Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?

Aygul02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 20, 2008 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
onları çook sevdiğimi söylerim

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 04:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Görevli Görevli
Yasemin ile karşılaşsam sanırım aramızda şöyle bir konuşma geçerdi... Confused

Ben: Yasemin seni çok seviyorum.
Yoshy: Biliyorum.
Ben: Shocked Nerden biliyorsun?
Yoshy: Tüm hayranlarımız bunu söylüyor ya. Smile
Ben: Confused Shocked

(Ben ise; hayal kırıklığına uğramış bir şekilde, bir an beni tanıdığını sanmış kadar heyecanlıydım, hayallerim yıkıldı.)

Razz

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 19:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hehehehe..Karşılaşma anı çok acayyip olurdu..

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hehe..yazık olur sana Serdar... Confused Razz

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 21:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Takımdan Takımdan
Evet yaaa.. Crying or Very sad Laughing

kokopox
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 22:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ilk önce onunla konuşurdum kim olduğumu anlatırdım onu ne kadar sevdiğimi anlatırdım sonra imzalı fotoğrafını msnsini ve cep telefonunu isterdim unutmadan adreste isterdim Embarassed Very Happy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 18:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Serdar eğer karşılaşırsan sana bir nasihat veriyim, ona diğer fanlardan farklı olduğunu göstermelisin.Mesela ''Yasemiiin sana aşığıım '' diye haykırsan seni diğer fanlardan biri olarak görecek.Fazla heyecan yapmadan, romantik olup, uçuk laflardan kaçınırsan sonucunu alırsın merak etme Wink

hepsiygec94
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
merhaba ben sizin hayranınızım sizi çok seviyorum acaba fotoraf çekilebilirmiyiz derdim.Birde sarılırdım

lili93
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Yasemini göreceğime inanmıyorum. Çünkü ben Azerbaycan'da oturuyorum. er hepsi buraya yani Azerbaycann başkenti Bakü'ye gelirse ve ben Yasemin'i sokakda ve ya diğer yerde görürsem onu çoook sevdiğimi söylerdim. kıca sarılırdım ona. İzin verirse fotoğraf çekdirirdim bir de imza isterdim ki arkadaşlarımın yanında yasemini gördüm diye övüne bilirim. Embarassed

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

yoshylal
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
önünde saf saf bakardım diyecek söz bulamazdım Confused Confused öyle boş boş bakardım heralde aklımdan birşey geçmez anca yanına gider durdurur sonra da onu izlerdim 2 saat Laughing Very Happy

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 23:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
yolunu keserdim ve onunla dolaşır o günün tadını çıkarırdım ama nerde

filizcemre07
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
sarılırdım

SeLyN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 17, 2008 12:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
ben ilk öper sarılır daha sonra gülçinin telefon numarasını isterdim bide ev adresini Wink

Yoshy98
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 17, 2008 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
öper sarılırdım ve onu ne kadar çok sevdiğiğmi söylerdim

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 18, 2008 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
sarılır,öper,cep numarasını ister,ev adresini alır,fotoğraf çekerdim Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
18. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi