| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
| batuhan98 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 21:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| AttilaV |
Tarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 09:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
Klasik hareketleri sergilerim.
Gördüğüm anda bir yüzüm güler önce, ardından bir foto çekilebilirmiyiz derim.
Hayır demez herhalde
Tabi yanımızda foto makinası yoksa oda ayrı bir dert, görüp yanından geçip gitmek zorunda kalacağız ve ondan sonra belkide ömür boyunca bir daha yolda karşılaşıp bir foto çekilelim diyemeyeceğiz  |
|
|
|
|
| cemre94gzd |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 12:25 - Mesaj konusu: yasemin |
|
|
Yeni Üye

|
ben kesin orada düşüp bayılırdım yanımda bir cep telefonu veya fotoğraf makinesi varsa onuna sarılıp resim çektirirdim. ama keşke öyle birşey olsaa  |
|
|
|
|
| ysnrglck97 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 14:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
öncelikle yanaklarından öper sonrada imza ve telefon numarasını isterdim  |
|
|
|
|
| cemre94gzd |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
Kesin bayılırdım .  |
|
|
|
|
| EDACIKYALAN |
Tarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 13:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
selamlaşırdım fotoğrafımızı çekerdim daha fazlada abartmazdım yani ne bayılırdım ne ölürdüm
---
Düzenleyen:darkangell
Lütfen mesajlarınızı sitemiz duyuru ve kurallarına uygun yazalım..
İmla kurallarına uyalım.. |
|
|
|
|
| cemre94gzd |
Tarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 22:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
Bende hemen yanına giderdim Onu çok sevdiğimi söylerdim Ev adreslerini öğrenirdim. ... O kadar...  |
|
|
|
|
| SAGAN |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
Umarım yasemin le karşılaşmam çünkü ne yapacağım pek belli olmaz
Sanırım öperdim  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 16:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Görevli

|
Heyecanlanırım,belki fotoğrafını çekerim veya imza isterim.Ama o anki durumuma bağlı  |
|
|
|
|
| Azeriqizi |
Tarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| Hepsi posteri isterdim bol bol kucaklayıp öperrdim |
|
|
|
|
| xsenax |
Tarih: Cuma, Ekim 10, 2008 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
yaff keşke öyle bir şey olsa ya dünyanın en mutlu insanı olurdum  |
|
|
|
|
| GHepsiErenFan |
Tarih: Cuma, Ekim 10, 2008 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
selam yoshy'im derdim  |
|
|
|
|
| ASIMELEKKK |
Tarih: Cuma, Ekim 10, 2008 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
düşünüyorumda herhalde bende gülümserdim eğer ondanda bir karşılık alırsam elimden geldiğince kısa tutarak onları çok sevidiğimi söylerdim sonra resim isterdim ama öpemezdim belkide hoşlanmaz
edit:şunuda ekleyeyim eğer bir alışveriş merkezi türü bir yerde görürsem kesinlekle çaktırmadan onlar gidene kadar takip ederdim  |
|
|
|
|
| hepsihepsicik |
Tarih: Pazar, Ekim 19, 2008 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
| diğerlerine yapacağımı : Sarılıp imzalı fotoğraf almak..... |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Perşembe, Ekim 23, 2008 13:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Önce koşar,boynuna atlarım.Cep numarasını alırım.Birlikte resim çektiririm.Adımı ve soyadımı söylerim(beni unutmaması için)ve sakın beni unutma derim.Daha sonra Eren,Cemre ve Gülçin'i sorarım.
Hatta beni evlerine götürsün.  |
|
|
|
|
|
|