| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
| pelingulcin94 |
Tarih: Çarşamba, Ekim 10, 2007 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| YosHy1905 |
Tarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 21:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
herşeyimi  |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| biraz hırçın galiba aynı ben.ama çok tatlı tabi.kısaca tatlı cadı. |
|
|
|
|
| yoshmaniaalara |
Tarih: Cuma, Ekim 12, 2007 18:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Yeni Üye

|
yaseminin herşeyini beğeniyorum.ama en çok saçları,gözleri ve sesi hoşuma gidiyor  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cuma, Ekim 12, 2007 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Görevli

|
| arabalara olan tutkunluğu tatlı ve hırçın olması en sevdiğim özellikleri |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Takımdan

|
| Her şeye mantıklı bir cevap verebilmesi... |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, Ekim 17, 2007 18:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Takımdan

|
Gülmesi kadar somurtmasınıda seviyorum. Of ya diyor ya işte orda bitiyorum. ( Kafiyeli mi oldu ne ) |
|
|
|
|
| eliff007 |
Tarih: Cuma, Ekim 19, 2007 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| tarzı ve giyinişi çok hoşuma gidiyor. |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cuma, Ekim 19, 2007 15:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Takımdan

|
| her yönünü çok seviyorum ama saçlarını da çok seviyorum |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Cuma, Ekim 19, 2007 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| mayko haklı ya 'off ya'demesi bitiriyor beni. |
|
|
|
|
| cemrelifcemree |
Tarih: Salı, Ekim 23, 2007 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Üye

|
güler yüzlü,hiparaktif,neşeli,sempatik yani hep pozitif..  |
|
|
|
|
| CHN01 |
Tarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 03:36 - Mesaj konusu: karekter |
|
|
Üye

|
| YASEMİNle konuşmuşlugum olmadıgı için karekterini bilmek zor, ama takip ettigim kadarıyla iyi bir kişiliği var gibi... |
|
|
|
|
| missy |
Tarih: Çarşamba, Kasım 7, 2007 17:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Yeni Üye

|
| Çok kafa bir kız. Muhabbeti baymıyor,hoş. Mantıklı,hiç saçmalamıyor. Çok da tatlı. |
|
|
|
|
| neslimm |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Üye

|
| her özelliğini seviyorum her yönüyle onu çok seviyorum |
|
|
|
|
| pelostyle |
Tarih: Pazar, Kasım 11, 2007 01:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Takımdan

|
herşeyden önemlisi doğallığı,herşeyiyle çok iyi ters bir yönü yok yani tanıdığımız kadarıyla sadece o değil tüm grup öyle hepsini çok seviyorum  |
|
|
|
|
|
|