| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 15:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Mehmet harika yazmışsın..
O kadar düşündüm bu kelimeler karşısında "harika" dan başka birşey bulamadım.. |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 16:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
gerçekten harika
elinize,yüreğinize sağlık  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 16:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
O kadar içten yazabiliyorsun ki Mehmet Abi , insan gerçekten çok duygulanıyor  |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 01:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
Mehmet süper yazıyorsun harikasın  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 10:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Son Tango dedik ama şeytan dürtüyor işte
İntizar
O ölümsüz aşktan arta kalan
Toplasan bir avuç yalan
Sönen umutlarımla birlikte
Kalbime edilmiş talan…
Anlatmak kolay olanları
Hani bir şarkın vardı çalan
Öyle saf ki sevgimiz…
Yalan… Yalan…
-Mayko- |
|
|
|
|
| burcuhepsiyoshy |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 10:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 12:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Harika olmuş Mehmet.  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Çok beğendim.Harika.  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 21:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Şimdi benim anlamadığım bir şey var...Mehmet'in Yasemin'e karşı olan duyguları azaldı mı??  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 8, 2008 01:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
En azından şimdilik öyle...Azalmanın da ötesinde hatta..  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Pazartesi, Eylül 8, 2008 02:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
1. si,
"Öyle saf ki sevgimiz…
Yalan… Yalan… "
Yine yapmışsın yapacağını...
2.si,
-Şimdi benim anlamadığım bir şey var...Mehmet'in Yasemin'e karşı olan duyguları azaldı mı??
-En azından şimdilik öyle...Azalmanın da ötesinde hatta..
Azaldı değil, bitti. Kolay kolay başlayacağını da sanmıyorum... |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazartesi, Eylül 8, 2008 10:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Evet olmayacak bir şeymiş gibi duruyor ama malesef öyle
Yapılmayacak şeyler yapınca birileri
Olmayacak şeyler de oluyor tabii  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cuma, Ekim 24, 2008 23:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Mehmet yazdıklarından dolayı seni çok tebrik ediyorum çok güzel şeyler yazmışsın... Kardeşim çok haklısın.. çokkk.. |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 08:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
hayırlısı olsun mehmet benimde yasemine karşı ne duygularım vardı hepsi uçtu gitti  |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 09:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
Mehmet abi,sendeki nasıl bir Yasemin aşkıdır böyle?
Gördüklerimden en Yasemin'ci sensin vallahi ya!  |
|
|
|
|
|
|