Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'e şarkı

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 22:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e şarkı
Takımdan Takımdan
Cidden Yasemin'in üzerine tam oturuyor bu şarkı naz. "Bir hayli özenip bezenip yaratmış seni Allah." Hele bu kısmı üzerine otururken cuk tınısını da veriyor. ( Bkz: Cuk oturmak Shocked )

Duman - Seni kendime Sakladım

Seni kendime sakladım
Hepsini ben hesapladım

( Şimdi farkettim "Seni kendime sakladım" kısmını söylerken sadece Yasemin içindi ama ikinci mısradaki Hepsini ben hesapladım kısmıyla Kaan Tangöze resmen bana "diğerlerini de unutma eşek herif" diyor. Ne büyük söz yazarı bu adam ya. )

cemrelifcemree
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 23, 2007 19:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e şarkı
Üye Üye
şarkılarla anlatılamazlar kii

Merve94Yasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 24, 2007 21:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e şarkı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ferhat Göçer - Cennet

CHN01
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 04:27 - Mesaj konusu: şarkı sözü
Üye Üye
şarkı seçecek olsam örneğin Kıraç Yıldızlarda kayar yada Gülden Karaböcek akşam güneşi... ama ben kendim şarkı sözü yazıyorum yasemin için.... biraz zor oluyor edebiyatım iyidir ama hiç bu kadar yazarken zorlanmamıştım ...

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 28, 2007 13:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e şarkı
Takımdan Takımdan
Seni çok seviyorum her zaman seveceğim,bin kalbim olsa sana hepsini vereceğim...

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 28, 2007 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e şarkı
Takımdan Takımdan
Ahirim Sensin Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 10:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e şarkı
Takımdan Takımdan
The Fast and The Furious - Tokyo Drift Very Happy

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 13:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e şarkı
Takımdan Takımdan
Herşeye Rağmen

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e şarkı
Görevli Görevli
Hepsi (ÇOK GÜZELSİN)

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 30, 2007 23:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e şarkı
Takımdan Takımdan
Aslı - Yardımcı Olmuyor

CHN01
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 31, 2007 00:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e şarkı
Üye Üye
Gülden Karaböcekten, Akşam olur gizli gizli ağların.

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 31, 2007 00:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e şarkı
Takımdan Takımdan
Müzeyyen Senar - Akşam oldu Hüzünlendim Ben Yine ( Yok ya bunun Yasemin'le bir alakası yok sadece seviyorum)

Barış Akarsu - Vurdum En Dibe Kadar ( Aslında bu da pek alakalı değil ama en azından benim durumu özetliyor )

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 31, 2007 13:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e şarkı
Takımdan Takımdan
Sevda Çiçeği...

melikeyasmin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 1, 2007 13:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e şarkı
Yeni Üye Yeni Üye
Valla bütün hepsini yazmışsınız bana yazacak birşey kalmamış.

---
Admin Notu :
Lütfen mesajlarınızı yazarken türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz.
Duyuru ve kurallara uygun olmayan mesajlarınız onaylanmayacaktır.

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e şarkı
Takımdan Takımdan
Bu her mevsim söyler misin
Mecbur eden buna yar sen misin
Soran beni yarım bulur
Sen bir tek gül ey yar tamam olur

( Seviyorum Yaşar'ın şarkılarını ama eski tadı kalmadı onlarda da )

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
6. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi