Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'in Kolundaki Yara İzi

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 21:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar trendy dergisinin Anneler gününe özel sayısını okuyan arkadaşlarımız varsa YASEMİNin ne kadar yaramaz olduğunu öğrenmiştir. Ben okumayanlar için özet olarak geçeyim istiyorum.

Bir gün Yaseminin annesi akşam yemeği yapmak için Ispanak ayıklamış. Birşey olmuş ve annesi Ispanağı yere koyup kalkmış. O saatlerde yaseminin uyku saatleriymiş ve ev sessizmiş. Annemi merak etmiş. Yasemin uyumaz ama ev neden bu kadar sessiz derken birde ne görsün yerler ıslak. Ne oluyor demeye kalmadan yerde bir Ispanak parçası görmüş. Ispanakları takip ederek Yasemini bulmuş. Yasemin ıspanakları döke döke tabağı ve kalan ıspanakları yatağa götürmüş. Tabi o akşam yemeksiz kalmışlar. Smile

O röportajda anneside söylüyor. Yasemin çok yaramaz bir çocukmuş.

hepsiciyagmur
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 22:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
çok sağol Smile ben çok merak ediyorum

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Müsait olduğum bir zaman tümünü yazacağım. Smile

XHePSiKoLiKX
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 00:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
Çok üzüldüm off yaa

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 11:02 - Mesaj konusu: yara
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
geçmiş olsun bu arada sağol

MiniAturE
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 22, 2008 21:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
yasemini baya bir araştırmıştım ve bende duymuştum gerçekten allah korumuş canım ya...

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 14:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Görünüşe göre Yasemin hala akıllanmamış. Hala çok hiperaktif bir çocuk. Smile

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 09:33 - Mesaj konusu: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
gerçektende çok kötü ama Embarassed

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 14:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Takımdan Takımdan
Düşünmesi bile beni bitiriyor...

AsiInfazci
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 17:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
haberim yoktu ama. o kolundaki izin üstünde dövme sanırım

uAlise42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
Sad Allah korumuş ya gerçekten...

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 21:46 - Mesaj konusu: Yasemin
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Evet farketmiştim Crying or Very sad

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 11:28 - Mesaj konusu: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
ay çoook kötü

koliqebs
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 15:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
bizimle paylaştığın için teşekkürler...Smile

---
Moderatör Notu : (devrem)

Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir...

HepsiQoliQ58
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 00:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
Ay bilmiyordum paylaşımın için teşekür ederim ve yoshyyede geçmis olsun...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi