| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
| inzaghi |
Tarih: Pazar, May 27, 2007 12:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
| tabiki yaseminin okuduğu okulda olmak isterdim |
|
|
|
|
| yaseminlove |
Tarih: Salı, Haziran 12, 2007 07:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
| Yasemin hanımın olduğu yerde bulunmak büyük bir şereftir..(benim için) |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 11:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
cnmcemrem143 demiş ki: ben gitmek isterdim çünkü onlar gibi aynı eğitimi bizde görürsek onlar gibi başarılı oluruz
evet canım bence de  |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 27, 2007 10:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
| Size katılıyorum Yeteneklerimiz gelişir |
|
|
|
|
| AskmYoSHY |
Tarih: Çarşamba, Haziran 27, 2007 19:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
Yasemin'le aynı okulda olsam; okulu hiç sevmem ama sırf Yasemin'i görmek için okula bile katlanırım lisede hiç katlanılmıyor okula da |
|
|
|
|
| hayraniyizyoshy |
Tarih: Cuma, Haziran 29, 2007 18:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
imrozdenizhan demiş ki: kim istemezki
bencede |
|
|
|
|
| cemre111 |
Tarih: Salı, Temmuz 3, 2007 22:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
ben zaten mimar sinan güzel sanatlar akademisine girmeyi düşünüyorum kuzenimle zaten ikimizin de sesimiz ve dansımız güzel esneğiz de girebiliriz aslında
girince de artık şan ve bale dersi alcaz  |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Perşembe, Temmuz 5, 2007 11:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
hayraniyizyoshy demiş ki: imrozdenizhan demiş ki: kim istemezki
bencede
Kesinlikle kim istemez ki?? |
|
|
|
|
| sweetyoshy |
Tarih: Salı, Temmuz 17, 2007 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
onun okuduğu okulda okumayı bende çok isterdim
YOSHY'm benim yaşam nedenimdi ölüm sebebim olacak  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Perşembe, Ağustos 2, 2007 20:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Perşembe, Ağustos 2, 2007 21:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
yani kim istemez ki  |
|
|
|
|
| PelinYoshym |
Tarih: Cuma, Ağustos 3, 2007 11:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
Bende Yaseminin Okuduğu Okullarda Okumayı İsterdimm Belki Arkadaşlarla Bir hepsi 2 Gurubu Bile Kurabilirdik Yani  |
|
|
|
|
| hepsimyoshyim |
Tarih: Salı, Ağustos 7, 2007 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| Evet isterdim oraya gitmek istiyorum zaten ama bale bölümü olarak değil mimar sinan üniversitesi güzel sanatlar bölümü sinema ve televizyon |
|
|
|
|
| SAKOPA |
Tarih: Salı, Ağustos 7, 2007 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Üye

|
|
|
|
| 07okan07 |
Tarih: Salı, Ağustos 7, 2007 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
| yaw hepsiden birinin arkisi olmak için bile şu gittikleri bale okuluna balet olarak girmek isterdim |
|
|
|
|
|
|