| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
| adventureman |
Tarih: Salı, Ağustos 22, 2006 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Site Admin

|
Aman Allah Korusun, Allah Gecinden Versin ...  |
|
|
|
|
| unforgiven |
Tarih: Salı, Ağustos 22, 2006 20:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
yasemını gorsem once kendımıde soyle ıyıce 1 tokatlardımm acaba halen uyuyormuyum dıyeee  |
|
|
|
|
| unforgiven |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| baktım uyumuyorum diceem ilk şey '' BENİMLE EVLENİRMİSİN '' |
|
|
|
|
| eylull |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
görsem önce merhaba iyi günler derim.sonra sizi çok seviyorum,hayranınızım derim.tel.numarasını isterim.varsa e-mailini isterim.
ya kafayı kullanın tel nosunu istersem ömür boyu yaseminle konuşma hatta görüşme fırsatın bile olur.e-mail için de aynı şey geçerli.ve grup hepsi e-maİL kullanmıyormuş.boşverin yaaa siz telefon nosunu isteyin ok...
e ben de tabii!(hepsinin imzsı ve kendi yzaıları go girl ün özel sayısında var.).  |
|
|
|
|
| unforgiven |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 16:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| e mailini ve tlf bulursan n olur bana da verrrrrrr pleaseee |
|
|
|
|
| yess12 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 18:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
yaseminle karşılaşsam tek kelimeyle ölürüm  |
|
|
|
|
| kolera |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 28, 2006 20:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
ck fazla abartmam o da bisim gibi bi insan sonucta imzalı bi resmini isterim sanırım  |
|
|
|
|
| gruphepsiyasemin22 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 12:55 - Mesaj konusu: Re: NOolcak |
|
|
Yeni Üye

|
toucaNever demiş ki: Ya noolcak ya düşer bayılırdım fln ööle daha etkileyici olurdu hem ya da seni çok seviyorum diyip bi de öpücük isterdim bi de foto makinesi hep yanımda olduğu için foto çektirirdim...
bende foto çeker resim imzalattırır e-mail adresini isterdim. birde sitemin adresini verirdim girsin gezsin diye ...birde sarılmak isterdim ama istemezki o kim ben kim..bütün hayranlarına sarılacak olursa yaseminin hali nice olur?? |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 13:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| unforgiven |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 16:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
işte ben de onun için hemen konuya gırer evlenmek ıstedıgımı solerdımm
pişman olmaazsın YASSS |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
kabul edeceğini sanmıyorum  |
|
|
|
|
| unforgiven |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| ben de daha iiisini mi bulacak bea |
|
|
|
|
| ceza99 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
ben fotoğrafını çekip imza alırdım sarılırdım yani  |
|
|
|
|
| unforgiven |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| arkadaş konumuzla ilgili diiil ama sen ceza mı dınlıyon bee ıyyy hıp hop diiince akla gelen ilk isim bence SAGOPA KAJMER ( HERKESTEN OZUR DİLİYORUM ) KONUNUN DISINA CIKTIIM ICIN |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
unforgiven demiş ki: ben de daha iiisini mi bulacak bea
OOOOOO ONUN SEVGİLİSİ VAR BİLE DEMEKKİ SENDEN İYİLERİDE VARMIŞ  |
|
|
|
|
|
|