| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 00:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Haklısın Burcu ama ben şu şekilde diyorum.Ben Gülçini görmek onunla konuşmak istiyorum diyen biri eğer reel de hiç bir atılım yapmamışsa olmaz.
Ama Mehmet eminim Yasemine ulaşacak,konuşacak.
Ben de Gülçine.
Çünkü buna çabalıyoruz.
Önümüze geçebilecek tek şey kader bu konuda.
Yoksa ben sadece ''Gülçinle konuşayım'' dersem konuşamayabilirim.
Anlatabildim mi bilmiyorum.  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 00:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Görevli

|
Mehmet'in meselesi konuşup konuşmama değil.. Eminim ki konuştu o. Ama Yasemin'in umrunda olmak istiyor.... Olacakda bir gün..  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 00:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben anladım zaten Burak seni.Sadece demek istediğim şu,bu isteklerinizin içinde boğulmamanız.Her ne kadar sizi tanımasamda bir yerde tanıyorum aslında.Hepinizi kardeşim olarak görüyorum.Sizin üzülmemeniz adına belki de kendi önceki zamanlarımda yaşadıklarıma değinerek bende bir şeyler söylüyorum.Kızım diye acımasız,aldırmaz olduğumu düşünmeyin.Bende anlarım yani aşktan,sevgiden  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 00:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Mehmet zenginleştirici örnekti.
Ben de Gülçinle konuştum ama aynı şekilde ben de umrunda olmak istiyorum.
İnşallahta olacağım. |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 00:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Görevli

|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 00:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Hah bu çok doğru işte.
Çünkü eğer ulaşamadıysanız kader diyebilmelisiniz.(Ama yüksel ihtimal olacaktır)
Şimdi demek istediğini anladım.  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 00:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
Diyorum ya Allah hepinizin gönlüne göre versin tabii.Umarım bu istekleriniz gerçekleşir,bunu can-ı gönülden isterim bende  |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 00:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| sağol burcu abla bizde senin |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 18:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Gün… O Gün…
Bir gün tanışacağız seninle…
Belki içeri girmek için çıldıran mahşeri kalabalıktan soyutlanmış bir kulis odasında
Belki yolun ortasında, ya da sık sık uğradığın alışveriş merkezinin dolar yeşili kapısında
Belki bir yaz akşamında, insanlardan kaçarcasına uzaklaştığın bir tatilin yalnız geçirdiğin en sosyal dakikasında
Anlatacağım herşeyi, kendimi, içimdekini ve içimden dışarı kaçmak isteyen herşeyi
Bir tedirginlikle ve sanki ölümden korkarcasına yaklaşacağım yanına
Asıl korktuklarımın yanında ölümün hiç kaldığı
Hiç bilmeden…
Yüreğimde deniz dalgalanması griliğinde bir sevgiyle
Çöle düşen bir damlanın serinliğinde düşecek gözlerime gözlerin
Mistik ve büyülü etkisine kapılıp saçlarının peşinden gidecek ilham perilerim
Her bir teli kılıçtan keskin bir köprü olacak seninle aramda
Doğalı seneler olduğu halde hala adı konulmamış bir aşkla içimde
Belki de şairin dediği gibi, beni sevebilme ihtimalindi sevdiğim
Hem de öyle bir ihtimal olmadığını çok iyi bildiğim halde
Beni şiirler yazmaya iten seninle aramdaki bu uzaklıktı
Sen öylesine güzel sen öylesine zarif sen benden öylesine habersiz iken
Sana şiir yazmak ahmaklıktı
Ve o gün
Ömrünün en canlı
Ömrünün en donuk
Ömrünün en anlamlı
Ömrünün en boş
Bakışını atacaksın bana…
Ömrümün bir ömür süren tek anını yaşadığımı
Hiç bilmeden…
Bir gün…
Gün…
O gün…
Edit: İmla Hatası |
En son mayko tarafından Cuma, Temmuz 25, 2008 11:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| devrem |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 20:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Görevli

|
Kardeşim çok şaşırıyorum artık.. Bir insan bu kadar mı güzel yazar bu kadar mı içten yazar... Aşk neler yaptırıyor sana... Tebrikler, seni destekliyorum..  |
|
|
|
|
| sweetgamze13 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 20:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Üye

|
| o ilk yazan arkadaşa diyorum destan gibi yazmışsın bunu gerçekten kendin mi yazdın lütfen doğru söyler misin?? |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Görevli

|
Mehmet'e böyle bir soru sormana gerek yoktu... Bu kişinin neler yazdığına bir bak bence.... Bayağı yazdığı eseri var...  |
|
|
|
|
| OrHaNnN |
Tarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 00:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Üye

|
Mayko güzel olmuş... Bravo çok içten yazdığın belli..  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Görevli

|
Mehmet ne diyim yani süpersin ya !! Bu kadar iyi yazanınıda görmedim.. Ne aşkmış be !  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Mehmet muhteşemsin..
Valla bende bu kadar iyi yazanını görmedim.  |
|
|
|
|
|
|