Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 22, 2006 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Site Admin Site Admin
Aman Allah Korusun, Allah Gecinden Versin ... Wink

unforgiven
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 22, 2006 20:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
yasemını gorsem once kendımıde soyle ıyıce 1 tokatlardımm acaba halen uyuyormuyum dıyeee Shocked Shocked

unforgiven
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
baktım uyumuyorum diceem ilk şey '' BENİMLE EVLENİRMİSİN ''

eylull
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
görsem önce merhaba iyi günler derim.sonra sizi çok seviyorum,hayranınızım derim.tel.numarasını isterim.varsa e-mailini isterim.
ya kafayı kullanın tel nosunu istersem ömür boyu yaseminle konuşma hatta görüşme fırsatın bile olur.e-mail için de aynı şey geçerli.ve grup hepsi e-maİL kullanmıyormuş.boşverin yaaa siz telefon nosunu isteyin ok...
e ben de tabii!(hepsinin imzsı ve kendi yzaıları go girl ün özel sayısında var.). Surprised

unforgiven
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 16:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
e mailini ve tlf bulursan n olur bana da verrrrrrr pleaseee

yess12
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 18:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
yaseminle karşılaşsam tek kelimeyle ölürüm Embarassed

kolera
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 28, 2006 20:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ck fazla abartmam o da bisim gibi bi insan sonucta imzalı bi resmini isterim sanırım Wink

gruphepsiyasemin22
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 12:55 - Mesaj konusu: Re: NOolcak
Yeni Üye Yeni Üye
toucaNever demiş ki:
Ya noolcak ya düşer bayılırdım fln ööle daha etkileyici olurdu hem ya da seni çok seviyorum diyip bi de öpücük isterdim bi de foto makinesi hep yanımda olduğu için foto çektirirdim...

bende foto çeker resim imzalattırır e-mail adresini isterdim. birde sitemin adresini verirdim girsin gezsin diye ...birde sarılmak isterdim ama istemezki o kim ben kim..bütün hayranlarına sarılacak olursa yaseminin hali nice olur??

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 13:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Laughing Laughing Laughing Laughing Very Happy Very Happy Razz Razz

unforgiven
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 16:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
işte ben de onun için hemen konuya gırer evlenmek ıstedıgımı solerdımm
pişman olmaazsın YASSS

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Laughing Laughing

kabul edeceğini sanmıyorum Cool Very Happy

unforgiven
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
ben de daha iiisini mi bulacak bea

ceza99
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ben fotoğrafını çekip imza alırdım sarılırdım yani Laughing Wink

unforgiven
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
arkadaş konumuzla ilgili diiil ama sen ceza mı dınlıyon bee ıyyy hıp hop diiince akla gelen ilk isim bence SAGOPA KAJMER ( HERKESTEN OZUR DİLİYORUM ) KONUNUN DISINA CIKTIIM ICIN

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
unforgiven demiş ki:
ben de daha iiisini mi bulacak bea

Very Happy OOOOOO ONUN SEVGİLİSİ VAR BİLE DEMEKKİ SENDEN İYİLERİDE VARMIŞ Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 21 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 19, 20, 21  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi