| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Pazar, Ocak 14, 2007 15:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Takımdan

|
Herhalde Yasemin Abla ile karşılaşsam bayılırdım ama buna bile değer...  |
|
|
|
|
| recep |
Tarih: Perşembe, Ocak 18, 2007 10:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| foto cektırıp imza alırdım.... |
|
|
|
|
| ANGEL95 |
Tarih: Pazar, Ocak 21, 2007 13:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
herhalde bayılırdım  |
|
|
|
|
| moonstar95 |
Tarih: Pazar, Ocak 21, 2007 14:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
direk yere yapışırdım  |
|
|
|
|
| relaxcemre |
Tarih: Pazar, Ocak 21, 2007 14:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben de  |
|
|
|
|
| Koc61 |
Tarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
O beni Görse ne yapardı?  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Site Admin

|
Seni Görünce Herhalde Düşer Bayılırdı  |
|
|
|
|
| emre25 |
Tarih: Cumartesi, Şubat 10, 2007 22:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben görsem çıkma teklif ederdim |
|
|
|
|
| safaktagezen |
Tarih: Pazar, Şubat 11, 2007 13:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
bayılırdım heralde  |
|
|
|
|
| merve8001 |
Tarih: Pazar, Şubat 11, 2007 21:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
napıcam yanına gider bi resim çektirirdim o kadarda utanmazdım oda normal bi insan nihayetinde  |
|
|
|
|
| merve8001 |
Tarih: Pazar, Şubat 11, 2007 21:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
yaa arkadaşlar niye bayılırdınızki anlamadım neysee  |
|
|
|
|
| yoshyyyyyyyy |
Tarih: Pazar, Şubat 18, 2007 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
BOYNUNA ATILIR,MUCUK MUCUK DEFALARCA ÖPERDİM,İMZALI RESİM ALIRDIM,RESİM ÇEKTİRİRDİM WE SEWİNÇTEN AĞLARDIM  |
|
|
|
|
| YasoC |
Tarih: Çarşamba, Mart 21, 2007 16:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
çok sevinirdim(demekle kalmamalıyım fakat kurallara uymam lazım ) hemen imzalı fotosunu isterdim ve beni bir kere öpmesi her şeye değerdi... |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Mart 21, 2007 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Takımdan

|
| ay inanmıyorum der ve bayılırım hiç birşey diyemem |
En son HEPSISWEET tarafından Pazartesi, Nisan 30, 2007 18:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| YoshyciVeErenci |
Tarih: Salı, Mart 27, 2007 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
bayılırım ayılırım öperim foto çektiririm imza isterm ve sonraki konserlerinin nerede olacağını sorarım  |
|
|
|
|
|
|