Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar

inzaghi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 27, 2007 12:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
tabiki yaseminin okuduğu okulda olmak isterdim

yaseminlove
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 12, 2007 07:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
Yasemin hanımın olduğu yerde bulunmak büyük bir şereftir..(benim için)

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 11:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
cnmcemrem143 demiş ki:
ben gitmek isterdim çünkü onlar gibi aynı eğitimi bizde görürsek onlar gibi başarılı oluruz

evet canım bence de Wink

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 27, 2007 10:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
Size katılıyorum Yeteneklerimiz gelişir

AskmYoSHY
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 27, 2007 19:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
Yasemin'le aynı okulda olsam; okulu hiç sevmem ama sırf Yasemin'i görmek için okula bile katlanırım Smile lisede hiç katlanılmıyor okula da

hayraniyizyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 29, 2007 18:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
imrozdenizhan demiş ki:
kim istemezki

bencede

cemre111
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 3, 2007 22:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
ben zaten mimar sinan güzel sanatlar akademisine girmeyi düşünüyorum kuzenimle Wink zaten ikimizin de sesimiz ve dansımız güzel esneğiz de girebiliriz aslında
girince de artık şan ve bale dersi alcaz Wink

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 5, 2007 11:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
hayraniyizyoshy demiş ki:
imrozdenizhan demiş ki:
kim istemezki

bencede

Kesinlikle kim istemez ki??

sweetyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 17, 2007 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
onun okuduğu okulda okumayı bende çok isterdim
YOSHY'm benim yaşam nedenimdi ölüm sebebim olacak Laughing Laughing

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 2, 2007 20:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Heralde yaniiii

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 2, 2007 21:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
yani kim istemez ki Question

PelinYoshym
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 3, 2007 11:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
Bende Yaseminin Okuduğu Okullarda Okumayı İsterdimm Belki Arkadaşlarla Bir hepsi 2 Gurubu Bile Kurabilirdik Yani Razz Embarassed

hepsimyoshyim
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 7, 2007 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Evet isterdim oraya gitmek istiyorum zaten ama bale bölümü olarak değil mimar sinan üniversitesi güzel sanatlar bölümü sinema ve televizyon

SAKOPA
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 7, 2007 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
isterim tabi Cool Cool Cool

07okan07
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 7, 2007 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
yaw hepsiden birinin arkisi olmak için bile şu gittikleri bale okuluna balet olarak girmek isterdim

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi