Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?

pelingulcin94
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 10, 2007 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Üye Üye
sempatik...aşkım

YosHy1905
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 21:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
herşeyimi Sad

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
biraz hırçın galiba aynı ben.ama çok tatlı tabi.kısaca tatlı cadı.

yoshmaniaalara
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 12, 2007 18:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
yaseminin herşeyini beğeniyorum.ama en çok saçları,gözleri ve sesi hoşuma gidiyor Very Happy Very Happy Very Happy

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 12, 2007 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Görevli Görevli
arabalara olan tutkunluğu tatlı ve hırçın olması en sevdiğim özellikleri

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Takımdan Takımdan
Her şeye mantıklı bir cevap verebilmesi...

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 17, 2007 18:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Takımdan Takımdan
Gülmesi kadar somurtmasınıda seviyorum. Razz Of ya diyor ya işte orda bitiyorum. Razz ( Kafiyeli mi oldu ne Confused )

eliff007
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 19, 2007 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
tarzı ve giyinişi çok hoşuma gidiyor.

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 19, 2007 15:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Takımdan Takımdan
her yönünü çok seviyorum ama saçlarını da çok seviyorum

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 19, 2007 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
mayko haklı ya 'off ya'demesi bitiriyor beni.

cemrelifcemree
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 23, 2007 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Üye Üye
güler yüzlü,hiparaktif,neşeli,sempatik yani hep pozitif.. Very Happy

CHN01
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 03:36 - Mesaj konusu: karekter
Üye Üye
YASEMİNle konuşmuşlugum olmadıgı için karekterini bilmek zor, ama takip ettigim kadarıyla iyi bir kişiliği var gibi...

missy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 7, 2007 17:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
Çok kafa bir kız. Muhabbeti baymıyor,hoş. Mantıklı,hiç saçmalamıyor. Çok da tatlı.

neslimm
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Üye Üye
her özelliğini seviyorum her yönüyle onu çok seviyorum

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 01:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Takımdan Takımdan
herşeyden önemlisi doğallığı,herşeyiyle çok iyi ters bir yönü yok yani tanıdığımız kadarıyla sadece o değil tüm grup öyle hepsini çok seviyorum Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
11. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 16, 17, 18  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi