Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 23:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Confused Exclamation

gakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 13:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Üye Üye
bunu yasemine de okusan ohooo...

hpsctugce
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 08:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Yeni Üye Yeni Üye
çok teşekkür süper olmuşş Laughing

---
Düzenleme:devrem

Lütfen Tükçe yazım kurallarına uyunuz.
Duyuru ve kuralları okuyunuz.

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Herşey yaş demekmi? Herşey devir demekmi? Herşey böyle mi? Herşey kötü sonlamı biter? Neden? AŞK! Bu kelimenin hiç değeri yok mu? Sevgi. Bu kelimenin anlamını bilen çok az kişi kalmış ya. Hiç yok mu? EREN bu bazılarına ne ifade ediyor bilmiyorum ama bana HAYATı ifade ediyor. AŞK size ne ifade ediyor bilmiyorum ama benim yaşama sebebimi içeren tek tük kelimeden birisi. Hayatın tadı demişsiniz ya. O tat EREN olmadan alınmıyor. ERENsiz hayat bana zehir oluyor. Neyleyim ben ERENsiz hayatı. Onun için zaten ERENe aşığım ben.

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 16:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Eren yokken nasıldı peki yaşam?Yaşamıyor muydun o zaman?Sevmene birşey demeye hakkım yok ama ya Eren hiç çıkmasaydı,tanımasaydın onu?O zaman ne olacaktı?Ben şunu diyorum sadece,hayatın tümünü bir insana adamak yanlış bence.Senin bu yaşam.Birisi için heba etmeye değer mi?Bir daha yaşayacak mısın bu anlarını?Hayatı iyi değerlendirmek gerek,bak zaman akıyor.Eren olsa da olmasa da...

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 16:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Görevli Görevli
Ama Eren var sonuçta.. Wink Eğer olmasaydı tanımayacaktı ama VAR!!
Benimde hayatımdaki en önemli unsurlardan biri oldu Eren onu tanıdım ben bir kere ve onsuz devam edemem!!Eğer tanımamış olsaydım herşey normal devam ederdi ama dediğim gibi Eren VAR sonuçta VAR!!
Herkes için aynı şeyi ifade etmiyor olabilir ama O'nu tanıdığım günden beri çok değişiklikler oldu benim hayatımda iyikide tanımışım diyorum..
İşte driftking42 arkadaşım,ben ve benim gibi düşünenler asıl EREN FANI'dır..Buda böyle bilinsin!!

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 16:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
EREN olmasın tamam. Varsın olmasın. Biz yaşamayı biliriz ama AŞK olmayacakmı hayatında? Eren değilde başkası? Bu ha EREN olmuş imkansız. Ha başkası olmuş yanında. AŞK olmadan geçen bir saniyen var mı senin? Dön arkana bir bak bir arpa boyu kadar bile yol gitmedin. Hayat boş AŞK olmasa. Hayat Yalan Aşk olmasa. Ama hayat yinede anlamsız. Sevdiğin yanında olmadıktan sonra. Biz bunun için yaşar. Bunun için çaba harcarız. Hedefimizi büyük koyarızki büyük insan olalım. Hedefi küçük koyanlar küçük insan olur. Büyük insan olma yolundaki insanların bastığı basamak olurlar. Bunları unutmayın. Aşk diyip geçmeyin. Hayatta her zaman kendiniz için en iyisini isteyin. Ben içip ağlarken EREN SENİ SEVİYORUM diye haykırdığımı arkadaşlardan duyunca şaşırdım. Ama bu benim işte. Ölsem bile EREN diye ağlayacağım. Ben ve benim gibi arkadaşlar EREN FANI değil. AŞK FANI. Hayatı yaşamayı bilen arkadaşlar onlar ve ben. AŞKın olmadığı bir an yoktur hayatta. Aşk vardır ama belli etmez kendini asla.

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben "Eren olmadan yaşayamam" demiyorum diye Eren fanı değil miyim?Fan demek sizin için bu demek olabilir,ama bende Eren fanıyım.Bunu siz bilemezsiniz.Ayrıca darkangell,burda dediğin biraz saçma oldu.Fan demek bu değil çünkü,"hayatımı ona bağlamıyorum" diyenler için böyle bir yargıya varamazsın.Bende seviyorum ama dereceli.Sonuçta tanışıp konuşamadığım,sadece tv den izleyip;hayatını,kişiliğini burdan veya başka bir yerden öğrendiğim birine hayatımı bağlayamam.Ama böyle düşünüyorum diye de kimse beni yanlış yargılayamaz.Eren'i sevmediğimi veya onun fanı olmadığımı söyleyemez!!!

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hepsibocugu bu duyguyu anlayamazsın... Crying or Very sad Wink Yanlış anlama yaşayan bilir çok acı bir duygu ya ifade edilemez birşey yada ben ifade edemiyorum ama bir ömür boyu bunun izini yaşıyorsun insan bazen şöyle düşünüyor ''Biri sana içindeki acıyı söküp atabileceğini söylese kaçıyorsun,ondan ölmesini isteyecek kadar nefret ediyorsun ve hemen sonra kollarında ölmek
istiyorsun,kimseyi onun yerine koyamıyorsun...Ve birsürü karmaşık duygu ancak bukadarını ifade edebiliyorum çok acı birşey aşık olup ulaşamamak... Crying or Very sad

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 17:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet bizde tam bunu demek istiyoruz ama mesele EREN olunca biraz hassaslaşıyoruz. Onun için böyle konuşuyoruz. Duygularıma tercüman olan hepsisenacemre arkadaşıma teşekkür ediyorum.

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 17:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar inanın hepsibocugu çok haklı.Sizin yaşlardayken hiç geçmez sanıyorduk ama hiç bitmiyecekmiş gibi gelen tüm sevgi ve hayranlıklar yaş geçtikçe şiddetini ve etkisini kaybediyor. Adeta tapınma derecesine varan sevginiz size zarar verir.
Ve bir uyarı konu sohbet havasında devam etmesin mümkünse Wink

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar ben neyi anlayamayacağım?Sizin geçtiğiniz yollardan bende geçtim.Yaşadım.Sevdim ama sevilmedim veya ulaşamadım.Bunu bende böyle bir yıldıza karşı yaşadım.Onu dinleyip ağladım,hayaller kurdum belki ulaşabilirim diye.Ama şimdi anlıyorum ki kendimi heba etmişim.Mutluyum,şu anda istediğimde yanında olduğum,ellerimi uzattığımda dokunabildiğim kişi var yanımda.Benden haberi olan,beni sevebilecek ulaşabileceğim birisi.Benim hedefimde yüksek,çünkü bu bahsettiğim kişi benim asıl yıldızım.Büyük hedefim o,daha ne olsun.Ben sadece yaşadıklarımdan yola çıkarak size yardım etmeye çalışıyorum,haddim değil belki ama yol gösteriyorum.Böyle düşünüyorum diye beni yersiz yargılamayın.

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Oyunculuk eğitimi almak istediğiniz de ilk derste öğretilen cümle şudur:

Her duygu geçicidir

Gerçekten de öyledir. Aşk bile geçicidir. Bazı duygular 5 dakika içinde geçer başka duygular ölene kadar sizle gider. Siz ölürken sizle birlikte geçer. Ama mutlaka geçer.

"O olmasaydı hayatının anlamı olmayacak mıydı?"

Elektrik kullanılabilir hale gelmeden önce insanlar için güneş battıktan sonra karanlıkta kalmanın hiç bir anlamı yoktu.

Velhasıl hepsibocugu de haklı driftking42'de haklı ben de haklıyım. Zaten Aşk üzerine mantık yürütmek mantıksızlığın ta kendisi demek değil mi? Eğer insan imkansızı görüp vazgeçebilseydi sevmekten Ferhat ve Şirin'de olmazdı Leyla ile Mecnun'da. Çok klişe olacak ama başka türlü ifade edemeyeceğim. "Aşkın gözü kördür" derler ya işte öyle.

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 22:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Vazgeçmek değil.Sever insan ama olay böyle olunca farklı sever.Ne bileyim benim için aşk iki taraflı olunca güzel,öyle olunca aşk anlamlı oluyor sanki.Ferhat'ın,şirin'in,Mecnun'un,Leyla'nın durumu da böyle;imkansız ama iki taraflı.Sevmek güzel ama hem sevmek hem sevilmek çok daha güzel Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 11:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Hepinizin yorumları çok hoş.

Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim.Bir arkadaşım var Yasemine aşık oda.ve bana hayatını şöyle anlatıyor.
Yaseminden dolayı sevgilimden ayrıldım.
Yasemini savunmamdan dolayı annemle konuşmuyorum.
Yasemin diye okulda bağırdım herkes benimle dalga geçiyor.
Yazılı kağıdıma Yasemin yazdım 0 aldım..

Yasemine aşık olmanının sonuçları bu kadar ağır olabilir mi?

Evet abartmak hoş.Bağlanmakta öyle ama hayatına zarar vermemeli platonik Hepsi aşkı. Wink

Konu sınırlarını birazcık aştıysam özürdiliyorum.
Wink Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
13. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 16, 17, 18  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi