| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
| SPORCU59 |
Tarih: Perşembe, Eylül 21, 2006 11:48 - Mesaj konusu: neysem oyum |
|
|
Yeni Üye

|
| benim için onu uzaktan izlemek en güzeli onun kalbini keşke gore bılseydim |
|
|
|
|
| nida |
Tarih: Pazartesi, Ekim 9, 2006 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
bayılırdım  |
|
|
|
|
| cem5 |
Tarih: Perşembe, Ekim 19, 2006 13:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
| ben kesin şaşılır ve kalp ten giderdim ve bide ona sarılıp öperdim |
|
|
|
|
| music |
Tarih: Cuma, Ekim 20, 2006 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
ck fazla abartmam o da bisim gibi bi insan sonucta imzalı bi resmini isterim sanırım
bende abartmam öle doğru o da bizim gibi insan sonuçta. |
|
|
|
|
| YOSHYCIK |
Tarih: Cuma, Kasım 3, 2006 14:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
yanina kosarim aval aval bakrim o tabii ki guler ne oldu der ben konusamam once sonra elinden tutar almanyaya gotururum abalm ol derim!
belkide bayilirim zor kalkarim artik |
|
|
|
|
| cem5 |
Tarih: Cuma, Kasım 3, 2006 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
| ondan imzalı bir fotoğraf isterdim bide resim çektirirdim onla bide onu sarılıp öpmek isterdim |
|
|
|
|
| saim |
Tarih: Pazar, Kasım 12, 2006 01:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| tanışıp bir imzalı resim isterdim diyeceğim ama bayılıp kaladabilirim |
|
|
|
|
| hepsi05 |
Tarih: Pazar, Aralık 24, 2006 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
DONUP KALIRIM HERALDE YADA DÜŞERİM ORACIKTA CAN VERİRİMMM  |
|
|
|
|
| Weysley |
Tarih: Çarşamba, Ocak 3, 2007 02:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
İmzalı bir Resim isterdim ve Öper Çekip Giderdim...  |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Perşembe, Ocak 4, 2007 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Takımdan

|
Gülçin'e ve Eren'e yazdıklarımın aynısını uygulardımm |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Perşembe, Ocak 4, 2007 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Takımdan

|
music demiş ki: ck fazla abartmam o da bisim gibi bi insan sonucta imzalı bi resmini isterim sanırım
bende abartmam öle doğru o da bizim gibi insan sonuçta.
Tabii arkadaşlar o kadar da ölüp bitmeye gerek yok değilmi?
Sonuçta onlarda insan  |
En son Tempo tarafından Cumartesi, Nisan 7, 2007 14:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| djcanky |
Tarih: Cuma, Ocak 5, 2007 10:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
BAYILIRIM HERHALDE  |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 14:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Takımdan

|
Ben Yasemin abla ile karşılaşsam bayılırdım  |
|
|
|
|
| cnmcemrem143 |
Tarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 16:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
Herhalde Yasemin Abla ile karşılaşsam bayılırdım  |
|
|
|
|
| EFOSSS |
Tarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 22:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
|
|