| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
| devrem |
Tarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 14:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Görevli

|
Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk..  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Salı, Haziran 24, 2008 14:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Sümbülcüm bestelemeyi de düşünüyorum ama benim bu yazdıklarımın hepsi için güzel bir planım var. Şu aralar o planı gerçekleştirmek için kaliteli bir kayıt stüdyosu arıyorum. Güzel şeyler olacak. Ve planımı gerçekleştirdiğimde Yasemin epey şaşıracak  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Salı, Haziran 24, 2008 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Süpersin Mehmet abi yapacağın şeyde gayet mantıklı sonuna kadar arkandayım...  |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 16:34 - Mesaj konusu: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Üye

|
| yasemin'in de böyle bir şeyini ilk defa duyuyorum |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 22:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
Mehmet kardeşim. Okulla ilgili biraz sorunum vardı. İki hafta giremedim. Döktürmüşsün ama bizi yine unutmuşsun ya. Olmadı şimdi. Arada bizide söyle. Eren Serdar'da sana çok aşık falan de olmaz mı? Biz kader mahkumuyuz. Hiç bir zaman kavuşamayacağımız sevgililerimiz var.  |
|
|
|
|
| 14EREN |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 14:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Üye

|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
| İnsanlar için yıldızlara ulaşmak bir hayaldi bir zamanlar... Biz belki onlara ulaşacağız belki de ulaşamayacağız. Ama bundan 30 sene sonra da 40 sene sonra da Mayko ulaşamadığı o yıldıza hala aşık olacak... |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Pazar, Haziran 29, 2008 02:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Mayko olacakda driftking42 olmayacakmı? Ben her zaman her şartta ve koşulda AŞKIM EREN diye haykıracağım. Bunu hiç bir şey değiştiremeyecek. İnşallah bizde imkansızlarımıza kavuşuruz. Senin için ben dua ediyorum kardeşim. Sende benim için et olur mu? |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 03:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Görevli

|
Yazdıkların süper kardeş yaşa be Mehmet çok yaşa..  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 23:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Şimdi yazdıkların çok süper kardeş derken bana mı diyordun adaş? |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 00:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşlar benimde bir zamanlar aşık olduğum kişi(ünlü biri) vardı,yıldızlar kadar uzaktı.Ulaşamazdım ona,adım gibi biliyordum.Hayaller kurardım,resmini öpmeden yatmazdım.Yaş ilerledikçe sanırım,olgunlaştım.Hala seviyorum,ulaşamayacağımı biliyorum ama sadece seviyorum.Zamanla bu daha da azalacak biliyorum,evleneceğim mesela.Ona aşık kalamam.Evlendiğim kişiyi aldatmak olur bu.Sadece dinlerim okadar.O yüzden kendinizi üzmeyin.İmkansız,tek aşkım o demeyin.Sevin ama umutsuz olmayın.Bence......  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 12:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
| Sana katılıyorum hepsibocuğu.İçimizdeki sevgi gerçek olabilir.Ya da biz öyle sanabiliriz.Ama ulaşamayacağını bile bile o kişiye bir ömür boyu bağlanmamalı insan.Eğer umut varsa,küçük de olsa bir umut o zaman insan aşkı için o umudun peşinde koşmalı.Ama ben inanıyorum ki Mehmet ve diğer arkadaşlarımın aşkı gerçek.Umarım hayallerine kavuşurlar bir gün. |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 13:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Görevli

|
Umut...
Bence her insanda vardır insan da zaten umut olmassa yaşamasına bile gerek yok bakın bizlere ben Gülçinin peşinden Mehmet, Yaseminin peşinden Serdar,Erenin peşinden ufak bir umut yüzünden gerçek olma ihtimali bize göre yüksek diğer insanalara göre çok ufak hatta hiç olmayan aşklar yaşıyoruz gerçek olma ihtimalini hiç bilmeden...
Aslında bu ihtimal umut sayesinde bize göre çok fazla ama diğer insanlar nedendir bilmiyorum bize bu aşk imkansız deyip duruyorlar bu insanı az da olsa yıldırıyor ama ne yapalım...
İçimizdeki umut olduğu sürece biz onları hep seveceğiz belki karşılıksız ama olsun biz hep seveceğiz...  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 20:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
| Umut mu daha çok yakar, umutsuzluk mu?.. Umudun mu yoksa umutsuzluğun mu sonudur mutsuzluk?.. Buyrun buradan yakın... |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 02:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
Şimdik uzun bir yazı olacak öncelikle söylemek istiyorum ki bu başlığa bakmayalı bir hayli iddalı yazılar gelmiş.. Gerek umut gerek yıldızlar..
Arkadaşalar açık konuşacağım ben bir ara yasemine o kadar bağlanmıştım ki kopamıyordum ama bana inanın etrafınıza bakamaz oluyorsunuz.. Ben Yasemin demeden yaşayamam diyorudum ama oysa çevrem hiçte öyle söylemiyordu..
Sadece düşünün... Bu güne kadar ona dair onunla geçirdiğiniz tek bir zamanı düşünün bakalım..
Yada çevrenize bir bakın neler size bakıyor.. Neler bekliyor yaşamda sizi bir bakın etrafınıza..
Ben uzun geceler sonucu Yasemine görünürde veda edebildim..
Ama vakit geçtikçe yaşantımda sadece yanlız kaldığım anlarda Yasemini düşünmeye başladım.. Ve farkettimki çevremde bana Yaseminden daha yakın insanlar var.. Daha önemlisi serbest bir yaşam..
Daha yaş olarak çok büyük sayılmayız.. Ama şu varki ben bundan sonra Yasemin aklıma geldiğinde kendimi şanssız görüyom yav.. Lan dünyada ne erkekler var onu hakeden ben hakediyormuyum hayır... Ne iyi nede kötü zamanında yanında olamıyorum.. Ve sadece oturduğum yerden onun haberi olmadan hayatında beni birkere görmediğini bilerek sevmeye devam ediyordum... Ama farkettim onu haketmiyorum.. Biliyorumki onun çevresinde onu hakeden insan çok.. İş bu yazdıklarımızda bitmiyor.. |
|
|
|
|
|
|