Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 28, 2008 01:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Görevli Görevli
Yasemin ile karşılaşsam Yasemin ne haber ya derdim... Ben seni seviyorum. Tamam dur Yasemin konuşma eminim ki; biliyorum diyeceksin. Bende nereden dediğimde hayranlarımız bunu söylüyor zaten bize diyeceksin... Confused O da bana bir bakmışsın hayır diyormuş seni tanıyorum ben. Asıl ben senin hayranınım diyormuş... Ohoohoo Laughing

Hayal gücüm gayet iyi ya.. Confused Ama tabi karşılaşsam; böyle laubali olmam ona karşı. Zaten ben okulda tahtaya kalktığımda hocanın karşısında kekeleyen biriyim. Smile Yasemin ile karşılaşsam pek konuşamam herhalde. Ya da konuşurmuyum? Confused

uAlise42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 16:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
utanırım konuşamam galiba...yani ne diyeceğim ki yanına gidip seni seviyorum mu...eminim bunu günde 50 kişiden duyuyordur en az...ya bilmiyorum utanırdım galiba...

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 21:45 - Mesaj konusu: Ysemin'le karşılaşsanız ne yapardınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bayılırdım heralde Laughing

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 23:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Yasemin ile karşılaşsam Yasemin ne haber ya derdim... Ben seni seviyorum. Tamam dur Yasemin konuşma eminim ki; biliyorum diyeceksin. Bende nereden dediğimde hayranlarımız bunu söylüyor zaten bize diyeceksin... O da bana bir bakmışsın hayır diyormuş seni tanıyorum ben. Asıl ben senin hayranınım diyormuş... Ohoohoo

Hayal gücüm gayet iyi ya.. Ama tabi karşılaşsam; böyle laubali olmam ona karşı. Zaten ben okulda tahtaya kalktığımda hocanın karşısında kekeleyen biriyim. Yasemin ile karşılaşsam pek konuşamam herhalde. Ya da konuşurmuyum?

Bir alemsi sende hayal gücünle

yoshjm
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ya o benim canım ya hemen koşup onu öperdim bir imzalı fotoğrafını isterdim Very Happy

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 16:35 - Mesaj konusu: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
o an bir gelsinde o zaman bakarız.

erme
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 17:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
Doğrusu heyecandan ne yapacağımı unuturdum Laughing

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 19:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
Bende heyecandan ne yapacağımı unuturdum Very Happy

erme
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
ya inşallah önüme çıkarda Shocked diye kalmam Laughing

gakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 13:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
nerde o şans? Sad ama olsada ölürdüm herhalde

kubilay2008
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 23:14 - Mesaj konusu: YOSHY
Yeni Üye Yeni Üye
Ben (YASEMİN)le karşılaşsam bir fotoğraf çeker veya bir iki kelime sohpet etmek isterdim herhalde Embarassed Embarassed Embarassed

kevin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 23:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Ben baygınlık geçirir hastaneye kaldırılırdım heralde... Rolling Eyes

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 01:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
eğer bayılmassam sarılıp fotoğraf çektiririn

kevin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 12:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Ama bayılmazsam;

Karşı caddeden Yasemin geçiyor ve ben;

Ben: Koşarak arkasından, Yasemin! Merhaba ben sizi çok seviyorum çok büyük hayranınızım, bir fotoğraf çektirebilirmiyiz?

Yasemin: Tabi canım. Smile

Ben: Birde kalem olacaktı bir dakika heh burdaymış tamam birde imza alabilirmiyim? çok teşekkür ederim birde öpücük? çok teşekkürler bayılacağım şimdi kendimi zor tutuyorum.

Yasemin: Peki canım şimdi benim işim var by... Crying or Very sad

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 01:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
ya bazı arkadaşlarımız ölürürm heralde diyorlar yani çok saşma bi kelime bu ben gider öper imzalı bir fotoraf isterdim

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
20. sayfa (Toplam 21 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 19, 20, 21  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi