| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
| inuk |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Yeni Üye

|
zaten yoshy çok hareketliymiş!tam bir erkek çoçuğu gibiymiş! e normal tabii!  |
|
|
|
|
| cemre94gzd |
Tarih: Cuma, Ekim 3, 2008 16:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Yeni Üye

|
| Gerçekten dediğiniz gibi Allah korumuş |
|
|
|
|
| izmitliEda41 |
Tarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 11:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Üye

|
|
|
|
| hepsi08cns |
Tarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 12:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Üye

|
| hiç farketmemiştim iyiki birşey olmamış |
|
|
|
|
| hepsi08hilal |
Tarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 13:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Üye

|
Allah korumuş geçmiş olsun yasemin Ama hiç birşey onun güzelliğini bozamaz  |
|
|
|
|
| yasminberfe |
Tarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 12:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Yeni Üye

|
| allah korumuş büyük birşey olsa bile onun güzelliğini bozamaz |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Pazar, Ekim 19, 2008 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Kıdemli Üye

|
İki saat baktım,göremedim.Şimdi birden gözüme çarptı...
Şişik bir çizgi gibi görünüyor.  |
|
|
|
|
| erencim26 |
Tarih: Pazar, Ekim 19, 2008 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Üye

|
|
|
|
| hepsiciyagmur |
Tarih: Pazartesi, Ekim 27, 2008 17:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Üye

|
| ben bu haberi daha önce okumuştum ama yinede sağolun ve teşekkür ederim |
|
|
|
|
| dengesizpokemon |
Tarih: Pazartesi, Ekim 27, 2008 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Yeni Üye

|
| yaa bende görmüştüm o yara izini hep merak ediyodum çok teşekkür ederim çok iyi oldu valla Allah korumuş daha kötü birşey de olabilirdi ama neyse kötü düşünmemek lazım hem zaten yıllar önce olmuş yani |
|
|
|
|
| hepsihepsicik |
Tarih: Çarşamba, Ekim 29, 2008 21:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Üye

|
| geç olsa da büyük geçmiş olsun!!!Sen üzülme sen böyle de güzelsin...Allah korumuş meleğimi;ama zaten meleklere zarar gelmez..... |
|
|
|
|
| space53 |
Tarih: Cumartesi, Kasım 1, 2008 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Üye

|
| ben faketmiştim ama pek merak etmemiştim çünkü yara izi olduğunu anladım ama yinede ayrıntılı anlatman iyi oldu |
|
|
|
|
| 111ozge111yoshy |
Tarih: Çarşamba, Kasım 12, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Yeni Üye

|
| ben farketmiştim araştırdım öğrendim |
|
|
|
|
| erendilaraeren |
Tarih: Çarşamba, Kasım 12, 2008 22:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi |
|
|
Üye

|
|
|
|
|
|