| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
| mavi69 |
Tarih: Salı, Mart 18, 2008 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yanına koşarak sarılır öperdim sonra imza ister fotoraf çekerdim ve Gülçini çok sevdiğimi söyler ondan Gülçinin telefon numarasını alır, sonra güle güle der etrafdan kayıp olurdum  |
|
|
|
|
| space53 |
Tarih: Çarşamba, Mart 26, 2008 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| bu imkansız gibi ama herhalde heyecandan ölürdüm |
|
|
|
|
| Antiarmenian |
Tarih: Pazartesi, Nisan 7, 2008 23:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| kafama kapşonu geçirir,ya sen çok güzelsin sana aşığım der ve çeker giderdim |
|
|
|
|
| hepsiciece |
Tarih: Salı, Nisan 15, 2008 15:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
Bende çok isterim aslında öyle birşey olmasını
ama öyle birşey olsaydı kendimi sakinleştirdikten sonra sarılır onu çok sevdiğimi söylerdim
---
Admin Notu :
Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir. |
|
|
|
|
| KraLLL69 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 16, 2008 00:33 - Mesaj konusu: Yasemin |
|
|
Yeni Üye

|
| Valla görürsem çok hoş olduğunu söyledikten sonra elini tutup 1-2 saniyede olsa sarılmak isterdim.Bu yeter herhalde . |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Perşembe, Nisan 17, 2008 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Takımdan

|
Öperdim, imza alırdım, sohbet ederdim. Belli başlı şeyler bunlar Ama insan yaşamadan pek de anlayamaz  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Perşembe, Nisan 17, 2008 22:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Takımdan

|
mandalina19 demiş ki:
Alıntı: Ama insan yaşamadan pek de anlayamaz
Hah. Aynen öyle. Konsere bir gideyim şunları yapacağım bunları yapacağım. Güvenlikçileri dövüp kulise giriceğim diyordum. Konser'e gittim kızlar sahneye çıktılar ve ben kitlendim. Şimdi düşünüyorum Yasemin'le karşılaşırsam şunları yapacağım şöyle replikler atacağım şunları söyleyeceğim. Hadi ordan kitlenip kalacağım işte.  |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Cuma, Nisan 18, 2008 16:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Hehe kesinlikle öyle oluyor valla |
|
|
|
|
| denizyoshy05 |
Tarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| Düşüp bayılırdım sanırım. Ama yanına gidip fotoğraf çekilirdim imza alırdım ve onunla dolaşmak isterdim öperdim sıkı sıkı. |
|
|
|
|
| ecemyoshy |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 07:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
ayy ben sanırsam bayılırım. Haaa birde imzalı ALBÜM RESİM ve telefon numarasını isterdim =)=) ve birazda utanırdım, bakakalırdım
---
Düzenleme: devrem
Lütfen mesajlarınızda Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir... |
|
|
|
|
| ATABEY |
Tarih: Salı, May 6, 2008 22:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| Direk sarılır öperdim. Sonra da imzalı resmini isterdim, onla ileride tekrar nasıl görüşeceğimi sorardım.Telefon numarasını ya da mail adresini isterdim,ev adreslerini sorardım.Onla tanışmak için herşeyi yaparım! |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 19:41 - Mesaj konusu: Eğer karşılaşırsam |
|
|
Kıdemli Üye

|
Patt diye bir anda karşılaşsam hemen CEMRE yi sorarım. Sonra da onları çok sevdiğimi söylerim  |
|
|
|
|
| bebegimyoshym |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
onu ilk gördüğümde tam hayal ettiğim gibi biri demiştim hala görüşüyoruz tatlılığı ve güler yüzlülüğü hiç gitmiyor diğer kızlarında öyle  |
|
|
|
|
| prensesyaren93 |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 22:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
Çıldırırım ve bayılırım  |
|
|
|
|
| XHePSiKoLiKX |
Tarih: Salı, May 20, 2008 00:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
| Gülçin'in telefon numarasını isterdim ve birkaç soru sorardım |
|
|
|
|
|
|