Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'in Kolundaki Yara İzi

inuk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
zaten yoshy çok hareketliymiş!tam bir erkek çoçuğu gibiymiş! e normal tabii! Very Happy

cemre94gzd
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 16:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
Gerçekten dediğiniz gibi Allah korumuş

izmitliEda41
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 11:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
ALLAH korumuş Vallah

hepsi08cns
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 12:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
hiç farketmemiştim iyiki birşey olmamış

hepsi08hilal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 13:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
Allah korumuş geçmiş olsun yasemin Embarassed Ama hiç birşey onun güzelliğini bozamaz Crying or Very sad Wink

yasminberfe
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 12:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
allah korumuş büyük birşey olsa bile onun güzelliğini bozamaz

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 19, 2008 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İki saat baktım,göremedim.Şimdi birden gözüme çarptı...
Şişik bir çizgi gibi görünüyor. Rolling Eyes

erencim26
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 19, 2008 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
ay canım benim yaa

hepsiciyagmur
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 27, 2008 17:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
ben bu haberi daha önce okumuştum ama yinede sağolun ve teşekkür ederim

dengesizpokemon
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 27, 2008 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
yaa bende görmüştüm o yara izini hep merak ediyodum çok teşekkür ederim çok iyi oldu valla Allah korumuş daha kötü birşey de olabilirdi ama neyse kötü düşünmemek lazım hem zaten yıllar önce olmuş yani

hepsihepsicik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 29, 2008 21:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
geç olsa da büyük geçmiş olsun!!!Sen üzülme sen böyle de güzelsin...Allah korumuş meleğimi;ama zaten meleklere zarar gelmez.....

space53
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 1, 2008 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
ben faketmiştim ama pek merak etmemiştim çünkü yara izi olduğunu anladım ama yinede ayrıntılı anlatman iyi oldu

111ozge111yoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 12, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
ben farketmiştim araştırdım öğrendim

erendilaraeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 12, 2008 22:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
ne diyim geçmiş olsun...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi