| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
| fb1907yasemin |
Tarih: Cuma, Eylül 7, 2007 12:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
berkanyoshy demiş ki: fb1907yasemin demiş ki: berkanyoshy demiş ki: Ona bi bakıp sonra yoluma devam ederdim.Herkesin ona koşucağını bilceğim için bir farkım olsun  güzelmiş farklı bişey...denerim dayanabilirsem tabi görürsem
Ben dayanırım şahsen  emin değilim o güzellik karşısında dayanabilmek nasıl olur seni dayanıklılık konusunda tebrik ederim bravo keske bende öyle olabilsem rahat bir insan  |
|
|
|
|
| 77KuBrA77 |
Tarih: Cuma, Eylül 7, 2007 18:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
Birlikte fotoğraf çekilirdikk  |
|
|
|
|
| rockandpop |
Tarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 17:26 - Mesaj konusu: cevap |
|
|
Yeni Üye

|
| hayatımın engüzel insanını gördüğümü anlayınca rüyadır diye bir kova suyu başımdan aşağı boşaltırdm...(hemde bu yakıcı gözlerden serinlemek için gerçi o yakıcı gözler çok güzel ama onları görmek için bunu yapardım)... |
|
|
|
|
| hepsimanyagi |
Tarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
hemen cemreyi sorarım eğer verirse e mail adresini isterim  |
|
|
|
|
| fb1907yasemin |
Tarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 21:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
hepsimanyagi demiş ki: hemen cemreyi sorarım eğer verirse e mail adresini isterim  komiksin sen bence cemreyi görsen ne yaparsın başlığı aç eğer varsa cevap ver benceeeee  |
|
|
|
|
| Stacey |
Tarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 22:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
| Ben heyecandan birşey yapamazdım herhalde sadece uzun uzun bakardım... |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazar, Eylül 9, 2007 02:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Takımdan

|
Ona reddedemeyeceği bir teklif yapardım...
-Mayko Andolini- |
|
|
|
|
| hepsimanyagi |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 02:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
fb1907yasemin demiş ki: hepsimanyagi demiş ki: hemen cemreyi sorarım eğer verirse e mail adresini isterim  komiksin sen bence cemreyi görsen ne yaparsın başlığı aç eğer varsa cevap ver benceeeee 
sağol ama ben hangisine nasıl ve ne cevap vereceğimi biliyorum söylemene gerek yok ona da cevap verdim sen rahat ol  |
|
|
|
|
| yoshycan |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 11:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 11:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Görevli

|
yoshycan demiş ki: tanışmaya çalışırım bende  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 11:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Takımdan

|
Samimi olmaya çalışırdım(en iyisi bu)  |
|
|
|
|
| axxa |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
direk boynuna atlarım seni çoook seviyorum derim.lütfen bunu yasemin duyyysun onu çooook seviyorum.onların konserlerine gidemiyorum bunun içinde çok üzgünüm ayrıca eren ablayı gülçin ablayı ve cemre ablayı çoook seviyorum tabi yasemin abla başta  |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Pazar, Ekim 7, 2007 16:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| heyecandan heykele dönerdim heralde |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazar, Ekim 7, 2007 21:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Takımdan

|
Direk kendimi bile tanıtmadan zarfın içinde yazdığım şu şiiri verirdim. Şiir bana ait değil ama tam Yasemin için yazılmış gibi.
Sana uzak kentlerden birinde,
Zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi.
Onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi.
İnsan her gün anımsar mı aynı gözleri?
Seni seviyordum ve senin haberin yoktu.
Saçlarını izliyordum uzaktan,kulağının arkasına düşüşü.
Ve burnun herkesten başkaydı işte.
Güldüğün zaman yukarıya bakardın.
Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı.
Ne güzeldiler.
Sen bilmiyordun, ben seni seviyordum.
Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler,
Duvarlara, vitrin camlarına, kaldırımlara çarpıyordu.
Geri dönüyordu çoğalarak. Senin sesini duyduğum
masalarda erteliyordum her şeyi.
Her şeyi erteleyişim oluyordun.
Kalp ağrısı oluyordun.
Birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun.
Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk.
Dönemeçler geçiyor,köprüler göze alıyor
ve bazen tekin olmayan suların üzerinden atlıyorduk.
Cesurduk.
Ufuk çizgisi maviydi,
gün batımı hep turuncu ve kırmızıydı tüm karanfiller.
Ben seni seviyordum, sen bilmiyordun.
Sevinçlerim oluyordun ara sıra,sen hiç bilmiyordun.
Sonra herhangi biri oldun.
Bütün sevinçlerim bittikten sonra.
Yağmurlar yağdı serin Haziran akşamları.
Derken bir gün uzaktan gördüm seni.
Saçların bana inat, başın her şeye meydan okuyarak
işte yine aynı,kalbimi acıttın, her zamanki gibi.
Değiştik sanıyordum ve sen yine bilmiyordun.
Şimdi bunları anlatsa sana birileri,
kimbilir ya da boş ver bilme en iyisi.
-İclal Aydın- |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Pazartesi, Ekim 8, 2007 00:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| önce donup kalırdım sonra bana çimdik atmasını isterdim eğer bişey olmuyorsa rüyadayımdır ama kısa süreli bir acı hissedersem o zaman en büyük hayalim gerçekleşmiş olur |
|
|
|
|
|
|