Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?

jax123
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 16:07 - Mesaj konusu: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ben sizi çok seviyorum derim Very Happy sizin cevaplarınızı beklıyorum . Smile

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 17:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben de çok sevdiğimi sölerdim ve öperdim bi de imzalı resmini isterdim. Very Happy

jax123
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
hepsikolik imzalı resmini almak istermisin*

jax123
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 17:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
bak bu adrese imzalı fotorafınızı istiyorum diye mektup yaz Levent Mahallesi Lale Sokak no-17 Levent/İstanbul

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 17:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler jax

cemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 18:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
ben gidip konuşurdum yonjaya üyemisin die kesin sorardımmm Very Happy öperdim bide imzalı foto isterdim ama çok şaşırırsa böleeee bakardım sadece

AlwaysNight
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 22:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
bişi yapamam ki Shocked hayalerimin kadını o benim kalırdım galibaaa Shocked böle Wink

eminemm
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 22:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
sarılır öperdimm
Very Happy Very Happy Very Happy

toucaNever
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 16, 2006 19:06 - Mesaj konusu: NOolcak
Yeni Üye Yeni Üye
Ya noolcak ya düşer bayılırdım fln ööle daha etkileyici olurdu hem ya da seni çok seviyorum diyip bi de öpücük isterdim bi de foto makinesi hep yanımda olduğu için foto çektirirdim...

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 17, 2006 11:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Site Admin Site Admin
Merhaba Yasemin Derdim ... Laughing

batuhanultraslan
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 17, 2006 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
sarılıp opup onu sevdıgımı soylerdım

elyesa
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 18, 2006 13:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
SENİ GÖRDÜĞÜM DE RESMİNİ YADA ÖPMEK İSTEMEM SADECE SABAKLARA KADAR ÇOCUKLAR GİBİ EYLENİP GEZMEK İSTERDİM VE KONUŞMAK İSTERDİM Question

slmtnc
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 18, 2006 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
sanırım dılım tutulurdu ve o an hiç bi şey soylemezdım...sadece fotografını çekerdım..sanırım?!?

yaseminci
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 22, 2006 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
heyecandan konuşabilirsem,resim çekinebilirmiyiz derdim.imza isterdim.çok güzelsin derdim.
yada sadece baka kalırdım Smile

unforgiven
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 22, 2006 19:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
walla o anda ölürdüm herhalde Shocked Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi