Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 14, 2007 15:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Takımdan Takımdan
Herhalde Yasemin Abla ile karşılaşsam bayılırdım ama buna bile değer... Mr. Green

recep
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 18, 2007 10:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
foto cektırıp imza alırdım....

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 13:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
herhalde bayılırdım Rolling Eyes Wink

moonstar95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 14:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
direk yere yapışırdım Very Happy Wink

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 14:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Laughing ben de Very Happy

Koc61
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
O beni Görse ne yapardı? Very Happy Very Happy

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Site Admin Site Admin
Seni Görünce Herhalde Düşer Bayılırdı Laughing

emre25
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 10, 2007 22:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ben görsem çıkma teklif ederdim

safaktagezen
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 11, 2007 13:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
bayılırdım heralde Confused

merve8001
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 11, 2007 21:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
napıcam yanına gider bi resim çektirirdim o kadarda utanmazdım oda normal bi insan nihayetinde Cool

merve8001
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 11, 2007 21:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
yaa arkadaşlar niye bayılırdınızki anlamadım neysee Laughing

yoshyyyyyyyy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 18, 2007 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
BOYNUNA ATILIR,MUCUK MUCUK DEFALARCA ÖPERDİM,İMZALI RESİM ALIRDIM,RESİM ÇEKTİRİRDİM WE SEWİNÇTEN AĞLARDIM Very Happy

YasoC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 21, 2007 16:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
çok sevinirdim(demekle kalmamalıyım fakat kurallara uymam lazımRazz) hemen imzalı fotosunu isterdim ve beni bir kere öpmesi her şeye değerdi...

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 21, 2007 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Takımdan Takımdan
ay inanmıyorum der ve bayılırım hiç birşey diyemem

En son HEPSISWEET tarafından Pazartesi, Nisan 30, 2007 18:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

YoshyciVeErenci
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 27, 2007 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
bayılırım ayılırım öperim foto çektiririm imza isterm ve sonraki konserlerinin nerede olacağını sorarım Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
5. sayfa (Toplam 22 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20, 21, 22  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi