| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
| ceza99 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
senin aklına SAGOPA KAJMER gelebilir ama benim aklıma ceza geliyo bunun konunun dışında olduğunu biliyorum ama bi meraba diyim dedim  |
|
|
|
|
| unforgiven |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
gamzecikkk sen benim hayallerimi sondurdün bea buda verilecek haber mi şimdi bundan sonra sana rakip firma diicem gamzeee  |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
AMA DOĞRUYA DOĞRU |
|
|
|
|
| unforgiven |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
rakip firma bügün benim öldüüüm gündür sayen de mutlumusun haa
ama gercekten bılmıyodum sevgılısı oldugunu ama olsun ondan ayrılır kavusuruz yas la haa olmaz mı |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
hiç boşuna ümit etme
bu arada kurallara karşı geliyoruz senin sayendi |
|
|
|
|
| KANKALAR |
Tarih: Cumartesi, Eylül 2, 2006 13:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
ÖNCELİKLE MERHABA ARKADAŞLAR SİZ GERÇEKTEN BU SÖYLEDİKLERİNİZİ YAPABİLRMİSİNİZ NE MUTLU SİZE BEN YANINA BİLE GİDEMEZDİM BUARADA ARANIZA KATILABİLİR MİYİM?  |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Cumartesi, Eylül 2, 2006 13:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
TABİKİ ARAMIZA KATILABİLİRSİN KAPIMIZ TÜM HEPSİCİLERE AÇIK
BU ARADA HOŞGELDİN BURADA OLMANA SEVİNDİM |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Cumartesi, Eylül 2, 2006 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
NE YAPARIM İİİİİİİİ
BANA DİKKATLİ BAK AYNI İKİZ GİBİYİZ DERDİM  |
|
|
|
|
| nino |
Tarih: Cumartesi, Eylül 2, 2006 20:03 - Mesaj konusu: Re: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben onu çok sevdiğimi söyler öperdim fotoğraf çektirirdim bide imzalı fotoğraf isterdim |
|
|
|
|
| NAgEHAn |
Tarih: Cumartesi, Eylül 2, 2006 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
| ben olsam ya bayılırdım yada çığlık atardım |
|
|
|
|
| hepsi93 |
Tarih: Pazar, Eylül 3, 2006 12:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
sarılır öperdim cd lerini zaten hep yanımdadır imzalatırdım.bide gülçin i,eren i vede cemre yi(abla) sorardım  |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 09:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| Ronaldinho |
Tarih: Perşembe, Eylül 7, 2006 17:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| etmeyin ya öldüm bittim ben vay be hayallerim bitti benim olamaz ya yasemin kimseyle cıkamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz imkansız inanmam cünkü sadece eren cıkıomuş ve ayrıca ben o kdr siteye girdim hiç bişi duymadm ayrıca inş. yoktur arkadaşlar herkesin BERAT KANDİLİ KUTLU OLSUN YASEMİN KANDİLİN KUTLU OLSUN KALBİMİN PRENSESİ yaşım tutsa gelecem ist. ama............................. |
|
|
|
|
| dj5d |
Tarih: Pazartesi, Eylül 11, 2006 18:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
ben yasemini görseydim en fazla fotoraf falan çektirirdim sonra da sonuna kadar takip ederdim bi hatıra almadan da bırakmazdım  |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Salı, Eylül 12, 2006 10:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
|
|