Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'in Kolundaki Yara İzi

HepsiQoliQ58
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 00:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
Ay bilmiyordum paylaşımın için teşekür ederim ve yoshyyede geçmis olsun...

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 09:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Takımdan Takımdan
Sağol Mehmet Abi Wink

cemre94gzd
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 13:28 - Mesaj konusu: yara izi
Yeni Üye Yeni Üye
geçmiş olsun Arrow daha kötü şeylerde gelebirdi başına dimi yanii Very Happy Aman allah korusun Shocked

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 13:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bilgi için sağol mayko Wink

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 13:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ALLAH korumuş fazla bir şey olmamış
bilgi içinde teşekkürler mayko

sweetgamze13
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 1, 2008 00:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
ya varya bebek çok tatlı ben ona baktım Very Happy ama yoshye de geçmiş olsun Embarassed

kevin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 1, 2008 13:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
devrem demiş ki:

Alıntı:
Ah Yasemin bilsen o yara bile sana çok yakışıyor...
İnşaallah üzülmüyordur kolundaki yara izinden...
Böylede güzelsin sen...Yoshy.

Katılıyorum ona o yara izi bile yakışıyor. O her hali ile güzel. Wink

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 1, 2008 16:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok içtensin valla kağan sizde çok içtensiniz Very Happy

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 15:31 - Mesaj konusu: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Paylaşım için çok teşekkürler..Ben de bilmiyordum kolundaki yara izini ve de hiç farketmemişim..Allahtan daha kötüsü olmamış..

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
paylaşım için teşekürler ne diyeyim yasemin işte ne yapacağı belli olmaz deli dolu yara yüzünden üzülme yasemin ben seni vücudun için değil bu içtenliğin için seviyorum o izin aynısı bendede var ama benimkisi daha uzun
geçen sene bende ağaçtan düşmüştüm hayat devam ediyor

yoshycemrebuket
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 12:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Misafir
ben duymuştum ama nasıl olduğunu bilmiyordum sağol canım Wink

limonseker17
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 14:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
Çok teşekkürler bilgi için.

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 12:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
çok tatlı çıkmış bebekle Very Happy yara izini gördüm üzüldüm ama güzelliğini hiçbirşey bozamaz.yara olsa bile yine güzel Very Happy

SSHEE
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 11:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
sağol söylediğin için , hiç fark etmemiştim Exclamation Exclamation

---
Düzenleyen:darkangell
Lütfen mesajlarınızı sitemiz duyuru ve kurallarına uygun yazalım..
İmla kurallarına uyalım..

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 26, 2008 19:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
daha önce farketmiştim ama izin ne olduğunu bilmiyordum teşekkürler

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi