Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?

ceza99
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
senin aklına SAGOPA KAJMER gelebilir ama benim aklıma ceza geliyo bunun konunun dışında olduğunu biliyorum ama bi meraba diyim dedim Surprised Cool

unforgiven
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
gamzecikkk sen benim hayallerimi sondurdün bea buda verilecek haber mi şimdi bundan sonra sana rakip firma diicem gamzeee Twisted Evil Twisted Evil

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Very Happy AMA DOĞRUYA DOĞRU Laughing

unforgiven
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
rakip firma bügün benim öldüüüm gündür sayen de mutlumusun haa
ama gercekten bılmıyodum sevgılısı oldugunu ama olsun ondan ayrılır kavusuruz yas la haa olmaz mı

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Very Happy hiç boşuna ümit etme Very Happy

bu arada kurallara karşı geliyoruz senin sayendi

KANKALAR
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 2, 2006 13:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ÖNCELİKLE MERHABA ARKADAŞLAR SİZ GERÇEKTEN BU SÖYLEDİKLERİNİZİ YAPABİLRMİSİNİZ NE MUTLU SİZE BEN YANINA BİLE GİDEMEZDİM BUARADA ARANIZA KATILABİLİR MİYİM? Question

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 2, 2006 13:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
TABİKİ ARAMIZA KATILABİLİRSİN KAPIMIZ TÜM HEPSİCİLERE AÇIK

Very Happy BU ARADA HOŞGELDİN BURADA OLMANA SEVİNDİM Wink

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 2, 2006 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
NE YAPARIM İİİİİİİİ

Very Happy
BANA DİKKATLİ BAK AYNI İKİZ GİBİYİZ DERDİM Laughing Laughing

nino
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 2, 2006 20:03 - Mesaj konusu: Re: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ben onu çok sevdiğimi söyler öperdim fotoğraf çektirirdim bide imzalı fotoğraf isterdim

NAgEHAn
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 2, 2006 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
ben olsam ya bayılırdım yada çığlık atardım

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 3, 2006 12:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sarılır öperdim cd lerini zaten hep yanımdadır imzalatırdım.bide gülçin i,eren i vede cemre yi(abla) sorardım Wink Smile Very Happy

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 09:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Laughing Laughing Laughing Laughing

Ronaldinho
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 7, 2006 17:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
etmeyin ya öldüm bittim ben vay be hayallerim bitti benim olamaz ya yasemin kimseyle cıkamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz imkansız inanmam cünkü sadece eren cıkıomuş ve ayrıca ben o kdr siteye girdim hiç bişi duymadm ayrıca inş. yoktur arkadaşlar herkesin BERAT KANDİLİ KUTLU OLSUN YASEMİN KANDİLİN KUTLU OLSUN KALBİMİN PRENSESİ yaşım tutsa gelecem ist. ama.............................

dj5d
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 11, 2006 18:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ben yasemini görseydim en fazla fotoraf falan çektirirdim sonra da sonuna kadar takip ederdim bi hatıra almadan da bırakmazdım Laughing

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 12, 2006 10:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Laughing Laughing Laughing Very Happy Very Happy Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 21 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi