Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?

batuhan98
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 21:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
sevdiğimi söylerdim

AttilaV
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 09:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Klasik hareketleri sergilerim.

Gördüğüm anda bir yüzüm güler önce, ardından bir foto çekilebilirmiyiz derim.

Hayır demez herhalde Smile

Tabi yanımızda foto makinası yoksa oda ayrı bir dert, görüp yanından geçip gitmek zorunda kalacağız ve ondan sonra belkide ömür boyunca bir daha yolda karşılaşıp bir foto çekilelim diyemeyeceğiz Sad

cemre94gzd
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 12:25 - Mesaj konusu: yasemin
Yeni Üye Yeni Üye
ben kesin orada düşüp bayılırdım yanımda bir cep telefonu veya fotoğraf makinesi varsa onuna sarılıp resim çektirirdim. ama keşke öyle birşey olsaa Sad

ysnrglck97
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 14:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
öncelikle yanaklarından öper sonrada imza ve telefon numarasını isterdim Razz

cemre94gzd
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Kesin bayılırdım . Shocked

EDACIKYALAN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 13:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
selamlaşırdım fotrafımızı çekerdim daha fazlada abartmazdım yani ne bayılırdım ne ölürdüm

---
Düzenleyen:darkangell
Lütfen mesajlarınızı sitemiz duyuru ve kurallarına uygun yazalım..
İmla kurallarına uyalım..

cemre94gzd
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 22:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Bende hemen yanına giderdim Laughing Onu çok sevdiğimi söylerdim Very Happy Ev adreslerini öğrenirdim. ... Very Happy O kadar... Very Happy

SAGAN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Umarım yasemin le karşılaşmam çünkü ne yapacağım pek belli olmaz Laughing
Sanırım öperdim Very Happy

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 16:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Görevli Görevli
Heyecanlanırım,belki fotoğrafını çekerim veya imza isterim.Ama o anki durumuma bağlı Very Happy Embarassed Rolling Eyes

Azeriqizi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Hepsi posteri isterdim bol bol kucaklayıp öperrdim

xsenax
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 10, 2008 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
yaff keşke öyle bir şey olsa ya dünyanın en mutlu insanı olurdum Smile

GHepsiErenFan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 10, 2008 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
selam yoshy'im derdim Wink

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 10, 2008 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
düşünüyorumda herhalde bende gülümserdim eğer ondanda bir karşılık alırsam elimden geldiğince kısa tutarak onları çok sevidiğimi söylerdim sonra resim isterdim ama öpemezdim belkide hoşlanmaz Rolling Eyes

edit:şunuda ekleyeyim eğer bir alışveriş merkezi türü bir yerde görürsem kesinlekle çaktırmadan onlar gidene kadar takip ederdim Very Happy

hepsihepsicik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 19, 2008 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
diğerlerine yapacağımı : Sarılıp imzalı fotoğraf almak.....

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 23, 2008 13:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Önce koşar,boynuna atlarım.Cep numarasını alırım.Birlikte resim çektiririm.Adımı ve soyadımı söylerim(beni unutmaması için)ve sakın beni unutma derim.Daha sonra Eren,Cemre ve Gülçin'i sorarım. Laughing
Hatta beni evlerine götürsün. Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
21. sayfa (Toplam 22 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 20, 21, 22  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi