Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 23, 2008 16:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Katılıyorum Mehmet süpersin! Very Happy

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 01:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Süper olan ben değilim ki... Siz yazana değil yazdırana bakın... Süper olan yazdıran... Ben sadece acizane bir katibim Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 13:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Vay Shocked Mehmet yaza yaza katip olmuş... Laughing Müthiş yazıtlar. Wink Döktürmüşsün.Yazdıran kişi bizim canımız...!Senin her şeyin...! Smile Ben bu defa yazana değil Mehmet'in de dediği gibi yazdırana çok çok teşekkür etmek istiyorum.(Yasemin ablama... Razz Seni sevmemek için hiç bir neden yok işte bir neden daha...Seni müthiş derecede anlatan yazar. )

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 14:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmet sana hayranım valla. Uzun zamandır katılmıyor sadece izliyordum. Çok süpersin. Bende senin yaptığın gibi yapacağım artık. ERENe aşkımı herkese itiraf edeceğim ve haykıracağım.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 25, 2008 17:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Mehmet sana ne yorum yapılabilir ki!!...
O kadar içten yazmışsın ki bunları!!...
Crying or Very sad
Çok duygusallaştım...
Yani bu sitede 'aşığım' diyen kimseye(Yasemin'e, Gülçin'e, Eren'e aşığım diyen -ve Cemre'm demiyorum, tanışmadım çünkü öyle biriyle Laughing ) sana inandığım kadar inanmadım hiç!!...
Okurken yazdıklarını resmen içim ısındı!!...
Çok içtensin Mehmet!!... Laughing Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 26, 2008 16:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Akıl Sandığında ki Kilit
Yazamıyorum hiçbir şey… Kilitleniyorum bazen, senin için kurduğum cümleler siliniveriyor aklımdan, unutuyorum her şeyi. Garip bir sis çöküyor aklıma. Zorluyorum sisi dağıtmak için, tüm gücümle beynimde ki dumana üflüyorum, içimde hava kalmıyor ama duman dağılmıyor. Zorluyorum yazabilmek için, tek çıkanlar birkaç zorlama sevgi cümlesi o kadar. Kaybediyorum seni… Seninle birlikte kendimi… Yüzün bile siliniyor aklımdan o güzel burnunu ve gülümsemeni bile anımsayamıyorum bazen. Sana dair her şey siliniyor tek bir şey kalıyor, gözlerin… Onlar hep aklımda, Hamlet’in dediği gibi; Siliniyor bütün boş anılar ıvır zıvır bütün bildiklerim beynimin defterinden yapraklarından da yalnız senin gözlerin kalıyor. Kaybediyorum seni… Hoş, bu güne kadar hiç bulamamıştım gerçi… Belki yine dalgalanır aklımın okyanusu diye eski yazdıklarımı okuyorum tek tek. O cümleleri yazarken tekrar geri getirmeye çalışıyorum içinde bulunduğum halet-i ruhiyeyi. Fayda etmiyor… Düşüncelere dalıyorum uzun uzun, bir iki saat gidiyor bu düşünce furyası. Sonra… Bir Barış Manço şarkısında, eski bir Sadri Alışık filminde ya da en basitinden amatör bir şairin şiirinde sana dair bir şeyler buluyorum. Bir ipucu oluyor bu bana. Ondan yola çıkarak tekrar yazmaya başlıyorum… Ve hiç olmadığı kadar net hatırlıyorum seni. Eski konserleri saniye saniye tekrar yaşıyorum. Ve ölesiye bir istek duyuyorum sensiz geçen her dakikam ömrüme eklensin diye. 17 senelik bu yaşlı çocuk sensiz geçirdiği anları hiç yaşamamış olsun istiyorum…
Olmuyor…

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 28, 2008 01:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Görevli Görevli
Kardeşim süper olmuş tebrikler... Wink Sende ki bu ilhamlar nereden geliyor anlamıyorum. Bana bir tanesi uğramıyor be! Smile

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 28, 2008 13:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmet hocam gerçekten süper olmuş.. Bu senin ilhamsız halinse artık ilhamlısı nasıl bilemiyorum.. Very Happy

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 00:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Anladım, imkânsızsın sen, her zaman bir hayal olarak kalacaksın. En fazla tanışabilmiş olacağım seninle ve bundan ne az ne fazlası gerçekleşecek o tanışmada… Anladım, bir boşluk hissi olacak üzerimde hep hani nasıl anlatsam bir anda başını tavana vurmak gibi. Garip bir farkındalık hali. Hani nasıl anlatsam bir şey gibi… Bir şey gibi, kötü… Hah, düşmek gibi, ama sonsuz bir boşluğa düşmek gibi, düşmekten sıkılmak gibi, artık dibe vurmak için tarifsiz bir arzu duymak gibi… Anladım, cümlelerimin öznesi hep sen ve ben olacak asla bizli cümleler kuramayacağım ya da sen ve beni aynı cümle içinde kullanamayacağım hiçbir zaman… Anladım, ben senin için hep bir tanıdık uzaktan selam verilecek biri en fazla bir tokalaşma olacağım. “Adı neydi ya bu çocuğun?” diyeceğin biri olacağım belki de… Anladım, hayal ve gerçeğin apayrı şeyler olduğunu ve imkânsız aşk denilen şeyin gerçekten var olduğunu daha da kötüsü tam da başımda olduğunu… Anladım, yazdıklarımı herkes okusa da yalnız senin okuyamayacağını, farkında dahi olmayacağını ve okuyanların bir çoğununun benim delirmiş ve sorunlu olduğumu düşüneceklerini ve onların ne düşündüklerinin yine umurum da olmayacağını anladım…

Neyi anlayamadım biliyor musun?

Aynaya baktığımda oradan bana bakanla, aynanın kenarına sıkıştırılmış senin resmin arasında ki farkı bu güne kadar fark etmememi anlayamadım… Ben daha dünyaya gelmemişken senin çoktan dans etmeye başladığın gerçeğini unutmamı anlayamadım… Her konsere büyük beklentilerle gidip hayal kırıklığıyla dönmekten uslanmamamı anlayamadım… Yasemin ben her şeyi anladım da bir kendimi anlayamadım bir de neyime güvenip senin gibi mükemmel birini sevdiğimi?

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 01:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmet hocam seni sadece tebrik ediyorum.. Süpersin hocam.. Wink

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 14:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Görevli Görevli
Ben de tebrik ederim kardeşim seni. Süper olmuş. Smile

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 20:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
çok güzel yazmışsın... Wink

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 23:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmet ne diyebilirim ki? Tek kelime ile MÜTHİŞ. Tebrik ediyorum.

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 14:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Mehmet, ne yapacağız bir kardeşim? Sen Yasemin, ben Eren...

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Görevli Görevli
ya hocam yazdıklarına yorum yapılamaz nasıl yazıyorsun bunları gerçekten hayret ediyorum tekrar tekrar tebrik ediyorum seni Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 16, 17, 18  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi