| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
| fantaikfbliy |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 22:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben çok düşünüyorum elbet bir gün karşılaşacağız ama inşallah bayılmam ama bayılmam ya kaç sene onu beklemişim neden bayılayım ki.... |
|
|
|
|
| hepsiyoshyselin |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 23:50 - Mesaj konusu: bayılırdım. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| bayılırdım heralde yada koşup sarılır ve bir çığlık atardım. |
|
|
|
|
| yushy842 |
Tarih: Pazar, Kasım 18, 2007 14:16 - Mesaj konusu: süper |
|
|
Yeni Üye

|
ay geberirim öperim imza alırım ay düşünemiyorum bile şaşkınlıktan ölürüm ve sevinçten  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Kasım 23, 2007 22:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Takımdan

|
ben ne yapacağımı düşünemeyecek kadar afallardım...
ama aklım başıma gelir çığlık atıp ağlardı koşup bi güzel sarılıp koklardım onu...
 |
|
|
|
|
| erme |
Tarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 12:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
| evet ya karşıma çıksa bende şaşırırım ama çok güzel olur imzalı fotğrafını alırdım ve sizi çoook seviyorum derdimmm... |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 13:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ahh keşke öyle birşey olsa. Onu karşımda görsem donar kalırdım herhalde. Gözlerinin içinde kaybolur. Kendimi başka bir dünyada hissederdim. Dj Kral |
|
|
|
|
| elifyoshy |
Tarih: Pazar, Aralık 2, 2007 20:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
Çok şaşırır kendimi toplayınca imzalı fotoraf ister boynuna sarılır öperdim  |
|
|
|
|
| YoShY19o5 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 3, 2007 10:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| hiçbirşey yapamazdım çünkü hemen bayılır ve hastaneye kaldırılırdım.. |
|
|
|
|
| gruphepsicigir |
Tarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 19:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cuma, Aralık 7, 2007 19:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| barbies |
Tarih: Cuma, Aralık 7, 2007 23:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| emayfan111 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 10, 2007 18:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
yanına gider heyecanla HEPSİ grubunu ne kadar çok sevdiğimi anlatırdım..  |
|
|
|
|
| Aygul02 |
Tarih: Pazar, Aralık 16, 2007 14:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| gözlerinin ışığı ve güzelliği beni zaten bayıltırdı |
|
|
|
|
| YoShY19o5 |
Tarih: Pazar, Aralık 16, 2007 22:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 12:48 - Mesaj konusu: Ben... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yaseminle karşılaşsam bayılırdım sonra zor da olsa ayağa kalkar imzalı resim falan isterdim ama nerde çok şanssızım...  |
|
|
|
|
|
|