| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
| bahcevan |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 18:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Yeni Üye

|
mayko ya bu bilgiyi bizimle paylaştığı için çok teşekkür edelim ki bizlere daha çok bilgiler versin ablacığım o yara neki allah daha büyük kazalardan belalardan korusun amin.  |
|
|
|
|
| fantaikfbliy |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 22:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Yeni Üye

|
| çok geç ama geçmiş olsun yine de çok güzelsin ne olursa olsun benim sevgim yine eksilmez... |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 10:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Takımdan

|
ben de biliyordum ama bu kadr ayrıntılı değil...
sağol mayko...
dediğiniz gibi güzelliği yine de bozulmaz her güzelde olur böyle şeyler...
 |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
|
Misafir
|
Yok ya birşey olmaz 8. doğa harikası o  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Pazar, Aralık 2, 2007 00:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Görevli

|
hayır, Dünya' nın 1. harikası  |
|
|
|
|
| elifyoshy |
Tarih: Pazar, Aralık 2, 2007 13:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Üye

|
Geçmiş olsun Yoshyme!!!  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazar, Aralık 2, 2007 14:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Kıdemli Üye

|
Geç olur ama geçmiş olsun.  |
|
|
|
|
| TwoBerK2berk |
Tarih: Pazar, Aralık 2, 2007 18:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Yeni Üye

|
| evet gerçekten çok sağol. |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazar, Aralık 2, 2007 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| ufukhepsirap |
Tarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 20:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bilgiler için sağol geçmiş olsun bu arada yosh eee  |
|
|
|
|
| barbies |
Tarih: Cuma, Aralık 7, 2007 23:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| gruphepsicigir |
Tarih: Cumartesi, Aralık 8, 2007 00:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| emayfan111 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 10, 2007 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
o bile yakışır yaseminime  |
|
|
|
|
| BeyzaKaracan |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:20 - Mesaj konusu: HePSi |
|
|
Yeni Üye

|
Alıntı: valla sağol Mehmet... arkadaşlarım hep "bir Hepsi bilgini ve manyağı olan bana(çok mu abarttım ne Very Happy ) " sorarlardı ama ben fark edememiştim, bilmiyordum...gerçekten allah korumuş, tekrar teşekkürler Wink
bencede, hiç bir iz o güzelliği, doğa harikasını bozamaz
doğru söylüyorsun naz |
|
|
|
|
| YoShY19o5 |
Tarih: Pazar, Aralık 16, 2007 22:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| onun güzelliğini hiçbirşey bozamaz... |
|
|
|
|
|
|