| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
| gozdeveeren |
Tarih: Salı, Ekim 2, 2007 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Salı, Ekim 2, 2007 15:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Takımdan

|
Çok güzel bir gülüşü var ama ben somurtmasına bile bayılıyorum. Çok sevimli duruyor  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Salı, Ekim 2, 2007 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Görevli

|
| Of ya demesi çok hoşuma gidiyor. |
|
|
|
|
| merve001 |
Tarih: Salı, Ekim 2, 2007 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Yeni Üye

|
herşeyini beyeniyorum
çok güzel
çok sempatik
sesi süper
herşeyi anlayın işte............................................ |
|
|
|
|
| bilecikli11 |
Tarih: Salı, Ekim 2, 2007 21:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| kalel |
Tarih: Perşembe, Ekim 4, 2007 23:47 - Mesaj konusu: < Yasemin ~ Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| çok sevdiğim bir artiste çok benzemesi ELIZA DUSKHU arama motorlarından bakın bana hak vereceksiniz. |
|
|
|
|
| YosHy1905 |
Tarih: Cuma, Ekim 5, 2007 11:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| herşeyiyle mükemmel,tarzı,GÜZELLİĞİ,sesi aklınıza gelebilecek herşeyi... |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cuma, Ekim 5, 2007 18:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Görevli

|
Bakışları ve karekteri  |
|
|
|
|
| onr9018 |
Tarih: Pazar, Ekim 7, 2007 10:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Yeni Üye

|
| yasemin'in herşeyiyle güzel fakat bakışları herşeyden binkat daha güzel |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Pazar, Ekim 7, 2007 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Görevli

|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Salı, Ekim 9, 2007 01:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Salı, Ekim 9, 2007 21:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Takımdan

|
kalel demiş ki:
çok sevdiğim bir artiste çok benzemesi ELIZA DUSKHU arama motorlarından bakın bana hak vereceksiniz.
Arkadaş bu kadın Yasemin'e benziyorsa. Bende Andy Garcia'yım. Açıkçası ben pek benzetemedim yani
-Mayko Andolini- |
|
|
|
|
| kalel |
Tarih: Salı, Ekim 9, 2007 23:34 - Mesaj konusu: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| hocam ben insanların fikrine saygılıyım,canın sağolsun be mayko. |
|
|
|
|
| kalel |
Tarih: Salı, Ekim 9, 2007 23:36 - Mesaj konusu: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| gözlerini kırparak verdiği tepki(ilgimi dizide çekti) |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, Ekim 10, 2007 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in En Sevdiğiniz Özelliği? |
|
|
Takımdan

|
eyvallah kalel bu arada son yazdığına bende katılıyorum zaten çok güzel gözleri var. Kırpınca ayni anime filmlerdeki japon kız modellemeleri gibi gözüküyor. Şeker Kız Yoshy  |
|
|
|
|
|
|