| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
| elifvehepsi |
Tarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 00:10 - Mesaj konusu: yanına giderdim |
|
|
Yeni Üye

|
| koşarak yanına giderdim ve çok heyecanlanırdım |
|
|
|
|
| YoShY19o5 |
Tarih: Cuma, Ocak 4, 2008 10:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bayılırdım  |
|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Cuma, Ocak 4, 2008 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben zaten birkaç ay içinde karşılaşıyorum aslında ne söyleyeceğimi düşünmeye başlasam iyi olur |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Şaşırırdım...Eteklerim tutuşurdu..  |
|
|
|
|
| gonca47 |
Tarih: Cumartesi, Ocak 26, 2008 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
ben yere düşer bayılırdım ama bayılmazsam imzalı resminden sadece 5 tane isterdim!
 |
|
|
|
|
| gamshe |
Tarih: Pazartesi, Ocak 28, 2008 15:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| yakopss93 |
Tarih: Pazartesi, Ocak 28, 2008 19:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Salı, Şubat 5, 2008 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben hemen imzasını alır ve diğer grup üyeleriyle de irtibata geçmeye çalışırdım konsere gelmelerini rica ederdim görenler ne kadar şanslı |
|
|
|
|
| oguzhancemre03 |
Tarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
heycandan valla bayılırdım ama o güzellik karşısında kim durabilir yoshim  |
|
|
|
|
| YoShY19o5 |
Tarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 18:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
onu deliler gibi sevdiğimi söylerdim  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 22:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
koşa koşa sarılırdım..sonra direkt msnini sorardım  |
|
|
|
|
| gitaristm |
Tarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 22:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben donup kalırdım herhalde ve hemen de kendime gelebileceğimi sanmıyorum bende hemen resmini çekerdim ve başka bir zamanda da görüşmemiz için kendinden randevu isteridm  |
|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 21:01 - Mesaj konusu: bilmem |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| boynuna atlardım herhalde |
|
|
|
|
| tgshy |
Tarih: Cumartesi, Şubat 9, 2008 15:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
| çok şaşırırım tabi onu çok sevdiğimi söylerim ve imzalı fotoğrafını isterim |
|
|
|
|
| hepsicidilek |
Tarih: Pazar, Şubat 10, 2008 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
|
|
|
|
|