Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?

elifvehepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 00:10 - Mesaj konusu: yanına giderdim
Yeni Üye Yeni Üye
koşarak yanına giderdim ve çok heyecanlanırdım

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 4, 2008 10:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bayılırdım Crying or Very sad Crying or Very sad

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 4, 2008 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben zaten birkaç ay içinde karşılaşıyorum aslında ne söyleyeceğimi düşünmeye başlasam iyi olur

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Şaşırırdım...Eteklerim tutuşurdu.. Very Happy

gonca47
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 26, 2008 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ben yere düşer bayılırdım ama bayılmazsam imzalı resminden sadece 5 tane isterdim!
Rolling Eyes

gamshe
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 28, 2008 15:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
şaşırırdım baya dilim tutulurdu Embarassed

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

yakopss93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 28, 2008 19:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
bunu yaşadım arkadaşlar bir alışveriş merkezinde gördüm ve ona gittim haranı olduğumu söyledim ve öpüp imzasını aldım Wink Wink

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 5, 2008 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben hemen imzasını alır ve diğer grup üyeleriyle de irtibata geçmeye çalışırdım konsere gelmelerini rica ederdim görenler ne kadar şanslı

oguzhancemre03
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
heycandan valla bayılırdım ama o güzellik karşısında kim durabilir yoshim Very Happy

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 18:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
onu deliler gibi sevdiğimi söylerdim Crying or Very sad

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 22:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
koşa koşa sarılırdım..sonra direkt msnini sorardım Smile

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 22:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben donup kalırdım herhalde ve hemen de kendime gelebileceğimi sanmıyorum Sad bende hemen resmini çekerdim ve başka bir zamanda da görüşmemiz için kendinden randevu isteridm Laughing

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 21:01 - Mesaj konusu: bilmem
boynuna atlardım herhalde

tgshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 9, 2008 15:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
çok şaşırırım tabi onu çok sevdiğimi söylerim ve imzalı fotoğrafını isterim

hepsicidilek
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 10, 2008 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
donar kalırdım

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
17. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi