Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'in sesi...

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 00:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in sesi...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
fb1907yasemin
Alıntı:
cimcimedilan demiş ki:
Arkadaşlar lütfen böyle ayrım yapmayın..Yaseminin sesi güzel Gülçin'in sesi daha güzel diye..

konu açılmışsa cevap verilir kişisel görüştür eğer sen ayrım yapmak istemiyorsan yorum yazma biz anlarız olurmu? Sad

Tabi ki sizin kendi kişisel görüşünüzdür de...Ben böyle konularda ayrım yapmak istemiyorum..Çünkü böyle konular;"Anneni mi daha çok seviyorsun,yoksa babanı mı daha çok seviyorsun" gibi bir soruya benziyor bana göre.. Very Happy

hepsimanyagi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in sesi...
Üye Üye
biliyor musunuz ben grup ilk çıktığında yaseminle cemrenin sesini birbirine çok benzetiyordum Embarassed sonraları ayırt edebildim Embarassed
bence hepsininde sesi güzel ama detone olmadan söyleyebilcek bence iki kişi var ve onlardan birisi de yasemin Wink

erenkolik92
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in sesi...
Üye Üye
yasemin her yerde olduğu gibi sesiylede farklı olduğunu belli ediyor Very Happy

yoshycan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 11:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in sesi...
Üye Üye
yaseminin sesi çok yumuşak buda onu diğerlerinden farklı kılıyor ama tabikide hepsinin sesi aynı güzellikte

MesutYasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 12:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in sesi...
Üye Üye
Since demiş ki:
Herşeyiyle Harika Bir Tane Wink

evet sana katılıyorum

balbay
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in sesi...
Üye Üye
Yeni katılan herkeze hoşgeldin diyorum bakıyorum her yere mesajlar dolmuş yeni gelenlerde olmuş

YASEMİN TABİ İYİ SESLİ HOŞ BİR BAYAN(GENÇ)

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 18:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in sesi...
Takımdan Takımdan
vega2 demiş ki:
busra0yoshy demiş ki:
Yasemin'in çok dinlendirici ve şirin bir ses tonu var Wink

bence de çok şirin bir ses tonu var

bence de yaseminin dinlendirici ve şirin bir sesi var

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in sesi...
Takımdan Takımdan
Latince bilse inanılmaz aksanlı latince konuşabileceğini düşünmüşümdür her zaman.
-Mayko Andolini-

omerfurkanbekci
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 10:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in sesi...
Yeni Üye Yeni Üye
yaseminin sesi yumuşak ve bence grupta herkesin sesi güsel ....

burjhu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 13:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in sesi...
Yeni Üye Yeni Üye
her ne kadar gülçin'in sesi kuvvetli olsada bence yasemin'in sesi çok tatlı ve insana huzur veriyor... Smile

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 15:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in sesi...
Takımdan Takımdan
sesinin güzelliği ile şarkılardaki vokal kaydını karşılaştıırsak yasemin neredeyse söylemiyor. Crying or Very sad

fb1907yasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 20:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in sesi...
Üye Üye
cimcimedilan demiş ki:
Alıntı:
fb1907yasemin
Alıntı:
cimcimedilan demiş ki:
Arkadaşlar lütfen böyle ayrım yapmayın..Yaseminin sesi güzel Gülçin'in sesi daha güzel diye..

konu açılmışsa cevap verilir kişisel görüştür eğer sen ayrım yapmak istemiyorsan yorum yazma biz anlarız olurmu? Sad

Tabi ki sizin kendi kişisel görüşünüzdür de...Ben böyle konularda ayrım yapmak istemiyorum..Çünkü böyle konular;"Anneni mi daha çok seviyorsun,yoksa babanı mı daha çok seviyorsun" gibi bir soruya benziyor bana göre.. Very Happy
burda hangisinin sesi daha iyi diye ayrım yapmıyoruz .evet hepsinin sesi güzel ama bu konu başlığında sadece yasemini sesi ni değerlendiriyoruz.eğer seni kıracak birşey söylediysem özür dilerim cimcimedilan

beyoncee5
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 22:05 - Mesaj konusu: bilmem
Yeni Üye Yeni Üye
ya bence grupta en güzel ses gülçin ve cemrede ama yaseminin ince olduğu için fazla güzel değil bence yine en güzel ses cemre

sıralama
1.cemre
2.gülçin
3.yasemin
4.eren

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 22:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in sesi...
Takımdan Takımdan
mayko demiş ki:
Latince bilse inanılmaz aksanlı latince konuşabileceğini düşünmüşümdür her zaman.
-Mayko Andolini-

maykocum yanlış anlama ama ben garip bir soru sorucam. Lütfen yanlış anlama beni........
latince ve yasemin..... ne alaka ayıptır sorması ben ikisini pek getir Confused emedim biraraya Rolling Eyes

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 14, 2007 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in sesi...
Takımdan Takımdan
naz09 demiş ki:
mayko demiş ki:
-Mayko Andolini-

maykocum yanlış anlama ama ben garip bir soru sorucam. Lütfen yanlış anlama beni........
latince ve yasemin..... ne alaka ayıptır sorması ben ikisini pek getir Confused emedim biraraya Rolling Eyes

Bi alakası yok sesinin tonu ve tınısı uygun sadece. Onun dışında bi alakası yok. Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
3. sayfa (Toplam 15 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi