| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
| kalel |
Tarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 17:26 - Mesaj konusu: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| tanışıp konuşmaya çalışırdım. |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 23:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Takımdan

|
şok:D
dilim kilitlenirdi heralde.... |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Çarşamba, Ekim 17, 2007 12:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Takımdan

|
| Ben sadece gülümserdim.Eğer o da karşılık verirse,konuşurdum.Çok başarılı olduğunu söylerdim.En son fotoğrafını çekerdim ve öperdim... |
|
|
|
|
| CHN01 |
Tarih: Çarşamba, Ekim 17, 2007 13:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
| bakardım öylece... konuşamazdım kelimeler yetersiz kalırdı... |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Çarşamba, Ekim 17, 2007 22:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| hiç bir şey yapamam heralde o an. |
|
|
|
|
| missy |
Tarih: Çarşamba, Kasım 7, 2007 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| Selam verir, halini hatrını sorardım. Önce den beri tanıştığımız için zaten konuşacak çok konumuz olur. |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Çarşamba, Kasım 7, 2007 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| dilim tutulmazsa ''Yasemin naber?'' demek isterim.. |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 00:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Takımdan

|
şok+baygınlık+kucağına atlama+öpme ama ben en çok Mehmet(mayko) ne yapıcak onu merak ediyorum  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 00:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Takımdan

|
Kamera şakası sanardım.
Ee kameralar nerde? Nereye el sallamam gerekiyor. Hayır baya da benzetmişsin Yasemin'e var ya tebrik ettim sizi. Başkalarına da yapıyormusun böyle şakalar? İyi iyi benzemiş baya. |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 14:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Takımdan

|
valla bravo
gerçek olduğunu öğrendiğindeki tepkin ne olurdu? |
|
|
|
|
| canvecan |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 14:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
öpmek isterdim ona aşık olduğumu söyler hayalimin kadını olduğunu söyler imzalı resmini isterdim  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 21:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| neslimm |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 20:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
| benim kesin heycandan dilim tutulur ağlamaya başlarım ona sarılırım |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Takımdan

|
Merhaba sonunda karşılaştık. Aslında hep bu anı hayal ettim ve soracağım milyonlarca soru atıcağım milyonlarca replik ezberledim. Ama şu anda hiçbirini hatırlamıyorum çünkü salağım. Ayrıca bir gün karşılaşırız diye sana yazdığım ve 2 yıldır sürekli yanımda taşıdığım mektubuda sağolsun annem dün ceketimle birlikte yıkamış. En azından elim boş ayrılmak istemem bir imzalı resmini verirsen sevinirim. Ayrıca biliyorumki özellikle şu son cümlemle asla unutamayacağın karizmatik ve çılgın fan tipini 2 dk yıkmış bulunmaktayım.Neticede:
Mayko'nun yüz ifadesi:
Yasemin'in yüz ifadesi:
Edit:Düzeltme |
En son mayko tarafından Cuma, Kasım 9, 2007 20:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Takımdan

|
| Onu gördüğüm an işletim sistemim donar, kendi kendime format atardım. |
|
|
|
|
|
|