| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 15:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
çok duygusal  |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Üye

|
ben erkek olsaydım kesin yasemine aşık olurdum ..mehmet ellerini sağlık gözüm acıdı ama okudum...güzel olmuş eğer kız arkadaşın varsa sen yandın bu yazıdan sonra  |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 16:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok güzel olmuş...  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Pazartesi, Nisan 14, 2008 08:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Görevli

|
Ah Yasemin ah...! Aşk adama neler yaptırıyor vallaha! |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazartesi, Nisan 14, 2008 17:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
Öyle valla  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazar, Nisan 20, 2008 22:13 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
Mehmet abiyi ancak platonikler anlar..
Bence Mehmet abi Yasemin'i sevgilisinden bile çok seviyor...
Ama Mehmet abi gibi Yasemin'e aşık kişileri getirseniz...
Mehmet abi en çok sevenidir...  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazar, Nisan 20, 2008 22:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Aah Senacım ah. Platonik Aşk. Uzaktan uzağa sevmek. Karşında durması. Onun için deli olman içten içe yanman ama bunu onun bilmemesi....
Ya da daha kötüsü. Benim gibi ulaşılması zor birine aşık olmak. Onu yakından gördüğün saatleri toplasan 1 gün etmeyecek olmaması. Sevdiğini söylemen için bir an verilse o anda bütün kalbinden geçenleri anlatacağını bilmen ama sana inat o bir anın sana verilmemesi. Yine içten içe yanman. Ancak kalbinde yinede bir umut taşıman. Zor be Senacım çok zor... |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazartesi, Nisan 21, 2008 13:15 - Mesaj konusu: ... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Allah sana sabır versin Mehmet abi çok zor işin inşallah istediğin birgün olur...  |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Salı, Nisan 22, 2008 18:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Üye

|
mehmet abi seni ancak ben anlarım bana dök içini  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Salı, Nisan 22, 2008 23:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: mehmet abi seni ancak ben anlarım bana dök içini
Dökmek ister içini içim
Anlatmalı mı biçim biçim
Her neşe bir içim
Ve içlenişime direnişim
-Sagopa Kajmer-
İçim içini dökmek istiyor ama ben içimdekileri biçim biçim anlatamıyorum . Arada kalbimde ki fırtınadan ufak bir esinti dışarı kaçıp bu başlığa yazdıklarıma benzer sözlere dönüşüyor. |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
Gerçekten aşk çok garip bir şey. Bende EREN e aşığım. Karşılıksız olduğunu ve asla gerçekleşmeyeceğini bile bile. Başkalırının sen delimisin? Demesine aldırmadan sevmek. Sevdiğıin için herşeyi göze almak ve onun bir tek bakışı için tüm hayatını yakmak. Bunları yapmak gerçekten çok güçtür ve herkesin yapabileceği şeyler değildir. Bütün bunları yapmak. Fakat sadece karşılıksız yapmak. İşte bunları yapmaya aşk derler. Evet kimler aşık bakalım?
BEN ERENE AŞIĞIM  |
|
|
|
|
| hepsikoliklerii |
Tarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 17:52 - Mesaj konusu: yasemin |
|
|
Üye

|
| süpermiş gerçekten paylaşım için sağol |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 21:01 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ya kusura bakmayın ama ''Süpermiş'' diyenlere uyuz oldum.Ya bu süper birşeymi acı çektiğini yazıyor...Çok kötü..  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
Belkide sadece açıklamalar için süper deniyordur?  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
| Benim için üzülenler de teşekkürler süpermiş diyenler de sağolsun. Farklı görüşlerdir. Zira benim için üzülenler çektiğim acıyı, süpermiş diyenlerse bu acıya katlanma gücümü anlayanlardır. |
|
|
|
|
|
|