Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'in Kolundaki Yara İzi

bahcevan
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 18:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
mayko ya bu bilgiyi bizimle paylaştığı için çok teşekkür edelim ki bizlere daha çok bilgiler versin Wink ablacığım o yara neki allah daha büyük kazalardan belalardan korusun amin. Crying or Very sad

fantaikfbliy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 22:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
çok geç ama geçmiş olsun yine de çok güzelsin ne olursa olsun benim sevgim yine eksilmez...

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 10:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Takımdan Takımdan
ben de biliyordum ama bu kadr ayrıntılı değil...
sağol mayko...
dediğiniz gibi güzelliği yine de bozulmaz her güzelde olur böyle şeyler...
Very Happy Very Happy Laughing

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Misafir
Yok ya birşey olmaz 8. doğa harikası o Embarassed Rolling Eyes Laughing

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 2, 2007 00:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Görevli Görevli
hayır, Dünya' nın 1. harikası Wink

elifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 2, 2007 13:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
Geçmiş olsun Yoshyme!!! Razz

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 2, 2007 14:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Geç olur ama geçmiş olsun. Wink

TwoBerK2berk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 2, 2007 18:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
evet gerçekten çok sağol.

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 2, 2007 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler

ufukhepsirap
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 20:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bilgiler için sağol geçmiş olsun bu arada yosh eee Crying or Very sad

barbies
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 23:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
teşekkürler

gruphepsicigir
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 8, 2007 00:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
Farklı bir hava katmış

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 10, 2007 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
o bile yakışır yaseminime Very Happy

BeyzaKaracan
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:20 - Mesaj konusu: HePSi
Yeni Üye Yeni Üye
Alıntı:
valla sağol Mehmet... arkadaşlarım hep "bir Hepsi bilgini ve manyağı olan bana(çok mu abarttım ne Very Happy ) " sorarlardı ama ben fark edememiştim, bilmiyordum...gerçekten allah korumuş, tekrar teşekkürler Wink
bencede, hiç bir iz o güzelliği, doğa harikasını bozamaz

doğru söylüyorsun naz

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 16, 2007 22:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
onun güzelliğini hiçbirşey bozamaz...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi