Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?

hepsicidilek
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 10, 2008 17:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Üye Üye
konuşması ve arabalara tutukusu

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 10, 2008 22:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
şirinliği.. Laughing

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 10, 2008 23:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
konuşma tarzı gerçekten çok şeker Wink

gulchin2906
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 12, 2008 14:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Üye Üye
güzel, sıcakkanlı ve sempatik Very Happy

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 13, 2008 00:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok tatlı,çok güzel,muhteşem bir sesi var,konuşma tarzı harika,komikliği süper,hız tutkunu,bir tane o,onu nasıl kelimelere dökeceğimi bilemiyorum ki....Tek kelimeyle harika ötesinde bir kız ya Wink Very Happy

IKRAMBENIM
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 13, 2008 20:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
ben bütün özelliklerini seviyorum çok tatlı ve sempatik

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 15, 2008 11:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Takımdan Takımdan
Sana katılıyorum sümbül Mr. Green

hepsiygec94
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Üye Üye
herşeyi

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 12:13 - Mesaj konusu: Yasemin'in en çok sevdiğiniz özelliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gülüşü,konuşması ve bakışlarını çok seviyorum.

kskLee
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 12:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Üye Üye
aslında şu veya bu özelliği var diye sevmiyorum . yasemini yasemin olduğu için seviyorum Smile

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Herşeyi... Wink

lili93
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
yasemin`in sesi çok güzel. o çok sempatik.

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 16:38 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Fenrebahçeli olması. Very Happy Very Happy Birde sesi arkadaşlar Sen birtanesin klibinde birşeyler bulmam lazım derken sesi çok güzel çıkmış. Wink

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 18:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Fenrebahçeli olması. Very Happy Very Happy Birde sesi arkadaşlar Sen birtanesin klibinde birşeyler bulmam lazım derken sesi çok güzel çıkmış. Wink

Bence de canım Wink

cemrecholateam
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 21:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
bence yasemin çocuk ruhlu kendi yaşıtları gibi içindeki çocuğu saklamaya çalışmıyolar hepsi öyle ama yasemin sanki biraz daha çocuk onun bu huyu çok hoşuma gidiyor..
---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
14. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi