Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 00:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Haklısın Burcu ama ben şu şekilde diyorum.Ben Gülçini görmek onunla konuşmak istiyorum diyen biri eğer reel de hiç bir atılım yapmamışsa olmaz.

Ama Mehmet eminim Yasemine ulaşacak,konuşacak.
Ben de Gülçine.

Çünkü buna çabalıyoruz.

Önümüze geçebilecek tek şey kader bu konuda. Wink

Yoksa ben sadece ''Gülçinle konuşayım'' dersem konuşamayabilirim.

Anlatabildim mi bilmiyorum. Rolling Eyes Very Happy

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 00:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Görevli Görevli
Mehmet'in meselesi konuşup konuşmama değil.. Eminim ki konuştu o. Ama Yasemin'in umrunda olmak istiyor.... Olacakda bir gün.. Wink

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 00:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben anladım zaten Burak seni.Sadece demek istediğim şu,bu isteklerinizin içinde boğulmamanız.Her ne kadar sizi tanımasamda bir yerde tanıyorum aslında.Hepinizi kardeşim olarak görüyorum.Sizin üzülmemeniz adına belki de kendi önceki zamanlarımda yaşadıklarıma değinerek bende bir şeyler söylüyorum.Kızım diye acımasız,aldırmaz olduğumu düşünmeyin.Bende anlarım yani aşktan,sevgiden Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 00:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Mehmet zenginleştirici örnekti. Smile

Ben de Gülçinle konuştum ama aynı şekilde ben de umrunda olmak istiyorum.

İnşallahta olacağım.

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 00:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Görevli Görevli
Wink Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 00:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Hah bu çok doğru işte.
Çünkü eğer ulaşamadıysanız kader diyebilmelisiniz.(Ama yüksel ihtimal olacaktır) Wink
Şimdi demek istediğini anladım. Wink

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 00:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Diyorum ya Allah hepinizin gönlüne göre versin tabii.Umarım bu istekleriniz gerçekleşir,bunu can-ı gönülden isterim bende Wink

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 00:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
sağol burcu abla bizde senin

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 18:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Gün… O Gün…

Bir gün tanışacağız seninle…
Belki içeri girmek için çıldıran mahşeri kalabalıktan soyutlanmış bir kulis odasında
Belki yolun ortasında, ya da sık sık uğradığın alışveriş merkezinin dolar yeşili kapısında
Belki bir yaz akşamında, insanlardan kaçarcasına uzaklaştığın bir tatilin yalnız geçirdiğin en sosyal dakikasında
Anlatacağım herşeyi, kendimi, içimdekini ve içimden dışarı kaçmak isteyen herşeyi
Bir tedirginlikle ve sanki ölümden korkarcasına yaklaşacağım yanına
Asıl korktuklarımın yanında ölümün hiç kaldığı
Hiç bilmeden…
Yüreğimde deniz dalgalanması griliğinde bir sevgiyle
Çöle düşen bir damlanın serinliğinde düşecek gözlerime gözlerin
Mistik ve büyülü etkisine kapılıp saçlarının peşinden gidecek ilham perilerim
Her bir teli kılıçtan keskin bir köprü olacak seninle aramda
Doğalı seneler olduğu halde hala adı konulmamış bir aşkla içimde
Belki de şairin dediği gibi, beni sevebilme ihtimalindi sevdiğim
Hem de öyle bir ihtimal olmadığını çok iyi bildiğim halde
Beni şiirler yazmaya iten seninle aramdaki bu uzaklıktı
Sen öylesine güzel sen öylesine zarif sen benden öylesine habersiz iken
Sana şiir yazmak ahmaklıktı
Ve o gün
Ömrünün en canlı
Ömrünün en donuk
Ömrünün en anlamlı
Ömrünün en boş
Bakışını atacaksın bana…
Ömrümün bir ömür süren tek anını yaşadığımı
Hiç bilmeden…
Bir gün…
Gün…
O gün…

Edit: İmla Hatası

En son mayko tarafından Cuma, Temmuz 25, 2008 11:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 20:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Görevli Görevli
Kardeşim çok şaşırıyorum artık.. Bir insan bu kadar mı güzel yazar bu kadar mı içten yazar... Aşk neler yaptırıyor sana... Rolling Eyes Tebrikler, seni destekliyorum.. Wink

sweetgamze13
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 20:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Üye Üye
o ilk yazan arkadaşa diyorum destan gibi yazmışsın bunu gerçekten kendin mi yazdın lütfen doğru söyler misin??

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Görevli Görevli
Mehmet'e böyle bir soru sormana gerek yoktu... Bu kişinin neler yazdığına bir bak bence.... Bayağı yazdığı eseri var... Wink

OrHaNnN
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 00:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Üye Üye
Mayko güzel olmuş... Bravo çok içten yazdığın belli.. Smile

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Görevli Görevli
Mehmet ne diyim yani süpersin ya !! Bu kadar iyi yazanınıda görmedim.. Ne aşkmış be ! Laughing Confused Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Mehmet muhteşemsin..
Valla bende bu kadar iyi yazanını görmedim. Smile Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
15. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi