| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
| devrem |
Tarih: Çarşamba, May 28, 2008 01:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Görevli

|
Yasemin ile karşılaşsam Yasemin ne haber ya derdim... Ben seni seviyorum. Tamam dur Yasemin konuşma eminim ki; biliyorum diyeceksin. Bende nereden dediğimde hayranlarımız bunu söylüyor zaten bize diyeceksin... O da bana bir bakmışsın hayır diyormuş seni tanıyorum ben. Asıl ben senin hayranınım diyormuş... Ohoohoo
Hayal gücüm gayet iyi ya.. Ama tabi karşılaşsam; böyle laubali olmam ona karşı. Zaten ben okulda tahtaya kalktığımda hocanın karşısında kekeleyen biriyim. Yasemin ile karşılaşsam pek konuşamam herhalde. Ya da konuşurmuyum?  |
|
|
|
|
| uAlise42 |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 16:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
| utanırım konuşamam galiba...yani ne diyeceğim ki yanına gidip seni seviyorum mu...eminim bunu günde 50 kişiden duyuyordur en az...ya bilmiyorum utanırdım galiba... |
|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 21:45 - Mesaj konusu: Ysemin'le karşılaşsanız ne yapardınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Bayılırdım heralde  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 23:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Yasemin ile karşılaşsam Yasemin ne haber ya derdim... Ben seni seviyorum. Tamam dur Yasemin konuşma eminim ki; biliyorum diyeceksin. Bende nereden dediğimde hayranlarımız bunu söylüyor zaten bize diyeceksin... O da bana bir bakmışsın hayır diyormuş seni tanıyorum ben. Asıl ben senin hayranınım diyormuş... Ohoohoo
Hayal gücüm gayet iyi ya.. Ama tabi karşılaşsam; böyle laubali olmam ona karşı. Zaten ben okulda tahtaya kalktığımda hocanın karşısında kekeleyen biriyim. Yasemin ile karşılaşsam pek konuşamam herhalde. Ya da konuşurmuyum?
Bir alemsi sende hayal gücünle |
|
|
|
|
| yoshjm |
Tarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
ya o benim canım ya hemen koşup onu öperdim bir imzalı fotoğrafını isterdim  |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 16:35 - Mesaj konusu: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
| o an bir gelsinde o zaman bakarız. |
|
|
|
|
| erme |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 17:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
Doğrusu heyecandan ne yapacağımı unuturdum  |
|
|
|
|
| 14EREN |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 19:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
Bende heyecandan ne yapacağımı unuturdum  |
|
|
|
|
| erme |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
ya inşallah önüme çıkarda diye kalmam  |
|
|
|
|
| gakagunduz |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 13:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
nerde o şans? ama olsada ölürdüm herhalde |
|
|
|
|
| kubilay2008 |
Tarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 23:14 - Mesaj konusu: YOSHY |
|
|
Yeni Üye

|
Ben (YASEMİN)le karşılaşsam bir fotoğraf çeker veya bir iki kelime sohpet etmek isterdim herhalde  |
|
|
|
|
| kevin |
Tarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 23:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Ben baygınlık geçirir hastaneye kaldırılırdım heralde...  |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 01:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| eğer bayılmassam sarılıp fotoğraf çektiririn |
|
|
|
|
| kevin |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 12:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Ama bayılmazsam;
Karşı caddeden Yasemin geçiyor ve ben;
Ben: Koşarak arkasından, Yasemin! Merhaba ben sizi çok seviyorum çok büyük hayranınızım, bir fotoğraf çektirebilirmiyiz?
Yasemin: Tabi canım.
Ben: Birde kalem olacaktı bir dakika heh burdaymış tamam birde imza alabilirmiyim? çok teşekkür ederim birde öpücük? çok teşekkürler bayılacağım şimdi kendimi zor tutuyorum.
Yasemin: Peki canım şimdi benim işim var by...  |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Salı, Temmuz 22, 2008 01:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| ya bazı arkadaşlarımız ölürürm heralde diyorlar yani çok saşma bi kelime bu ben gider öper imzalı bir fotoraf isterdim |
|
|
|
|
|
|