| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
| driftking42 |
Tarih: Cumartesi, May 17, 2008 21:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşlar trendy dergisinin Anneler gününe özel sayısını okuyan arkadaşlarımız varsa YASEMİNin ne kadar yaramaz olduğunu öğrenmiştir. Ben okumayanlar için özet olarak geçeyim istiyorum.
Bir gün Yaseminin annesi akşam yemeği yapmak için Ispanak ayıklamış. Birşey olmuş ve annesi Ispanağı yere koyup kalkmış. O saatlerde yaseminin uyku saatleriymiş ve ev sessizmiş. Annemi merak etmiş. Yasemin uyumaz ama ev neden bu kadar sessiz derken birde ne görsün yerler ıslak. Ne oluyor demeye kalmadan yerde bir Ispanak parçası görmüş. Ispanakları takip ederek Yasemini bulmuş. Yasemin ıspanakları döke döke tabağı ve kalan ıspanakları yatağa götürmüş. Tabi o akşam yemeksiz kalmışlar.
O röportajda anneside söylüyor. Yasemin çok yaramaz bir çocukmuş. |
|
|
|
|
| hepsiciyagmur |
Tarih: Cumartesi, May 17, 2008 22:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Üye

|
çok sağol ben çok merak ediyorum |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Kıdemli Üye

|
Müsait olduğum bir zaman tümünü yazacağım.  |
|
|
|
|
| XHePSiKoLiKX |
Tarih: Salı, May 20, 2008 00:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Üye

|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Çarşamba, May 21, 2008 11:02 - Mesaj konusu: yara |
|
|
Kıdemli Üye

|
| geçmiş olsun bu arada sağol |
|
|
|
|
| MiniAturE |
Tarih: Perşembe, May 22, 2008 21:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Yeni Üye

|
| yasemini baya bir araştırmıştım ve bende duymuştum gerçekten allah korumuş canım ya... |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cumartesi, May 24, 2008 14:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Kıdemli Üye

|
Görünüşe göre Yasemin hala akıllanmamış. Hala çok hiperaktif bir çocuk.  |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Perşembe, May 29, 2008 09:33 - Mesaj konusu: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Üye

|
gerçektende çok kötü ama  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cuma, May 30, 2008 14:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Takımdan

|
| Düşünmesi bile beni bitiriyor... |
|
|
|
|
| AsiInfazci |
Tarih: Cumartesi, May 31, 2008 17:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Yeni Üye

|
| haberim yoktu ama. o kolundaki izin üstünde dövme sanırım |
|
|
|
|
| uAlise42 |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Üye

|
Allah korumuş ya gerçekten... |
|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 21:46 - Mesaj konusu: Yasemin |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Evet farketmiştim  |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 11:28 - Mesaj konusu: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Üye

|
|
|
|
| koliqebs |
Tarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 15:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Yeni Üye

|
bizimle paylaştığın için teşekkürler...
---
Moderatör Notu : (devrem)
Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir... |
|
|
|
|
| HepsiQoliQ58 |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 00:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Yeni Üye

|
| Ay bilmiyordum paylaşımın için teşekür ederim ve yoshyyede geçmis olsun... |
|
|
|
|
|
|