| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
| jax123 |
Tarih: Salı, Ağustos 15, 2006 16:07 - Mesaj konusu: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
ben sizi çok seviyorum derim sizin cevaplarınızı beklıyorum .  |
|
|
|
|
| hepsikolik |
Tarih: Salı, Ağustos 15, 2006 17:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben de çok sevdiğimi sölerdim ve öperdim bi de imzalı resmini isterdim.  |
|
|
|
|
| jax123 |
Tarih: Salı, Ağustos 15, 2006 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| hepsikolik imzalı resmini almak istermisin* |
|
|
|
|
| jax123 |
Tarih: Salı, Ağustos 15, 2006 17:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| bak bu adrese imzalı fotorafınızı istiyorum diye mektup yaz Levent Mahallesi Lale Sokak no-17 Levent/İstanbul |
|
|
|
|
| hepsikolik |
Tarih: Salı, Ağustos 15, 2006 17:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| cemre |
Tarih: Salı, Ağustos 15, 2006 18:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
ben gidip konuşurdum yonjaya üyemisin die kesin sorardımmm öperdim bide imzalı foto isterdim ama çok şaşırırsa böleeee bakardım sadece |
|
|
|
|
| AlwaysNight |
Tarih: Salı, Ağustos 15, 2006 22:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
bişi yapamam ki hayalerimin kadını o benim kalırdım galibaaa böle  |
|
|
|
|
| eminemm |
Tarih: Salı, Ağustos 15, 2006 22:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| toucaNever |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 16, 2006 19:06 - Mesaj konusu: NOolcak |
|
|
Yeni Üye

|
| Ya noolcak ya düşer bayılırdım fln ööle daha etkileyici olurdu hem ya da seni çok seviyorum diyip bi de öpücük isterdim bi de foto makinesi hep yanımda olduğu için foto çektirirdim... |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Perşembe, Ağustos 17, 2006 11:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Site Admin

|
Merhaba Yasemin Derdim ...  |
|
|
|
|
| batuhanultraslan |
Tarih: Perşembe, Ağustos 17, 2006 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| sarılıp opup onu sevdıgımı soylerdım |
|
|
|
|
| elyesa |
Tarih: Cuma, Ağustos 18, 2006 13:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
SENİ GÖRDÜĞÜM DE RESMİNİ YADA ÖPMEK İSTEMEM SADECE SABAKLARA KADAR ÇOCUKLAR GİBİ EYLENİP GEZMEK İSTERDİM VE KONUŞMAK İSTERDİM  |
|
|
|
|
| slmtnc |
Tarih: Cuma, Ağustos 18, 2006 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| sanırım dılım tutulurdu ve o an hiç bi şey soylemezdım...sadece fotografını çekerdım..sanırım?!? |
|
|
|
|
| yaseminci |
Tarih: Salı, Ağustos 22, 2006 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
heyecandan konuşabilirsem,resim çekinebilirmiyiz derdim.imza isterdim.çok güzelsin derdim.
yada sadece baka kalırdım  |
|
|
|
|
| unforgiven |
Tarih: Salı, Ağustos 22, 2006 19:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
walla o anda ölürdüm herhalde  |
|
|
|
|
|
|