| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
| sametysmn |
Tarih: Salı, Aralık 4, 2007 01:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| helal olsun mayko çok gerçekçi olmuş.. benimki de heralde böyle birşey olurdu |
|
|
|
|
| MYLOVEMY |
Tarih: Salı, Aralık 4, 2007 18:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| tanışmak için herşeyi yapardım zaten sonrası gelir (sınırı zorlamadan ) |
|
|
|
|
| asogorki |
Tarih: Salı, Aralık 4, 2007 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| Ben çok utanmama rağmen gidip tanışırdım iyi bir dost olmayı teklif ederdim. |
|
|
|
|
| gruphepsicigir |
Tarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 17:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
Yav şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırıdım önce onu hediyelere boğardım o kesin
---
Admin Notu :
Lütfen mesajlarınızda türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz, aksi halde mesajlarınız onaylanmayacak ve direkt silinecektir. |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 13:06 - Mesaj konusu: Bütün gün |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bütün gün ondan çıkmazdım Gülçin'in,Cemre'nin ve Eren'in adresini de alırdım  |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 14:12 - Mesaj konusu: Yasemin |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Her gün onlara giderdim... |
|
|
|
|
| yasemingulin |
Tarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 19:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
Hergün halini hatrını sorarım ona birşeyler götürürüm ama hergün rahatsız etmem  |
|
|
|
|
| erme |
Tarih: Pazar, Aralık 30, 2007 10:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
ben de çok sevinirdim ve hayırlı olsun demeye gelirdim.  |
|
|
|
|
| hepsilion33 |
Tarih: Pazar, Aralık 30, 2007 10:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
herhalde kanka olurduk fotoğraf felan çektirirdim her gün onlara giderdim gülçini sorardım  |
|
|
|
|
| elifvehepsi |
Tarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 00:19 - Mesaj konusu: yanına giderdim |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Salı, Ocak 1, 2008 05:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Takımdan

|
| Şu saatten sonra, 9 Şubatta kulise girmek için yardım isterdim.... |
|
|
|
|
| denizyoshy05 |
Tarih: Salı, Ocak 1, 2008 12:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| eğer yakınıma biryere taşınsaydı önce gidip tanışırdım ev ziyaretleri falan yapardım.sonra da zaten harika birer arkadaş olurduk. |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Salı, Ocak 1, 2008 15:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
fotoğraf çektirirdim (sayısını söylemiyim..... ) |
|
|
|
|
| emojuk |
Tarih: Salı, Ocak 1, 2008 21:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
ayy ne yapmam ki fotoğraf çekilirdim ne isterse yapardım heralde hergün yanına giderdim ahh ahh nerde o günlerr  |
|
|
|
|
| YoShY19o5 |
Tarih: Perşembe, Ocak 3, 2008 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
uyanırdım  |
|
|
|
|
|
|