| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Pazar, Şubat 18, 2007 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| yoshyyyyyyyy |
Tarih: Pazar, Şubat 18, 2007 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
çooooooooooook isterdim hatta tek hayalim ama öyle yerlerde okumak için tabii ki çok esnek olmak gerek we bi bale geçmişim olması gerek ama ben cimnastiği 8 yaşında bıraktım :(
---
Admin Notu :
çooooooooook yazınca kelimede ki oooooo lar bir şeyi ne kadar istediğinizin derecesi mi oluyor ? Türkçe de böyle bir şey yok. Türkçeyi yozlaştırmayın !
Tekrarı halinde siteden uzaklaştırılacaksınız ...
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Pazar, Şubat 25, 2007 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
çok isterim çünkü Yasemin ablayı çok seviyorum  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazar, Şubat 25, 2007 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
| hangi okulda okuduğuna bağlı |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Salı, Şubat 27, 2007 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
Hangi ilkokul da okuduğunu bilen varmı?Şu anda İstanbul Üniversitesi nde okuyor.  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Çarşamba, Şubat 28, 2007 22:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
Ben istemezdim.  |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Perşembe, Mart 1, 2007 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| YoshyciVeErenci |
Tarih: Salı, Mart 27, 2007 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Perşembe, Mart 29, 2007 18:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
en çok istediğim şeylerden birisi  |
|
|
|
|
| Yasmn |
Tarih: Cuma, Mart 30, 2007 18:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
Yoshy'mle aynı okulda okumak isterim ama o benim okuluma gelecek yoksa olmaz ben güzel sanatlar üniversitesinde okumak istemiyorum ondan dolayı yani ama tabikide isterdim o benim kartanem ve ölüm sebebim  |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Salı, Nisan 3, 2007 17:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
| ben Mimar Sinan Güzel Sanatlar Akademisinde okumayı çok isterdim orda piyano,şan ve bale dersleri almak istiyorum |
|
|
|
|
| hepsi1688 |
Tarih: Cuma, Nisan 13, 2007 16:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
| benim hedefim sanatçılık değil ama isterdim o gibi okullarda okumak |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Cuma, Nisan 13, 2007 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
Tempo demiş ki:
Hangi ilkokulda okuduğunu bilen var mı?
Yasemin ilkokul eğitimini Lütfü Kırdar İlköğretim Okulu'nda okumuş |
|
|
|
|
| imrozdenizhan |
Tarih: Cumartesi, May 26, 2007 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| yaprakfb58 |
Tarih: Cumartesi, May 26, 2007 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
|
|