| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin İle Ortak Yanlarınız ? |
| adventureman |
Tarih: Perşembe, Ekim 5, 2006 09:32 - Mesaj konusu: Yasemin İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Site Admin

|
| Yasemin İle Ortak Yanlarınız Varmı Varsa Neler ? |
|
|
|
|
| beatiful |
Tarih: Perşembe, Ekim 5, 2006 17:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| bikere yasemin benim kadar tatlı seker çekici |
|
|
|
|
| cem5 |
Tarih: Cuma, Ekim 20, 2006 21:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| music |
Tarih: Cuma, Ekim 20, 2006 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
yaseminin yazısı pek güsel değilmiş benimde güsel değil  |
|
|
|
|
| YoshyBrN |
Tarih: Cuma, Ekim 20, 2006 23:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| hepsici46 |
Tarih: Cumartesi, Ekim 21, 2006 10:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| music |
Tarih: Çarşamba, Ekim 25, 2006 19:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
hepsici46 demiş ki: çikolata
yaseminin çikolata sevdiğini bilmiyodum.ben tam bir çikolata manyağıyım.yasemin ile bir ortak yanım daha varmış.  |
|
|
|
|
| BUSE1993 |
Tarih: Perşembe, Ekim 26, 2006 14:20 - Mesaj konusu: Yasemin ile ortak yanlarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Çikolata...çikoltayı kim sevmez? |
|
|
|
|
| EFOSSS |
Tarih: Perşembe, Ekim 26, 2006 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| malesef cikolatadan baska birsey yokkk |
|
|
|
|
| hepsici46 |
Tarih: Pazartesi, Kasım 20, 2006 13:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| gsmyt86 |
Tarih: Pazartesi, Kasım 20, 2006 21:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| yasemin e çok benziyorum onun kadar güzelim arabaları çok seviyorum |
|
|
|
|
| cihangirkalkan |
Tarih: Çarşamba, Aralık 6, 2006 23:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
YoshyBrN demiş ki: arabalar
Benim de aynı. Hatta model otomobillerle ilgili potansiyel olup olmadığını test etmek istedim ama yolladığım arabanın detajları berbat olduğu için oyuncak gibi kalmıştır. Kyosho veya AutoArt yollasam potansiyel dışına fışkırırdı. Solido üretimi 1:18 ölçekli Renault 8 Gordini yollamıştım. |
|
|
|
|
| YOSHYERENCEMREmania |
Tarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 22:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| çikolata,arabalar ,tuttuğu takım ,beğendiği ünlüler,ve yapmaktan hoşlandığı bazı şeyler..Ve tabiii oda çok şekerrr bendeeee |
|
|
|
|
| YOSHY12 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 11, 2006 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ÇİKOLATA ARABALAR VE TUTTUĞU TAKIM |
|
|
|
|
| cilginezel |
Tarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 12:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| arabalar tuttuğu takım ve kendimiz olma düşüncesi yasemin gercekten çok güsel ve çok ii bi kız arkadaşlar yine tekrarlıyorumm KİMSEYE BENZEMEYE ÇALIŞMAYIN KENDİNİZ OLUN |
|
|
|
|
|
|