Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'in Kolundaki Yara İzi

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 7, 2007 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Görevli Görevli
Ah Yasemin bilsen o yara bile sana çok yakışıyor...
İnşaallah üzülmüyordur kolundaki yara izinden...
Böylede güzelsin sen...Yoshy.

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 00:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
küçücük bir yara dediğin nedir ki? devede pire kadar bişey...hiç bir şey onun güzelliğini bozamaz..

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 01:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Takımdan Takımdan
aynen Wink fark etmemiştim zaten, belli olmuyor demek ki Wink

neslimm
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 9, 2007 21:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
saol mayko bende çok merak ediyodumm saoll.valla allah kurtarmışta fazla bişi olmamış

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 9, 2007 22:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
mayko bilgi için teşekkürler.Yasemin'cim o YARA BİLE SANA ÇOK YAKIŞIYOR.. Wink

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 00:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Görevli Görevli
ben dikkat ettim ama neden olduğunu bilmiyordum teşekkürler mehmet

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 10:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Takımdan Takımdan
Canım ya güzelliğinden hiç kaybetmemiş. Wink

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 12:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Görevli Görevli
Tabii kaybetmemiş ve kaybedemezde.. Exclamation Very Happy

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 20:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ablacığım ya geçmiş olsun sana her şey yakışır hiç güzelliğini bozmaz bende daha önce fark etmemiştim

gulcineyll
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
paylaşım için teşekkürler Smile

fb1907yasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 16, 2007 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
yarayı farketmiştim ama bilmiyordum teşekürler

erme
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 16, 2007 21:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
ALLAH KORUMUŞ. Shocked

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 16, 2007 21:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Takımdan Takımdan
Ona olmasın bana olsun birader Wink

yesilbahar
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 00:14 - Mesaj konusu: çok güzel
Üye Üye
ben kolundaki yarayı görmüştümde nedenini bilmiyordum .açıksası merak ediyordum paşlaşım için teşekkürler mayko

Busece
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 09:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
ben trafik kazası diye duymuştum ama sağol.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi