| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
| mayko |
Tarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 22:36 - Mesaj konusu: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Takımdan

|
Araştırdım buldum. Yasemin daha küçük bir çocukken ekmeğe mama dediği sıralarda da şimdiki gibi hiperaktifmiş tırmandığı bir ağaçtan düşmüş ve yerdeki bir cam parçası koluna saplanmış . Allah korumuş ama basit bir yara iziyle kurtulmuş. Geçmiş olsun. Hiç bir iz o güzelliğini bozamaz.
Bu da o izi daha önceden görmeyenler için resmi
 |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 22:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Görevli

|
valla sağol Mehmet... arkadaşlarım hep "bir Hepsi bilgini ve manyağı olan bana(çok mu abarttım ne ) " sorarlardı ama ben fark edememiştim, bilmiyordum...gerçekten allah korumuş, tekrar teşekkürler
bencede, hiç bir iz o güzelliği, doğa harikasını bozamaz  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 23:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Görevli

|
| Mehmet ilk kez senden duyuyorum bunu, ya bilgi verdiğin için sağol... |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 23:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Görevli

|
Evet ben dikkat etmiştim buna... Küçüklüğünden kalma olduğunu biliyordum ama bu kadar ayrıntılı değildi...Sağol Mehmet...
Yara izi bile yakışır Yoshy'ye değil mi ama?  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 23:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Takımdan

|
| Elin İngilizinin Harry'sinde olunca yakışıyorda Yoshy'mde mi yakışmayacak. Hiç birşey onun güzelliğini bozamaz. |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 23:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Görevli

|
evet Beyza, adamlar güzele ne yakışmaz diye boşuna dememişler  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 23:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Takımdan

|
Bu arada bebekte çok yakışmış eline yaa  |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 23:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Kıdemli Üye

|
pardon yara nerde göremedim.resime bakınca gözlerim kamaştı da bir an yok böyle güzellik. |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Salı, Ekim 23, 2007 00:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Görevli

|
ehe ehe
bence o bölümü paintte düzenleyip tekrar yayınlamalıyız  |
En son naz09 tarafından Salı, Ekim 23, 2007 00:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Salı, Ekim 23, 2007 00:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Kıdemli Üye

|
| yok şaka yaptım nazcım gördüm de espri yapayım dedim. |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Salı, Ekim 23, 2007 00:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Görevli

|
zaten bende önce ehe ehe dedim  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Salı, Ekim 23, 2007 00:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Takımdan

|
Aklıma gelmedi değil hatta çevresini yuvarlak içine alıp oklarla da gösterdim ama sonradan sanki çok acayip çok anormal bir şeye dikkat çekiyormuşuz gibi olduğunu farkettim böyle yayınlamaya karar verdim. Neticede ben olsam sağımın solumun yuvarlak içine alınmasını falan istemem yani.  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Salı, Ekim 23, 2007 00:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Görevli

|
Arkadaşlar ben uyarayım mı siz anladınız mı??  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Salı, Ekim 23, 2007 00:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Görevli

|
anladık Beyzacım, özür dilerim ben kendi adıma
nedense şu son günlerde bayağı bir atmaya başladı...(nedeni= özel mesaj yok, ben anladım, özel mesaj bizim bel kemiğimiz ) |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Salı, Ekim 23, 2007 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Kıdemli Üye

|
paylaşım için teşekürler mayko  |
|
|
|
|
|
|