Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 15:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Mehmet harika yazmışsın..
O kadar düşündüm bu kelimeler karşısında "harika" dan başka birşey bulamadım..

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 16:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gerçekten harika Wink
elinize,yüreğinize sağlık Wink

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 16:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
O kadar içten yazabiliyorsun ki Mehmet Abi , insan gerçekten çok duygulanıyor Wink

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 01:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmet süper yazıyorsun harikasın Very Happy

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 10:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Son Tango dedik ama şeytan dürtüyor işte Confused

İntizar
O ölümsüz aşktan arta kalan
Toplasan bir avuç yalan
Sönen umutlarımla birlikte
Kalbime edilmiş talan…
Anlatmak kolay olanları
Hani bir şarkın vardı çalan
Öyle saf ki sevgimiz…
Yalan… Yalan…

-Mayko-

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 10:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ellerine sağlık mayko

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 12:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Harika olmuş Mehmet. Sad Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Çok beğendim.Harika. Wink

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 21:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Şimdi benim anlamadığım bir şey var...Mehmet'in Yasemin'e karşı olan duyguları azaldı mı?? Rolling Eyes

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 8, 2008 01:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
En azından şimdilik öyle...Azalmanın da ötesinde hatta.. Wink

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 8, 2008 02:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
1. si,
"Öyle saf ki sevgimiz…
Yalan… Yalan… "

Yine yapmışsın yapacağını... Wink

2.si,
-Şimdi benim anlamadığım bir şey var...Mehmet'in Yasemin'e karşı olan duyguları azaldı mı??
Rolling Eyes -En azından şimdilik öyle...Azalmanın da ötesinde hatta.. Wink

Azaldı değil, bitti. Kolay kolay başlayacağını da sanmıyorum...

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 8, 2008 10:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Evet olmayacak bir şeymiş gibi duruyor ama malesef öyle Confused

Yapılmayacak şeyler yapınca birileri
Olmayacak şeyler de oluyor tabii Confused

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 24, 2008 23:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmet yazdıklarından dolayı seni çok tebrik ediyorum çok güzel şeyler yazmışsın... Kardeşim çok haklısın.. çokkk..

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 08:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hayırlısı olsun mehmet benimde yasemine karşı ne duygularım vardı hepsi uçtu gitti Sad Crying or Very sad

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 09:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmet abi,sendeki nasıl bir Yasemin aşkıdır böyle? Smile
Gördüklerimden en Yasemin'ci sensin vallahi ya! Razz

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
18. sayfa (Toplam 19 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 17, 18, 19  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi