| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
| hepsibocugu |
Tarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 03:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Emin ol onun etrafındaki,onun sürekli yanında olan insanların pek çoğundan daha çok hakediyorsunuzdur siz Yasemin'i.Bir kere siz onu karşılıksız seviyorsunuz.Bir şey beklemeden sadece seviyorsunuz.Umutsuzsunuz belkide ama yinede bekliyorsunuz.Çıkarsız seviyorsunuz.Hayatta bu sevgiden daha temiz,daha güzel bir sevgi yok bence.O yüzden bence Hepsi üyelerinden herhangi birini böyle seven her arkadaşım hakediyor onları. |
|
|
|
|
| uAlise42 |
Tarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Üye

|
| haklısın KRALCCC...pek burada açıklayamasam da duygularımı bi yazıya dökemesem de en az sen ve mayko kadar çok seviyorum onu daha doğrusu seviyordum diyelim...her onu sevdiğimi söylediğimde herkes dalga geçti ulaşılamaz dedi ama olsun dedim ve sevmeye devam ettim...ama olmuyor böyle...beni görmüyor,tanımıyor...bu dünyada benim gibi seven kaç insan var acaba...al en basit örnek sen ve mayko...galiba bu sadece platonik ve ulaşılamaz...yani imkansız aşk gibi birşey...ama olsun sevmeye devam edeceğim ve hiç vazgeçmeyeceğim... |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 21:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Valla bilmiyorum bende EREN OLMADAN YAŞAYAMAM diyorum. Onun için okul döneminde evden kaçıp İstanbul'a gideceğim ve ERENi mutlaka bulacağım. |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bakın şimdi benim demek istediğim arkadşlarım haketmiyorlar değil hakediyorlar belki herkesden çok hakediyorlar ama bu devirde kalmdı artık karşılıksız sevginin anlamını bilen kişi sayısı çok azaldı...
Hem birde yaşımıza değinmek istiyorum daha uzun ömür var önümüzde..
Hayatta herşeyin tadını almalıyız düşüncesindeyim ben.. |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 11:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
| Fatih hocam çok haklısın... Daha uzun yıllar var önümüzde...Eren'in bana gelmeyeceğini biliyorum, ama yinede SEVİYORUM.Eğer gerçekten seviyorsanız, karşılık beklemezsiniz... |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 13:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Ulaşılamaz... İmkansız... Ortaçağ bu zihniyet yüzünden uzun sürmüştür insanlık tarihinde. Ta ki birisi çıkıp Dünya'nın yuvarla olduğunu kanıtlayıp bir emsal teşkil edene kadar. Şu Dünya çok küçük. Ulaşılamaz dediğimiz çoğu kişi aslında televizyonlarımızdan bilgisayarlarımızdan bize bakıyor. Sadece onlar bunun farkında değil. Neden olmasın belki aramızda biri emsal teşkil edecek bir gün. Ve bu karanlık çağ bir gün bitecek. Herşeyin bir sonu vardır, elbet bu özleminde bir sonu olacaktır. Yine de olur ya Yasemin'e ulaşamadan ölürümsem çevremdekilere vasiyetimdir. Mezar taşıma uyarladığım şu dörtlüğün yazılmasını istiyorum. Çünkü öldüğümde bile hala ona aşık kalacağımı biliyorum...
Bir çift kanattın hüznün rüzgarlarında
Dağılıp gitti meleklerin beyazın öte dağlarında
Ağlasa bütün güzelliğiyle Yasemin ardından, mezarın başında
Mayko...Sen... Gerçek aşık, sadık sevgili... Ruhuna El-Fatiha |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 20:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Görevli

|
Mehmet senin yazdıklarına da katılıyorum ama ne ölümü be kardeş.  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
| İnsana gençliğinde ölüm hep çok uzak gelir. Hatta bazen ölümsüz olduğumuz gibi garip bir hisse bile kapılırız. Halbuki kim bilir şu anda bunları yazdığım internet cafeden çıktığımda caddeden karşıya geçerken hızla gelen bir araba ve... Allah gecinden versin diyelim ama hayatta ölüm de var be Serdar... Ölüm de yaşamın bir parçası. Yazdıklarım hep ben hayattayken geçerli olacak şeyler. Öldükten sonra da geçerli kalacak bir şeyler olmalı insanın kısa yaşamında. |
|
|
|
|
| uAlise42 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 22:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Üye

|
| haklısın kral daha bi de yaş konusu var ama berkan'ın da dediği gibi bana gelmeyeceğini biliyorum ama yine de ömrümün sonuna kadar seveceğim... |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 22:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
Kardeşim sen şimdi bunları düşünmesende hayatın tadını çıkarsan...Elbet ölüm var bu kaçınılmaz son ama takdir ilahi.Ne zaman olacağını kimse bilemez.Önemli olan hayattan n'olursa olsun keyif almak  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 20:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
İşte bu işte Burcu gereken sözü söyledi kardeşim.. Eğer bir aramızda biri emsal teşkil edecekse bu sen olursun inşallah hocam ama yani ben sana söylüyorum bu böyle gitmez.. "Çünkü öldüğümde bile hala ona aşık kalacağımı biliyorum... " Hocam burayı yazmışsın ama olay şurada sen şimdilik böyle sanıyorsun.. Hocam ben seni biliyorsundur sanıyordum ama sen bilmiyorsun galiba.. Hocam ismine Hayat denilen bir yaşam içerisindeyiz.. Ne gecemiz belli ne gündüzümüz... KArşımıza neler çıkacağını bilemeyiz.. Ya Hocam bir düşün bir anda karşına biri çıkarsa.. Hani bu ilk görüşte aşk olayı.. Aynen sana olsa.. Görsen ve tutulsan.. O zaman ne olucak.. Evlendiğinde.. Ne olucak hocam.. BEnce iyice düşünmen lazım..
Ölüm konusunada şu yaşlarda pek değinme hayatın tadını çıkar.. TAbi bunu biliyoruz elbet ölüm var nerede nezaman nasıl öleceğimizi bilmesekte.. Biz hayatın tadını çıkarmaya bakalım çünkü elbet Hayat sona erecek sona erene kadar en iyi şekilde kullanalım derim ben.. Tep bozuk bir cd gibi bir yerde takılıp kalmayalım.. |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 01:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet Fatih,kardeşim bende sana aynen katılıyorum.Kendimden pay biçiyorum.Demiştim bende böyleydim bir aralar.Bir yıldızım vardı ama karşıma öyle biri çıktı ki hemde hemen karşımdaydı.Ulaşılır mı diye düşünmeme bile gerek yoktu.Sevgi çok güzel birşey,sevmek,sevilmek...Ama kendini böyle bağlama.O olmazsa Eren,Yasemin....İlla ki başka birisi olacak hayatınızda.Evleneceksiniz.O zaman bile hala Eren'e,Yasemin'e aşık kalmak...Bu eşiniz,sevgiliniz,sizi çok seven biri için haksızlık,kötülük olmaz mı?Ölmek ise aslında çok yakında ne kadar uzak gibi dursa bile.Bunu hepimiz biliyoruz ama bunu düşünerek yaşamak,yaşamak değil.Aklımızın bir yerinde hep durmalı ama sürekli ortaya çıkmamalı.Öyle olursa hayat yaşanılır kılınır,yoksa heba olur gider  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 21:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
İşte bu Burcu işte bu.. Nokta virgül.. |
|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Salı, Temmuz 8, 2008 09:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
| mayko abi sen aşmışsın sen bravo umarım Yasemin bunları okur. |
En son Gulcinsweet tarafından Perşembe, Temmuz 10, 2008 08:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Salı, Temmuz 8, 2008 23:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Mehmet kardeşim ne yapıyorsun sen yav? Valla tam damardan giriyorsun konulara. Bende sendenim. Bende senin arkandayım. Devam et kardeşim. Benim ağzım laf yapmaz ama olsun. Arkanda olduğumu bil yeter faliba? |
|
|
|
|
|
|