| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
| gulcineyll |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| duygu94 |
Tarih: Salı, Kasım 13, 2007 13:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| fantaikfbliy |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben başlarda fazla gitmem sıkmam ama 1 ayı geçer geçmez her akşam evindeyim fazla oldu ama bana camdan bakmak bile yeter... |
|
|
|
|
| aybukefb |
Tarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
üzgünüm ama ihtimallerle hayat sürmezz  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Perşembe, Kasım 22, 2007 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Takımdan

|
hep yazıyorum, nedeni fikrimi değiştiriyor olmam ya da ruh halim
çok samimi olmayı denerdim, olurdum da, ortak yön çok çünkü, evine kalmaya giderdim(Abarttım mı ne, ay şahane miyim ne ) |
|
|
|
|
| yesilbahar |
Tarih: Cuma, Kasım 23, 2007 10:48 - Mesaj konusu: utanırdım |
|
|
Üye

|
| sanırım ben birkaç gün utancımdan gidemezdim (laf aramızda çok utangacımdır) yanına gittiğimdede bir daha bırakmazdım herhalde peşini |
|
|
|
|
| bahcevan |
Tarih: Cuma, Kasım 23, 2007 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
konuşur anunla arkadaş olmaya çalışırdım yasemin seni çok seviyorum  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Kasım 23, 2007 21:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Takımdan

|
kafayı yerdim
onunla iyi bir arkadaş olabilmek için elimden gelen herşeyi yapardım... |
|
|
|
|
| melikeyasmin |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 12:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
hemen gidip onla tanışırdım ayrıca güzel bir hediye alırdım ona canım benim yaa...  |
|
|
|
|
| endingg |
Tarih: Cuma, Kasım 30, 2007 21:24 - Mesaj konusu: offff yaseminnnn |
|
|
Yeni Üye

|
| yasemin bizim yan binaya taşınsa seviçten bayılırdım ayılıncada hemen gidip kendisiyle tanışırdım |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Cuma, Kasım 30, 2007 22:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Aynen Buse'cim yaa Bende kafayı yerdim ve çok iyi dost olmak için elimden geleni yapardım.  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 01:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Kesinlikle delirirdim. Hemen arkadaşlık kurardım. Sonrası zaten gelir.( Benim onu sevdiğimi anlar.)  |
|
|
|
|
| BAHADIR |
Tarih: Pazartesi, Aralık 3, 2007 13:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazartesi, Aralık 3, 2007 17:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Takımdan

|
Kapıdan çıkıp onun kapısına doğru yürürken ( Hmm şöyle derim... sonra böyle derim... şunu şunu derim böyle bi espri yaparım kesin güler var ya... hmm ... gülmezse şunu derim o zaman kesin güler...sonra böyle böyle yaparım... resim istesem çok mu sıradan olur... ya burdan tanışırsa... hmm...) Bu arada kapıya gelinir...
Ding Dong
Y: ( Kapıyı açar )
M:
Y: Evet canım...
M:
Y: Eee.. Merhaba
M:
Y: Heey
M:
Y: Çaat ( Kapıyı çarpar kapar )
M:  |
|