Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?

tugay1991
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 08:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Güzel ve sempatik olması

musti90
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 21:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Üye Üye
Ben arkadaşlara katılıyorum şıkkını kullanıyorum çünkü aynı şeyleri yazmaya gerek yok Exclamation

Yoshy14
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 19, 2007 00:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
herseyini...,!!!! Very Happy

alparslan23
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 13:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
sempatik,güzeli ayrıca sevecen Razz Cool

hayraniyizyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 21, 2007 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
bütün özelliklerini çok seviyorum sayarsam 1 sayfa dolar ama en çok sevdiğim özlliği güzelliği

Scorpion
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 22, 2007 14:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
onun gülüşü yokmu ahh dünyaları dar eder adama

emre6130
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 25, 2007 10:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
sempatik,şeker,güzel,araba hastası....

IICaSaNoVaII
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 25, 2007 23:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
herşeyi

AskmYoSHY
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 26, 2007 06:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
bütün arkadaşlarıma katılıyorum, sevilmeyecek bir özelliği yok bence

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 26, 2007 09:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Takımdan Takımdan
Sana katılıyorum AskmYoSHY

konur
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 28, 2007 15:33 - Mesaj konusu: Re: sempatik
Yeni Üye Yeni Üye
gözleri, gülüşü ve de güzelliği

XaphaN
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 28, 2007 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
ses tonu ve güzelliği

aleaf
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 14:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
ya sesine bayılıyorum bide gülünce, gözlerini böyle kırpıştırınca bide arabalarına bakarken çok şirin ve güzel oluyor Very Happy Very Happy Laughing Laughing.

halil55
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 23:04 - Mesaj konusu: yasemin
Yeni Üye Yeni Üye
yasemin'in en çok bakışlarını ve gülüşünü seviyorum Laughing Laughing Laughing Laughing [/b]

yoshyoyku
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 2, 2007 14:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
güzelliği ve sempatikliği çok hoş....

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 16, 17, 18  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi