| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
| devrem |
Tarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 22:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Görevli

|
hepsisenacemre; süpermiş demenin neresine uyuz oluyorsun.? Kendi görüşleridir saygı duymalısın... Mehmet süpersin kardeşim...  |
En son devrem tarafından Cuma, Nisan 25, 2008 23:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Nisan 25, 2008 02:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Şu şekilde süper, hislerini bu kadar yoğun hissetmesi, açıkca söylemesi ve gerçekten sevmesi 'süper'  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cuma, Nisan 25, 2008 23:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Evet mayko çok süpersin. Böyle davranan arkadaşlara gerçekten hasta oluyorum. Çok olgunca cevap yazıyorsunuz. Tebrik ederim. Senin çektiğin acı nedeniyle bende üzgünüm ama açıklamalarda süper |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazartesi, May 5, 2008 22:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Sen hiç aşık oldun mu Yasemin? Birini sevipte söyleyemediğin oldu mu hiç? Uzaktan uzağa sevdin mi? Yaklaşmak isteyipte yaklaşamadığın oldu mu? Onun dışında birine dokunmanın ne kadar anlamsız olduğunu keşfettin mi hiç? Yada bir isme hiç bu kadar çok anlam yüklediğin oldu mu? Onu görmekten korktuğun için aslında biraz da onu düşündüğün için geceleri uyuyamadığın oldu mu? Bu yüzden okulda uyudun mu hiç? Sert tahta sıranın üzerinde ki rüyalarında onu görürken seni uyandıran hocandan nefret ettin mi hiç. Lanetler savurdun mu sessizce. Ona yaklaşabilmek için plan yapmaktan parmaklarında mürekkep izi kaldı mı hiç. Aynanın kenarına sıkıştırdığın resmine bakarken kendi aksini gördün mü hiç? İki görüntü arasında ki onlarca farkı farkettin mi? Hiç ağlamak isteyipte ağlayamadığın oldu mu? Sanki seni izliyormuşçasına ağlamaktan utandığın oldu mu hiç? Hiç durup dururken acaba şu anda ne yapıyordur dediğin oldu mu? Onun bulunduğu şehrin ne yönde olduğunu öğrenip o yöne doğru bir adım atıp şimdi ona bir adım daha yakınım diye içten içe sevindiğin oldu mu? Şehri tepeden gören bir yere çıkıpta aşağıda ki evlere baktın mı hiç? O evlerden birinin ona ait olduğunu düşünüp kendini dünyanın ona en yakın insanı gibi hissettin mi? Sırf adı onunla aynı diye birine büyük bir sempati duydun mu? Hiç dalgın dalgın onu düşünüp hayallere dalmışken odana girip seni hayallerinden çeken babandan nefret ettin mi bir an için? Hiç onun için yazdıklarını başkasının görmesinden utandın mı? Yada yazdıklarını belki o da görür diye herkese gösterecek kadar cesur oldun mu hiç? Yasemin sen hiç aşık oldun mu?...
Ben oldum...
-Mayko- |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Salı, May 6, 2008 15:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Süper..
Duygulandım..  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Salı, May 6, 2008 16:03 - Mesaj konusu: . |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Ah..Mehmet abicim ah..4 gün öncesine kadar senin çektiğin acıya üzülüyordum.Ama şimdi seni anlıyorum gerççekten çok zor kim olduğunu sen biliyorsun...  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Salı, May 6, 2008 19:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
çok güzel... Umarım bir gün o'da bunu öğrenir, dünya'da bir yerlerde onu senin kadar seven biri olduğunu bilmeli... (tabi biz Hepsi fanları ayrı mesele)
Hepsi'den Gecelerce şarkısını dinleyince aklıma senin durumun geliyor... |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Salı, May 6, 2008 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Valla çok süper olmuş. Çok duygulu. Bir insan kendini ancak bu kadar ifade edebilir. Senin için üzücü bir durum ama kendini ifade etmen ve etme biçimin çok güzel. |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Salı, May 6, 2008 21:13 - Mesaj konusu: Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
| mayko bunu senmi yazdın ay çok süper olmuş eline sağlık çok beğendim. |
En son burjuyasemin tarafından Perşembe, May 8, 2008 19:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| mayko |
Tarih: Salı, May 6, 2008 21:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
| İlham "yaz" diyor bana bazen bende elimden geldiğince yazıyorum arkadaşlar. Hepinize çok teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 12:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Mehmet ne diyeyim yani. Süper olmuş. Çok duygulandım hatta 1-2 damla süzüldü gitti...Hani durduk yerde, acaba ne yapıyordur, ona daha da yaklaştım, bu evlerden biri onun olabilir mi gibi sorular soruyorsun ya; bu soruların hemen hemen hepsi bende de var. Tebrik ederim tekrar, süper olmuş. Yasemin okusa ne düşünür, çok merak ediyorum.  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
| Mehmet seni tebrik ederim.Emin ol ki Yasemin bu satırları okuyordur.. |
|
|
|
|
| gitaristm |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Katılıyorum Berkanyoshy benim düşünceme göre de Yasemin bu satırları okuyordur. Biliyordur ki onu bu kadar seven ona karşı bu kadar içtenlikle duygularını anlatan biri var. Ve sende emin ol Mehmet Yasemin eğer bunları okuyorsa seninle tanışacağı günü bekliyordur. Duygularını çok güzel ifade ediyorsun. İlham geldiği zaman "yaz" dediği zaman lütfen yazmamazlık yapma. Yazmak da duygularını ifade etmek de sana iyi gelecektir. |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 19:54 - Mesaj konusu: . |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Aşk yaşayınca mükemmel,ayrıyken acı vericidir...(vayy be ben yazdım bu sözü... )Aynen dediğim gibi aşk insana neler yaptırmaz ki... |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 20:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
| Yazdıklarınıza ne kadar sevindim anlatamam. Umarım arkadaşlar... Umarım okuyordur... Umarım biliyordur... |
|
|
|
|
|
|