alabilirmiyim ehe mehe " diye bir şebeğe dönüşürüm. Very Happy

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 10, 2008 18:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sıkmadan onunla tanışırdım ona kendimi sevdirirdim

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 22:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla yandaki binaya taşınsa bende onunla göz göze gelmek için her yolu denerdim.. Very Happy

elacixxx
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 22:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ben hergün ona giderdim Very Happy

gamshe
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 28, 2008 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
gider tanışırdım hemen...

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

oseysah13
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 31, 2008 03:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
soru güzel ama cevabı zor her halde her seferinde bir bahane bulup kapısını çalardım

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 31, 2008 15:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
ben heyecandan ölürdüm heralde Embarassed Wink

yosydeniz
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 31, 2008 16:24 - Mesaj konusu: yasemin evinizdeki binaya taşınsa
Yeni Üye Yeni Üye
valla ordan çıkmazdım.

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

busrataskesen
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 1, 2008 12:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Önce tanışırdım sonra hiiç peşinden ayrılmazdım.

sever
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 2, 2008 18:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
annemler zaten ünlü olsun olmasın herkese hoş geldin ziyaretine giderler onlar giderken ben de giderdim ben ona (onlara) bayılıyorum zaten %50 o da beni severdi (umarım) iyi arkadaş olduktan sonra gerisi zaten gelir

hepsicidilek
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 10, 2008 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
dans dersleri almak isterdim herhalde

sweetyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Valla hoş geldiniz demeden daha doğrusu diyemeden dilimi yutardım heralde ama onla onun annesiye kardeşiyle babasıyla anneannesiyle tanışmayı çok isterim keşke öyle birşey olsa valla onların kapısının önünde sabahtan akşama kadar nöbet tutardım YASEMİN çıksada onla konuşsam diye Laughing Laughing

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
Ayy çok güzel olurdu!Ama nerede bende o şans Sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
10. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi