Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?

SPORCU59
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 21, 2006 11:48 - Mesaj konusu: neysem oyum
Yeni Üye Yeni Üye
benim için onu uzaktan izlemek en güzeli onun kalbini keşke gore bılseydim

nida
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 9, 2006 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
bayılırdım Razz

cem5
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 19, 2006 13:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
ben kesin şaşılır ve kalp ten giderdim ve bide ona sarılıp öperdim

music
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 20, 2006 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
ck fazla abartmam o da bisim gibi bi insan sonucta imzalı bi resmini isterim sanırım

bende abartmam öle doğru o da bizim gibi insan sonuçta.

YOSHYCIK
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 3, 2006 14:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
yanina kosarim aval aval bakrim o tabii ki guler ne oldu der ben konusamam once sonra elinden tutar almanyaya gotururum abalm ol derim!
belkide bayilirim zor kalkarim artik

cem5
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 3, 2006 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
ondan imzalı bir fotoğraf isterdim bide resim çektirirdim onla bide onu sarılıp öpmek isterdim

saim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 12, 2006 01:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
tanışıp bir imzalı resim isterdim diyeceğim ama bayılıp kaladabilirim

hepsi05
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 24, 2006 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
DONUP KALIRIM HERALDE YADA DÜŞERİM ORACIKTA CAN VERİRİMMM Crying or Very sad

Weysley
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 3, 2007 02:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
İmzalı bir Resim isterdim ve Öper Çekip Giderdim... Embarassed

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 4, 2007 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Takımdan Takımdan
Gülçin'e ve Eren'e yazdıklarımın aynısını uygulardımm Laughing

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 4, 2007 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Takımdan Takımdan
music demiş ki:
ck fazla abartmam o da bisim gibi bi insan sonucta imzalı bi resmini isterim sanırım

bende abartmam öle doğru o da bizim gibi insan sonuçta.

Tabii arkadaşlar o kadar da ölüp bitmeye gerek yok değilmi?
Sonuçta onlarda insan Very Happy Wink

En son Tempo tarafından Cumartesi, Nisan 7, 2007 14:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

djcanky
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 5, 2007 10:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
BAYILIRIM HERHALDE Cool Cool

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 14:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Takımdan Takımdan
Ben Yasemin abla ile karşılaşsam bayılırdım Laughing

cnmcemrem143
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 16:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
Herhalde Yasemin Abla ile karşılaşsam bayılırdım Mr. Green

EFOSSS
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 22:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
bayilirim herhalde

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 22 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 20, 21, 22  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi