Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 15:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok duygusal Crying or Very sad

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Üye Üye
ben erkek olsaydım kesin yasemine aşık olurdum ..mehmet ellerini sağlık gözüm acıdı ama okudum...güzel olmuş eğer kız arkadaşın varsa sen yandın bu yazıdan sonra Confused

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 16:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel olmuş... Crying or Very sad

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 14, 2008 08:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Görevli Görevli
Ah Yasemin ah...! Confused Aşk adama neler yaptırıyor vallaha!

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 14, 2008 17:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Öyle valla Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 20, 2008 22:13 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmet abiyi ancak platonikler anlar..
Bence Mehmet abi Yasemin'i sevgilisinden bile çok seviyor... Confused Crying or Very sad
Ama Mehmet abi gibi Yasemin'e aşık kişileri getirseniz...
Mehmet abi en çok sevenidir... Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 20, 2008 22:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Aah Senacım ah. Platonik Aşk. Uzaktan uzağa sevmek. Karşında durması. Onun için deli olman içten içe yanman ama bunu onun bilmemesi....
Ya da daha kötüsü. Benim gibi ulaşılması zor birine aşık olmak. Onu yakından gördüğün saatleri toplasan 1 gün etmeyecek olmaması. Sevdiğini söylemen için bir an verilse o anda bütün kalbinden geçenleri anlatacağını bilmen ama sana inat o bir anın sana verilmemesi. Yine içten içe yanman. Ancak kalbinde yinede bir umut taşıman. Zor be Senacım çok zor...

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 21, 2008 13:15 - Mesaj konusu: ...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Allah sana sabır versin Mehmet abi çok zor işin inşallah istediğin birgün olur... Crying or Very sad Confused

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 22, 2008 18:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Üye Üye
mehmet abi seni ancak ben anlarım bana dök içini Crying or Very sad Crying or Very sad

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 22, 2008 23:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Alıntı:
mehmet abi seni ancak ben anlarım bana dök içini

Dökmek ister içini içim
Anlatmalı mı biçim biçim
Her neşe bir içim
Ve içlenişime direnişim

-Sagopa Kajmer-

İçim içini dökmek istiyor ama ben içimdekileri biçim biçim anlatamıyorum Sad. Arada kalbimde ki fırtınadan ufak bir esinti dışarı kaçıp bu başlığa yazdıklarıma benzer sözlere dönüşüyor.

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gerçekten aşk çok garip bir şey. Bende EREN e aşığım. Karşılıksız olduğunu ve asla gerçekleşmeyeceğini bile bile. Başkalırının sen delimisin? Demesine aldırmadan sevmek. Sevdiğıin için herşeyi göze almak ve onun bir tek bakışı için tüm hayatını yakmak. Bunları yapmak gerçekten çok güçtür ve herkesin yapabileceği şeyler değildir. Bütün bunları yapmak. Fakat sadece karşılıksız yapmak. İşte bunları yapmaya aşk derler. Evet kimler aşık bakalım?

Embarassed BEN ERENE AŞIĞIM Embarassed

hepsikoliklerii
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 17:52 - Mesaj konusu: yasemin
Üye Üye
süpermiş gerçekten paylaşım için sağol

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 21:01 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya kusura bakmayın ama ''Süpermiş'' diyenlere uyuz oldum.Ya bu süper birşeymi acı çektiğini yazıyor...Çok kötü.. Crying or Very sad Crying or Very sad

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Belkide sadece açıklamalar için süper deniyordur? Confused

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Benim için üzülenler de teşekkürler süpermiş diyenler de sağolsun. Farklı görüşlerdir. Zira benim için üzülenler çektiğim acıyı, süpermiş diyenlerse bu acıya katlanma gücümü anlayanlardır.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 15 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi