Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar

harbyaseminci
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
çok çok çok isterdim ya keşke olsa

sezgin352
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 17:20 - Mesaj konusu: Hmm....
Yeni Üye Yeni Üye
Yasemin varsa evet:D

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.

http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
böyle güzellikler oralardan çıktıysa neden istemeyeyim? Cool

schatzz
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
ben okumak isterim

schatzz
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 22:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
acaba hala o okullarını ziyaret ediyolarmıdır?

izmitliEda41
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 23:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
çook isterdimm

medimer
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 26, 2007 12:18 - Mesaj konusu: cevap
Yeni Üye Yeni Üye
yasemin olsa idi seve seve o olmadıktan sonra niye gidim

yoshycan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 26, 2007 16:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
ben çok isterdim keşke olsa

MesutYasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 28, 2007 01:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
tabiki de gitmek isterdim ama artık geçti,lise 3 e geçtim ve sanırım zamanı geri alamayız Very Happy zaten istanbul da olduğu için gidemezdim

fb1907yasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 31, 2007 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
ama onları görünce düşüp bayılmazsam evet olmak isterdim.

gerCEK
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 31, 2007 18:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
iyi de bunlar hangi okulda okuyolar dizideki okul onların gerçek okulumu? dizideki okul neresi

fb1907yasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 2, 2007 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
gerCek cim ilköğretimlerini tamamladığı lütfü banat ve şu andaki okulları olan mimarsinandan bahsediyoruz.ayrıca dizideki okul onların gerçek okulları değilmiş tamam mı arkadaşım...

balbay
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 2, 2007 22:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
fb1907yasemin demiş ki:
gerCek cim ilköğretimlerini tamamladığı lütfü banat ve şu andaki okulları olan mimarsinandan bahsediyoruz.ayrıca dizideki okul onların gerçek okulları değilmiş tamam mı arkadaşım...

doğru

fb1907yasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
bu arada dizi eylül sonunda bitiiyomuş arkadaşlar ya...çok üzüldüm

fb1907yasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
teşekkür ederim balbay yorum için

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi