Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 2, 2007 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Takımdan Takımdan
herşeyine bayılıyorum

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 2, 2007 15:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Takımdan Takımdan
Çok güzel bir gülüşü var ama ben somurtmasına bile bayılıyorum. Çok sevimli duruyor Razz

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 2, 2007 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Görevli Görevli
Of ya demesi çok hoşuma gidiyor.

merve001
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 2, 2007 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
herşeyini beyeniyorum
çok güzel
çok sempatik
sesi süper
herşeyi anlayın işte............................................

bilecikli11
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 2, 2007 21:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Üye Üye
mükemmel birisi

kalel
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 4, 2007 23:47 - Mesaj konusu: < Yasemin ~ Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
çok sevdiğim bir artiste çok benzemesi ELIZA DUSKHU arama motorlarından bakın bana hak vereceksiniz.

YosHy1905
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 5, 2007 11:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
herşeyiyle mükemmel,tarzı,GÜZELLİĞİ,sesi aklınıza gelebilecek herşeyi...

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 5, 2007 18:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Görevli Görevli
Bakışları ve karekteri Wink

onr9018
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 7, 2007 10:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
yasemin'in herşeyiyle güzel fakat bakışları herşeyden binkat daha güzel

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 7, 2007 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Görevli Görevli
Herşeyini çok seviyorum.

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 9, 2007 01:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
mükemmel bir insan

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 9, 2007 21:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Takımdan Takımdan
kalel demiş ki:

çok sevdiğim bir artiste çok benzemesi ELIZA DUSKHU arama motorlarından bakın bana hak vereceksiniz.

Arkadaş bu kadın Yasemin'e benziyorsa. Bende Andy Garcia'yım. Açıkçası ben pek benzetemedim yani Razz

-Mayko Andolini-

kalel
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 9, 2007 23:34 - Mesaj konusu: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
hocam ben insanların fikrine saygılıyım,canın sağolsun be mayko.

kalel
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 9, 2007 23:36 - Mesaj konusu: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
gözlerini kırparak verdiği tepki(ilgimi dizide çekti)

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 10, 2007 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Takımdan Takımdan
eyvallah kalel bu arada son yazdığına bende katılıyorum zaten çok güzel gözleri var. Kırpınca ayni anime filmlerdeki japon kız modellemeleri gibi gözüküyor. Şeker Kız Yoshy Razz

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
10. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 16, 17, 18  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi