Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 18, 2007 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
güzel yerler bence

yoshyyyyyyyy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 18, 2007 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
çooooooooooook isterdim hatta tek hayalim ama öyle yerlerde okumak için tabii ki çok esnek olmak gerek Very Happy we bi bale geçmişim olması gerek ama ben cimnastiği 8 yaşında bıraktım :(

---
Admin Notu :
çooooooooook yazınca kelimede ki oooooo lar bir şeyi ne kadar istediğinizin derecesi mi oluyor ? Türkçe de böyle bir şey yok. Türkçeyi yozlaştırmayın !
Tekrarı halinde siteden uzaklaştırılacaksınız ...
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 25, 2007 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
çok isterim çünkü Yasemin ablayı çok seviyorum Very Happy

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 25, 2007 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
hangi okulda okuduğuna bağlı

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 27, 2007 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
Hangi ilkokul da okuduğunu bilen varmı?Şu anda İstanbul Üniversitesi nde okuyor. Very Happy

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 28, 2007 22:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
Ben istemezdim. Wink

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 1, 2007 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
ben çok isterdim valla

YoshyciVeErenci
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 27, 2007 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
bendee.

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 29, 2007 18:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
en çok istediğim şeylerden birisi Very Happy

Yasmn
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 30, 2007 18:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
Yoshy'mle aynı okulda okumak isterim ama o benim okuluma gelecek yoksa olmaz ben güzel sanatlar üniversitesinde okumak istemiyorum ondan dolayı yani ama tabikide isterdim o benim kartanem ve ölüm sebebim Very Happy Very Happy Very Happy

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 3, 2007 17:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
ben Mimar Sinan Güzel Sanatlar Akademisinde okumayı çok isterdim orda piyano,şan ve bale dersleri almak istiyorum

hepsi1688
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 13, 2007 16:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
benim hedefim sanatçılık değil ama isterdim o gibi okullarda okumak

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 13, 2007 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
Tempo demiş ki:

Hangi ilkokulda okuduğunu bilen var mı?

Yasemin ilkokul eğitimini Lütfü Kırdar İlköğretim Okulu'nda okumuş

imrozdenizhan
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 26, 2007 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
kim istemezki

yaprakfb58
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 26, 2007 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
İsterdim...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi