Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 4, 2007 01:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
helal olsun mayko çok gerçekçi olmuş.. benimki de heralde böyle birşey olurdu

MYLOVEMY
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 4, 2007 18:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
tanışmak için herşeyi yapardım zaten sonrası gelir (sınırı zorlamadan )

asogorki
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 4, 2007 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Ben çok utanmama rağmen gidip tanışırdım iyi bir dost olmayı teklif ederdim.

gruphepsicigir
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 17:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Yav şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırıdım önce onu hediyelere boğardım o kesin

---
Admin Notu :
Lütfen mesajlarınızda türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz, aksi halde mesajlarınız onaylanmayacak ve direkt silinecektir.

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 13:06 - Mesaj konusu: Bütün gün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bütün gün ondan çıkmazdım Very Happy Gülçin'in,Cemre'nin ve Eren'in adresini de alırdım Very Happy Shocked Cool Surprised Razz

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 14:12 - Mesaj konusu: Yasemin
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Her gün onlara giderdim...

yasemingulin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 19:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Hergün halini hatrını sorarım ona birşeyler götürürüm ama hergün rahatsız etmem Very Happy

erme
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 30, 2007 10:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
ben de çok sevinirdim ve hayırlı olsun demeye gelirdim. Laughing

hepsilion33
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 30, 2007 10:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
herhalde kanka olurduk fotoğraf felan çektirirdim her gün onlara giderdim gülçini sorardım Very Happy

elifvehepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 00:19 - Mesaj konusu: yanına giderdim
Yeni Üye Yeni Üye
hemen yanına giderdim

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 1, 2008 05:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Takımdan Takımdan
Şu saatten sonra, 9 Şubatta kulise girmek için yardım isterdim....

denizyoshy05
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 1, 2008 12:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
eğer yakınıma biryere taşınsaydı önce gidip tanışırdım ev ziyaretleri falan yapardım.sonra da zaten harika birer arkadaş olurduk.

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 1, 2008 15:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arrow Very Happy Very Happy fotoğraf çektirirdim (sayısını söylemiyim..... Razz )

emojuk
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 1, 2008 21:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ayy ne yapmam ki fotoğraf çekilirdim ne isterse yapardım heralde hergün yanına giderdim ahh ahh nerde o günlerr Very Happy

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 3, 2008 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
uyanırdım Sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
9. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi