Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'in Kolundaki Yara İzi

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 22:36 - Mesaj konusu: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Takımdan Takımdan
Araştırdım buldum. Yasemin daha küçük bir çocukken ekmeğe mama dediği sıralarda da şimdiki gibi hiperaktifmiş tırmandığı bir ağaçtan düşmüş ve yerdeki bir cam parçası koluna saplanmış Shocked . Allah korumuş ama basit bir yara iziyle kurtulmuş. Geçmiş olsun. Hiç bir iz o güzelliğini bozamaz.

Bu da o izi daha önceden görmeyenler için resmi

Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 22:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Görevli Görevli
valla sağol Mehmet... arkadaşlarım hep "bir Hepsi bilgini ve manyağı olan bana(çok mu abarttım ne Very Happy ) " sorarlardı ama ben fark edememiştim, bilmiyordum...gerçekten allah korumuş, tekrar teşekkürler Wink
bencede, hiç bir iz o güzelliği, doğa harikasını bozamaz Exclamation

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 23:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Görevli Görevli
Mehmet ilk kez senden duyuyorum bunu, ya bilgi verdiğin için sağol...

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 23:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Görevli Görevli
Evet ben dikkat etmiştim buna... Rolling Eyes Wink Küçüklüğünden kalma olduğunu biliyordum ama bu kadar ayrıntılı değildi...Sağol Mehmet... Wink Smile
Yara izi bile yakışır Yoshy'ye değil mi ama? Smile

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 23:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Takımdan Takımdan
Elin İngilizinin Harry'sinde olunca yakışıyorda Yoshy'mde mi yakışmayacak. Hiç birşey onun güzelliğini bozamaz.

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 23:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Görevli Görevli
evet Beyza, adamlar güzele ne yakışmaz diye boşuna dememişler Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 23:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Takımdan Takımdan
Bu arada bebekte çok yakışmış eline yaa Razz

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 23:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
pardon yara nerde göremedim.resime bakınca gözlerim kamaştı da bir an Smile yok böyle güzellik.

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 23, 2007 00:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Görevli Görevli
ehe ehe Very Happy
bence o bölümü paintte düzenleyip tekrar yayınlamalıyız Confused

En son naz09 tarafından Salı, Ekim 23, 2007 00:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 23, 2007 00:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yok şaka yaptım nazcım gördüm de espri yapayım dedim.

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 23, 2007 00:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Görevli Görevli
zaten bende önce ehe ehe dedim Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 23, 2007 00:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Takımdan Takımdan
Aklıma gelmedi değil hatta çevresini yuvarlak içine alıp oklarla da gösterdim ama sonradan sanki çok acayip çok anormal bir şeye dikkat çekiyormuşuz gibi olduğunu farkettim böyle yayınlamaya karar verdim. Neticede ben olsam sağımın solumun yuvarlak içine alınmasını falan istemem yani. Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 23, 2007 00:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Görevli Görevli
Arkadaşlar ben uyarayım mı siz anladınız mı?? Rolling Eyes Confused Very Happy

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 23, 2007 00:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Görevli Görevli
anladık Beyzacım, özür dilerim ben kendi adıma Rolling Eyes
nedense şu son günlerde bayağı bir atmaya başladı...(nedeni= özel mesaj yok, ben anladım, özel mesaj bizim bel kemiğimiz Laughing )

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 23, 2007 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
paylaşım için teşekürler mayko Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi