Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?

yesilbahar
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 00:55 - Mesaj konusu: konuşma şekli
Üye Üye
ben yaseminin en çok konuşma şeklini beyeniyorum. çok deyişik ve tatlı konuşuyo . tabiki başka yönleridevar ama onları yazmaya kalkarsam ömrüm yetmez Very Happy

--
YAZIM KURALLARINA UYUN AKSİ TAKDİRDE UZAKLAŞTIRILACAKSINIZ.

fantaikfbliy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 22:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
bakışları o bakışları var ya beni bitiriyor ahh yasemin ...

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 10:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Takımdan Takımdan
say say bitmez kii...
Very Happy Very Happy Laughing
çok tatlı sempatik canayakın ben en çok bunları seviyorum...

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 20:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bakışları, sempatikliği, araba tutkunluğunu, güzelliğini ,sesini seviyorum. ( gerçi yasemin her yönü ile güzel ) Laughing

ufukhepsirap
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
spor otomobillere ilgisi olması Very Happy

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ahh Ahh neyini sevmiyorum ki Embarassed

feros74
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 20:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
dövmeleri gülüşü şaçları sesi

kısacası HERŞEYİ

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 21:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sempatikliği ve sesi

barbies
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 23:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
yüz mimikleri çok hoşuma gidiyor

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 10, 2007 18:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
evet yüz mimikleri çok hoş Very Happy Laughing Very Happy Laughing

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 10, 2007 21:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Görevli Görevli
Evet haklısınız.. Very Happy

Aygul02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 19, 2007 23:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
o şirin gülüşüVery HappyVery HappyVery Happy

Sunshineyosh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 21, 2007 19:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
Doğallığı, arabalara olan merakı, grup üyeleri içinde en gençleri fakat en olgun davranan olması...

CHN01
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 22, 2007 01:41 - Mesaj konusu: karekter
Üye Üye
düzgün karekteri olması güzelliği hangisini söyleyeyimki

MMuuRRaaTT
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 22, 2007 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
sempatik ve tabiki FENERBAHÇELİ olması :D

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
12. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 16, 17, 18  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi