Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 20:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Farkımı Fark Et

Seninle yanyana yürüyorum farkında değilsin. Etrafında binlerce insan var. Haliyle beni diğerlerinden ayıramıyorsun. Her konserde seninle karşılıklı sohbet ediyoruz farkında değilsin. Ben olduğum yerden seninle konuşuyorum sen şarkılarla cevap veriyorsun. Ben her günümü seninle geçiriyorum sen farkında değilsin. Bedenim burda senden uzakta, aklım, fikrim hayalim, dolaştığın yolların, oturduğun cafelerin, baktığın vitrinlerin seyir defterinde. Ben seninle bakışıyorum uzun uzun farkında değilsin. El ele tutuşmuş genç bir çiftin gözlerinde buluyorum seni. Üsküdar’da bir gece kız kulesine karşı oturmuş şiirler yazıyorum sana, bütün benliğimle hissediyorum seni. Bir elimde kalemim bir elimde elin omzumun üzerinden başını uzatmış merakla yazdıklarımı okuyorsun, yüzünde hafif bir gülümseme, saçların gözlerimin önüne düşüyor, farkında değilsin. Ben arkandan koşuyorum farkında değilsin. Sesleniyorum, adını haykıyorum nefesim yettiğince. Çok şey istemiyorum. Dön, bak ve gülümse… Fark et yeter...

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 20:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süper birşey bu Exclamation Bayıldım,yüreğine sağlık.Duymayanlar inşallah bir gün duyar bunları Sad

sincapsever
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 5, 2008 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
çok güzel yazıyorsun. tebrikler ama yaseminin sevgilisi yok mu?

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 5, 2008 16:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Konu dağılmasın ama sanırım var.Çünkü Kerem Özşeker sorduğunda önce bir yok der gibi oldu,sonra "eee olabilir ,var "gibisinden bişeyler söyledi... Rolling Eyes

kaganyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 5, 2008 21:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Üye Üye
Platonik Sevgi

Bir müzik grubu vardır, içlerinden biri senin dikkatini çeker. Resimlerini kesersin, bilgisayarın sanki ona aitmiş gibi bütün resim arşivinde o vardır. Onun tüm hayatını ezbere bilirsin. Tabi içinde birazda olsa kıskançlık vardır ve ona yakın olan erkeklere sinir olursun. Birgün oturur ona ulaşma hayalleri kurarsın. Konserlerine gidersin deliler gibi bağırırsın fakat bir süre sonra onca kişinin arasında ne kadar basit olduğunun farkına varırsın. Onun sesini duymak için grubun söylediği ve şarkılarda ona yer verilen yerleri tekar tekrar başa sararsın. Bu gerçeklerşmesi zor bir sevgidir. Zaten heyecanı da platonik sevgi olmasında gizlidir.

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 11:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Teferruatla ilgilenmiyorum. Yasemin'in bir sevgilisi olması benim onu sevmeme engel değil. Eh ünlü birine aşık olmanın ilk kuralıdır zaten; onun seni sevmesini beklemeyeceksin tek beklentin öyle bir ihtimal olmadığını bildiğin için onun omuzuna başını yaslayıp ağlayabilmek olacak.

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 12:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
çok güzel yazmışsın Very Happy Very Happy

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 17, 2008 14:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar hepinizin isteklerinin gerçekleşmesini canı gönülden istiyorum.. BEn sadece üzülmenizi istemiyorum.. Ama benim şahsi düşüncem hayata sadece bu pencereden bakarsanız diğer pencerelerdekiler igöremezsiniz.. Sizin için hayırlı olan şeyleri farkında olmadan esgecebilirsiniz.. Ama ben inanıyorum ki siz hayata heryerden bakarsanız dilediğiniz şeyin içten olması yeter çünkü hayata heryerden bakarsanız bu elbet gerçekleşir.. Very Happy Belki sizin için daha değişik birşey olurda şimdiki şeyler geride kaldığında arkanıza bakıp daha önce heryere baksaydımda daha önceden bunlara sahip olsaydım diyebilirsiniz.. Allah hiçbirimize bu konuda keşke dedirtmesin ve bizim için en hayırlısını versin..

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Son Tango

Her şeyin bittiği o dakikada
Dönüp geriye baktığımda
Hani görmek için ne kalmış arkamda
Dolu dolu bir hiçlikten başka
Hiçbir şey göremedim
Bir hiç için geçen iki sene
Bir hiçle geçen iki sene
Bir hiç uğruna
Hiç birini sevmeden geçen bomboş iki sene
Hiç beni sevmeyecek birini severek
Hep beni sevenlerden uzaklara kaçarak
Gerçek sevgiyi bulduğunu sanarak
Tam bir salak gibi peşinden koşarak
Geçen, yalan, dolan iki sene
Şimdi kızıyorsun bana
Sana ne yaptım ben diye
Yapmadıkların yakıyor canımı
Yaptıklarından çok
Haberin yok

Şehirlerarası otobüslerle,
İki kalp arası yolculuklar yapıyordum ben
Sırf birkaç dakika seninle olabilmek için
Ve o yolculuklarda gelen bir fincan kahve gibiydin
Hemen biterdin, yetmezdin bana ama
Devamını utanırdım, isteyemezdim
Ve her seferinde o kahve gibi acı bir tat bırakırdın düşüncelerimde
Çünkü bilirdim ki 40 yıl değil 40 saniye bile hatırım yoktu gözünde

Hani dedim ya
Arkama döndüm baktım hiçlikten başka bir şey göremedim
Güzelim ben sana aslında yalan söyledim
Orada,
Saf bir sevgiye dolanmış
Başlarını yastık yerine hayallere dayamış
Ağır yalanlarının altında uyuyan
Hayranlar gördüm
Yaklaştım,
Önce uyandırmak istedim
Herkes duruma uyansın istedim
Sonra vazgeçtim
Uyandığımdan, gözlerimi açtığımdan beri
Çektiğim acıyı onlarda çeksin istemedim
Hepsinin başucuna bir not bıraktım;
Çok tatlı uyuyordunuz
Uyandırmaya kıyamadım…

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 14:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Mehmet bana anlattığın şeyleri çok güzel dökmüşsün buraya.Çok ustaca.

Tebrik ediyorum yazı için.Ama dur biraz zaman geçsin. Wink

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 14:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Görevli Görevli
Mayko çok güzel yazmışsın ya. Wink

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Başlarını yastık yerine hayallere dayamış
Ağır yalanlarının altında uyuyan
Hayranlar gördüm
Yaklaştım,
Önce uyandırmak istedim
Herkes duruma uyansın istedim
Sonra vazgeçtim
Uyandığımdan, gözlerimi açtığımdan beri
Çektiğim acıyı onlarda çeksin istemedim
Hepsinin başucuna bir not bıraktım;
Çok tatlı uyuyordunuz
Uyandırmaya kıyamadım…

İŞte bu! CUK olmuş mayko, tebrikler. Bundan daha güzel ifade edemezdin!

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 22:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yeni gördüm.Çok güzel olmuş.Ellerine sağlık. Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 17:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Görevli Görevli
Aynen Mehmet Wink Böyle güzel ve doğru ifade edilebilirdi yani.. Wink

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 18:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepnize bravo ve ellerinize sağlık

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
17. sayfa (Toplam 19 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi