| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
| mandalina19 |
Tarih: Cuma, May 9, 2008 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bence de biliyor Mehmet Abi. Umarım okumuştur  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cumartesi, May 17, 2008 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ay inanmıyorum sana canım ya...Süper olmuş.Dediğim gibi bir kıza senin kadar bağlanan bir insan tanımıyorum,bilmiyorum,duymadım.Gerçi sen onu insan olarak görmüyorsun.Onu melek olarak görüyorsun.Melek=Yasemin...Dolayısıyla diğer kızlardan ayıran özellik çıkıyor karşımıza.Yasemin'de bu yazdıklarını görse dünyanın en mutlu insanı(meleği)olacağına eminim...Ellerine sağlık.Her zamanki gibi döktürmüşsün.Umarım bir gün Yasemin ile tanışırsın... |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, May 17, 2008 21:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| gulchin2906 |
Tarih: Pazar, May 18, 2008 14:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Üye

|
| çok güzel olmuş yaa... duygu dolu! |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, May 21, 2008 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Nasıl anlatsam ki? Ya da nasıl anlatılır ki sana olan aşkım?
Hani bazen aşkı ararsın ya hani bir türlü bulamazsın hani nereye baksan yeni bitmiş olur ya işte öyle bir his ki;
Gök gürültülü sağanak bir yağmurun ardından güneş açması gibi, oluşan gökkuşağını seyretmek gibi, çocuk aklıyla gökkuşağına dokunmak isteyip başaramamak gibi…
Nasıl anlatsam ki? Ayrı kalıp sonra da kavuşmak gibi, hiç beklemediğin bir anda kapıyı açtığında karşında ona ait gülen bir çift göz görmek gibi, aylardan sonra ki ilk sarılma gibi…
Lapa lapa yağan karı sıcak bir fincan kahveyle camdan izlemek gibi… Kar topu oynarken düşüp yaralanan çocuklara içten içe özenmek gibi…
Nasıl anlatsam ki? Hani dibe vurduğunda, her şey bitti diye düşündüğünde son dakikada sana uzanan o el gibi... Mesela annenin hediye ettiği cep telefonunu kaybettin diye üzülürken birinin “Bu telefon kimin?” diye bağırması gibi.
Nasıl anlatılır ki? Sıcak bir yaz günü kavrulurken aniden bastıran yağmur gibi… Toprak kokusunu içine çekmek gibi…
Nasıl anlatsam ki, nasıl dile gelir ki? Ne bileyim işte mesela; çok eski bir şarkının diline dolanması gibi, gün ortasında, akşamında hep o şarkıyı mırıldanmak gibi…
Nasıl anlatsam ki? Uzun bir otobüs yolculuğuna çıkmak gibi, okurum diye aldığın kitabı yarım bırakıp uykuya kalmak gibi, uyandığında karşında dalgalı mavi denizi görmek gibi, en önemlisi bu yolculukta yalnız olmamak gibi…
Birini dünyanın en mutlu insanı yapma şansını yakalamak gibi, onun gözlerinde ki sevinci yakalamak gibi, sevinç olmak gibi…
Sessiz bir kış akşamı kendini kimsesiz hissederken sessizlik bir sis gibi çökmüşken onun resimlerine dalıp gitmişken çalan telefonda onun sesini duymak gibi…
Nasıl anlatsam ki? Ne bileyim işte… Anlatılmıyor ki... |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Çarşamba, May 21, 2008 17:28 - Mesaj konusu: Yasemin |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok güzel  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Çarşamba, May 21, 2008 20:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Çok güzel,bayıldım...  |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Çarşamba, May 21, 2008 20:32 - Mesaj konusu: Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
süper mehmet sen mi yazdın yine  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, May 21, 2008 22:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Evet bana ait bir yazıt  |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Çarşamba, May 21, 2008 23:20 - Mesaj konusu: Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
hım beğendim  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, May 22, 2008 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Muhteşem..
Senin düşüncelerini bu yazılardan anlamamak imkansız..  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cuma, May 23, 2008 00:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
| Bazı geceler seni düşünmekten, seni hayal etmekten, seninle konuşmaktan uyuyamıyorum. İşe yarar diye yatağımın kenarına astığım gazete köşesine ilişiyor gözüm. ?Bilim adamları uykuya dalmak için sakin bir manzara düşünmenin yeterli olacağını açıkladılar.? Bilim adamları her zaman bilemiyorlar işte. Sakin bir manzara hayal ediyorum. Mavi-Gri bir deniz, akşam güneşi, ıssız, yumuşak ve sıcacık bir kumdan sahil? Ve ben o kumlara uzanıp akşam güneşini izliyorum ama? Hemen sonra sen düşüyorsun o hayale ve bu sefer sen seyrediyorsun akşam güneşini, usul usul dalgalanan denizi, bense sadece seni? Ne kadar izlediğimi hatırlamıyorum seni ama kalkıp gidiyorsun bir süre sonra uçsuz bucaksız kumsal boyunca. Arkana, bana hiç bakmıyorsun bile. Sana seslenmeye çalışıyorum duymuyorsun. Peşinden koşmak istiyorum ama bir şey beni yavaşlatıyor yetişemiyorum. Duruyorum sonra düşünüyorum beni yavaşlatan, arkamdan çekiştiren bacaklarıma dolanan bu lanet ne diye? Arkama dönüp bakıyorum ve gözlerimin içine kinle bakan kendimi görüyorum? |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Cuma, May 23, 2008 10:50 - Mesaj konusu: Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ellerine sağlık yine süper olmuş |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cuma, May 23, 2008 14:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cuma, May 23, 2008 14:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
|
|